онзи ден го гледах по MGM и въпреки че не съм фен на този тип филми, този определено ме хвана още от началото и ме задържа до края. Имайки предвид че е адаптация на книга, филма впечатли най вече с добрата си история, интересните и добре развити персонажи и диалозите. За разлика от много адаптации по книги, тази беше адски добра. Всички си изиграха ролите страхотно добре и всеки персонаж беше много забавен за гледане- без никакви експлозии и специални ефекти- тоя филм беше толкова интересен за гледане че човек ако види повече от 10 минути от него,не може да си стане от мястото за 10 секунди.
Не знам дали го има на торент,и ще съм благодарен ако някой го намери с читаво качество.Бих си го свалил.
книгата с години е била забранена в щатите,защото засягала пуританския имидж на университетите им. Филма не е кой знае колко скандален (четох че си е спестил някои моменти на книгата-абе трябва да я потърся тая книга и да я прочета в оригинал,а не някой недодялан превод),но доста умело успява да създаде някаква атмосфера- стилно е заснет и дори е малко странен. Има малко черен хумор,драма, образите и диалозите са 10/10.Сюжета е абсолютно непредсказуем,както и самия край. Музиката е на Peter Gabriel.
не е някаква тийн драма или нещо което човек може да очаква че ще му е познато. Тоя филм си е уникален,не бих го сравнил с друг.
Начи на някъв съм откраднали шоколада в рейса, ма като се е качил да си го търси, някви бабки са му казали: Къв шоколад, бе, мен? И през целият филм си търси шоколада, като накрая го намира нема да ви кажа къде.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 43 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения