|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 12:36 am |
 |
blurymind |
|
 |
|
Mikki написа: Щях и Германия, ако имах парите.  Много искат само за кандидатстването, не мога да си го позволя. Подадох документи в Ирландия и Англия. И от двете получих отговор да им пратя портфолиото ми и скоро чакам да ме приемат отговор  Ще се похваля тия дни, споко. Аз се надявам за Англия че университета там е на доста високо ниво и с много добри и известни лектори  Тия дни не правя много по-сериозни работи, сори. .-. Трябва да седна да рисувам... хах , и ти ли англия? Мани, не знам кво ще правя ако ме приемат, сигурно ще се притеснявам месеци наред. Каква специалност си избра? Взе ли IELTS/TOEFL? Последната ти рисунка е ок. Малко прическа стил принцеса лея.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 12:43 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
blurymind написа: Mikki написа: Щях и Германия, ако имах парите.  Много искат само за кандидатстването, не мога да си го позволя. Подадох документи в Ирландия и Англия. И от двете получих отговор да им пратя портфолиото ми и скоро чакам да ме приемат отговор  Ще се похваля тия дни, споко. Аз се надявам за Англия че университета там е на доста високо ниво и с много добри и известни лектори  Тия дни не правя много по-сериозни работи, сори. .-. Трябва да седна да рисувам... хах , и ти ли англия? Мани, не знам кво ще правя ако ме приемат, сигурно ще се притеснявам месеци наред. Каква специалност си избра? Взе ли IELTS/TOEFL? Последната ти рисунка е ок. Малко прическа стил принцеса лея. И мен ме притесняваше прическата. IELTS имам отдавна - 7.0. Мога и повече, но толкова ми стига, такаче е задоволително xD Специалност Graphic Design & Illustration + Marketing @ HERTSаз пък много ще се радвам ако ме приемат, не виждам за какво има да се притесняваш (осен пари)  ти къде кандидатстваш? имаш ли вече отговор?  едит: нова страница, да се вижда последната картинка: Mikki написа: айде поупражних се малко. sketch
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 12:48 am |
 |
blurymind |
|
 |
|
в Салфорд. Гейм дизайн или анимация. Всички документи,работи и изпити оправих. Тъкмо тая седмица ги пращат. Тоефл-а и аз така- 107/120 ..можеше повече ,но стига.Яд ме е само че брат ми има 108 Повече искам гейм дизайн. Искам да науча да работя с 3д професионално. Парите не ме тревожат, по скоро непознатите води. Брат ми кандидатства с твоята специалност-дизайн. Дано не му искат портфолио,че той е голям мързел
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Пет Апр 03, 2009 1:01 am |
 |
Mikki |
|
 |
|
blurymind написа: в Салфорд. Гейм дизайн или анимация. Всички документи,работи и изпити оправих. Тъкмо тая седмица ги пращат. Тоефл-а и аз така- 107/120 ..можеше повече ,но стига.Яд ме е само че брат ми има 108 Повече искам гейм дизайн. Искам да науча да работя с 3д професионално. Парите не ме тревожат, по скоро непознатите води. Брат ми кандидатства с твоята специалност-дизайн. Дано не му искат портфолио,че той е голям мързел  тоя уни в Салфорд не съм чувала нищо хубаво за него но късмет  На всякъде винаги искат портфолиото  Дори за моя университет ми искат и есе (освен personal statement-a).
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Вто Апр 14, 2009 4:48 pm |
 |
Mikki |
|
 |
|
 опитвам се да правя малко корейски арт ама си оставам с опитите лол. П.С.: Я да се похваля - приеха ме в Англия, заминавам Август-Септември. Дано да успея да остана за Анивенчъра де... xD
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Вто Апр 14, 2009 6:22 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Честито! И да се върнеш в Бълхария по-нататък да практикуваш.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]  Публикувано на: Чет Апр 16, 2009 1:01 am |
 |
Mikki |
|
 |
|
мерси мерси. една много бърза скица на един сън който ме преследва тия дни. тоя стил като цяло мн ми допада, леко изкривен де, то от тая мацаница сега нищо няма да се сфане ама имам намерения да рисувам още в тоя стил  като го довърша може и да става нещо от него xD
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|