|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007) Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 1:50 am |
|
Rampage |
|
|
|
Много съм недоволен от края.В последните епизоди го кара през плета и въобще пълна анархия.Оня главния пич разказваше как си е срязал вените и после го дават след 10 години.И къде са близнаците,бали мааму(простете за грубия израз).Можеше да направят малко повечко епизоди,че поне да разберем кво е станало с другите.С мноооооооооооооооооооооооооооооого голям компромис му давам 10/10,но!пак казвам края го претупаха.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007) Публикувано на: Нед Юни 10, 2012 2:53 pm |
|
IsMaIL |
|
|
|
Много добро аниме. Определено ме докосна. История, арт, сеюта, всичко си бе перфектно. Нямаше нещо, което да ме дразни, дори и гласа на Аой-чан ми хареса много и ми беше приятно да я слушам. Близнаците играят важна роля в анимето, без тях определено нямаше да е същото... Леко го наклониха на инцест, ама после пооправиха нещата, като ги изключиха от анимето в последните 2, 3 епизода. 9/10 заслужено.
|
|
|
Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2012 7:28 am |
frog3912 |
|
|
|
Изгледах 7 епизода и четох до 3-та страница тук,защото по-напред съм сигурен,че някой ще изръси какво става. Не знам защо,но си мисля,че тоя ритуал за закопаването под дърветата има нещо общо със смъртта на внучката на бабката.Много подозрителна ми изглежда. След училище ще догледам епизодите,но надушвам клане в края. Дано да не съм прав де.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007) Публикувано на: Пет Сеп 21, 2012 5:53 pm |
frog3912 |
|
|
|
Догледах го,лично на мен ми хареса изключително много. Имаше забавни моменти, драма (поне в последните епизоди), героите ми харесаха (особено Нанака ).Въобще страхотно е.Браво, че не познах за края, въпреки, че бабичката наистина се оказа откачена. А някой беше питал (въпреки,че било преди доста време мнението му) защо ги нямаше близанците на края.Имаше ги,показаха ги в гръб как отиваха на представлението. П.С. Това е едно от малкото анимета,които ми харесаха и не е ечи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Myself; Yourself (Есен 2007) Публикувано на: Съб Дек 06, 2014 11:54 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Началото беше добро да те завладее анимето. Някой случки, моменти се чудиш това за какво е, ами онова. Часовника беше интересен, защо не го дава на друг. Не е проблем да дадеш на друг човек да го погледна дори да е подарък, а то какво било... прикритие. Най - много ми хареса учителката, страхотно бяха я измислили. Да си дойдем на близнаците, не знам какво чувстват един към друго, но начина на хващане на ръцете не е като за двойка. Много малко дадох за тях. Да не говорим колко ограничен е краят. Абсолютно нищо интересно. Крайно съм доволен от анимето!
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|