|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 1:56 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Колко много са пораснали децатааа ^^ Особено http://onemanga.com/Psyren/64/19/Много съм доволен, че Агеха не стана изведнъж супер силен или нещо от тоя род като в Bleach... Таа. защо по дяволите децата са живи?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 2:40 pm |
|
SHADOWSONG |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
|
ShApEsHiFt3r написа: Колко много са пораснали децатааа ^^ Особено http://onemanga.com/Psyren/64/19/Да след като касетата се промени децата пукясаха отново явно бабичката е умряла в миналото с самолета и от там....НО найстина пораснали са !
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 2:42 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
В същност най- вероятно все пак са успяли да спасят бабата в крайна сметка... за друга причина бъдещето да се е променило не се сещам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 6:10 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ми децата вече имаха среща с един от Wise , та може просто да не са отишли да се самоубиват ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 5:58 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Айде и тея са супер ненормални и сигурно ще са на нивото на първите 2-3 командира. Нашите не ги виждам кога ще наваксват. Обаче не се връзва това което казаха и записа, освен ако не са пратили някакви клонинги да умрат Разбрахме и колко в бъдещето е това, което май не го знаехме. Но отново остава въпроса къде са нашите в това бъдеще, щом дори и децата не знаят...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Съб Апр 11, 2009 11:34 am |
Hajutze |
|
|
|
"Дребосъците" направо попиляха лошковците.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Апр 12, 2009 9:33 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
SayanMk написа: Тоя автор дано е измислил нещо повече от WISE, че иначе до 100 чаптъра тая манга 3 пъти ше свърши... Не се бях замисляла, но сигурно има нещо интересно на ум Последните чаптъри ме хвърлиха в тъч Kyle направо го сцепи този, Dholaki. А Shiner... това определено ще бъде интересно, защото не вярвам да се даде без бой. След мелетата ще ни дадат някакво разяснение все пак това го очаквам с нетърпение...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Psyren Публикувано на: Нед Апр 12, 2009 9:43 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Абе сканлейтърите Долаки ли го пишат тоя дето гризна босилека? Това пък от къде ми е хрумнало :/ Щото като гледам навсякъде си го пише Дорки. Което е бая различно от Долаки >< Пък не съм попадал на някаква официална транскрипция...
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|