|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 5:47 pm |
|
Jesus |
|
|
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
GoDSmAcK написа: Frostburn написа: GoDSmAcK написа: Освен ако самураите не са имали нещо подобно на lightsaber или chainsword, бих се съгласил, но да пробиеш scutum и lorica segmentata и то без римлянина да не те разпори кат за дисекция... по твойта логика излиза че като са се били легионери срещу легионери са седели там и са се цепели цял ден и никой не можел да "пробие" нечия броня аз сигурно пак ще кажа че никой тука не може да си направи правилни сметки кой ще бие А по твоята логика излиза, че самураят с по-здравата катана печели, щото на другия му се чупи мечът при сблъсъка. Хубаво катаната е един от най-съвършенните мечове ама айде малко реална справка. То тоя щит да не е правен от хартия, та да се цепи. Не виждам как 500 самурая ще се врежат на стената oт щитове било то спазвайки или не спазвайки боен ред, без да си го получат. Иначе трябва да отстъпват непрекъснато. Да не говорим ако легионерите са с копия, самураите ще станат на игленици преди изобщо да се приближат. И дори японците да са въоръжени с нагинати, легионерите с тези щитове просто ще се пазят. И историята много ясно показва победителя, просто ми е пределно ясно, че в аниме форум малко ще са хората с реално обективна преценка. Много си прав! Двеста процентова подкрепа за всяка една дума!
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 5:48 pm |
|
Prophian |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
Jesus написа: GoDSmAcK написа: Frostburn написа: GoDSmAcK написа: Освен ако самураите не са имали нещо подобно на lightsaber или chainsword, бих се съгласил, но да пробиеш scutum и lorica segmentata и то без римлянина да не те разпори кат за дисекция... по твойта логика излиза че като са се били легионери срещу легионери са седели там и са се цепели цял ден и никой не можел да "пробие" нечия броня аз сигурно пак ще кажа че никой тука не може да си направи правилни сметки кой ще бие А по твоята логика излиза, че самураят с по-здравата катана печели, щото на другия му се чупи мечът при сблъсъка. Хубаво катаната е един от най-съвършенните мечове ама айде малко реална справка. То тоя щит да не е правен от хартия, та да се цепи. Не виждам как 500 самурая ще се врежат на стената oт щитове било то спазвайки или не спазвайки боен ред, без да си го получат. Иначе трябва да отстъпват непрекъснато. Да не говорим ако легионерите са с копия, самураите ще станат на игленици преди изобщо да се приближат. И дори японците да са въоръжени с нагинати, легионерите с тези щитове просто ще се пазят. И историята много ясно показва победителя, просто ми е пределно ясно, че в аниме форум малко ще са хората с реално обективна преценка. Много си прав! Двеста процентова подкрепа за всяка една дума! Щом Джезъз го е казал ,вярвайте чеда мой..!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 5:54 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Prophian написа: Jesus написа: GoDSmAcK написа: Frostburn написа: GoDSmAcK написа: Освен ако самураите не са имали нещо подобно на lightsaber или chainsword, бих се съгласил, но да пробиеш scutum и lorica segmentata и то без римлянина да не те разпори кат за дисекция... по твойта логика излиза че като са се били легионери срещу легионери са седели там и са се цепели цял ден и никой не можел да "пробие" нечия броня аз сигурно пак ще кажа че никой тука не може да си направи правилни сметки кой ще бие А по твоята логика излиза, че самураят с по-здравата катана печели, щото на другия му се чупи мечът при сблъсъка. Хубаво катаната е един от най-съвършенните мечове ама айде малко реална справка. То тоя щит да не е правен от хартия, та да се цепи. Не виждам как 500 самурая ще се врежат на стената oт щитове било то спазвайки или не спазвайки боен ред, без да си го получат. Иначе трябва да отстъпват непрекъснато. Да не говорим ако легионерите са с копия, самураите ще станат на игленици преди изобщо да се приближат. И дори японците да са въоръжени с нагинати, легионерите с тези щитове просто ще се пазят. И историята много ясно показва победителя, просто ми е пределно ясно, че в аниме форум малко ще са хората с реално обективна преценка. Много си прав! Двеста процентова подкрепа за всяка една дума! Щом Джезъз го е казал ,вярвайте чеда мой..! Jesus, кланя ме ти се
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 4:21 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
ЕЙ ако имахме машина на времето или клонираща машина или темподобни простотий чрез който можехме да изпробваме какъв ще е резултата можеме да кажем .. сега всеки вика 1 и оспорва на другия .... трееше да има и друга алтернатива ... (НЕЗНАМ) лол ! защото подяволите аз незнам ... !
|
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 4:25 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
GoDSmAcK написа: Frostburn написа: GoDSmAcK написа: Освен ако самураите не са имали нещо подобно на lightsaber или chainsword, бих се съгласил, но да пробиеш scutum и lorica segmentata и то без римлянина да не те разпори кат за дисекция... по твойта логика излиза че като са се били легионери срещу легионери са седели там и са се цепели цял ден и никой не можел да "пробие" нечия броня аз сигурно пак ще кажа че никой тука не може да си направи правилни сметки кой ще бие А по твоята логика излиза, че самураят с по-здравата катана печели, щото на другия му се чупи мечът при сблъсъка. Хубаво катаната е един от най-съвършенните мечове ама айде малко реална справка. То тоя щит да не е правен от хартия, та да се цепи. Не виждам как 500 самурая ще се врежат на стената oт щитове било то спазвайки или не спазвайки боен ред, без да си го получат. Иначе трябва да отстъпват непрекъснато. Да не говорим ако легионерите са с копия, самураите ще станат на игленици преди изобщо да се приближат. И дори японците да са въоръжени с нагинати, легионерите с тези щитове просто ще се пазят. И историята много ясно показва победителя, просто ми е пределно ясно, че в аниме форум малко ще са хората с реално обективна преценка.ffs idd ...
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 9:50 pm |
evip |
|
|
|
Поради гледането на Астерикс и Обеликс гласувам за самураите
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 10:23 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Самураите са владеели древното изкуство Hadouken, което означва, че гласувам за Тодор Колев.
|
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Нед Апр 05, 2009 1:00 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Wind_Falcon написа: Дам и има хора които продължават да гласуват за самураи...Дали аниметата не промиват мозъци? Ем ако ще си правим изводи - тая тема доказва, че анимес форума промива мозъци... Ама сега... нека не го казвам... ще вземат да ми повярват...
|
|
|
|
Заглавие: Re: 500 Римски Легионера или 500 Самурая Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 12:49 am |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Wind_Falcon написа: Дам и има хора които продължават да гласуват за самураи...Дали аниметата не промиват мозъци? бе боли ме хуя за реалността и правдоподобността - аз съм промитомозъчен аниме фен и то особено на самурайски анимете - как да дам глас за легионерите БЕ? то все едно ЦСКА да са слаби и аз да си давам гласа за Левски или квито си искате примери от тоя сорт
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|