Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:04 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 33 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: My Art + Pic :D [MUST SEE]
МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 10:05 pm 
Аватар

Смеси се много сичко, ше му еЪ майката...
Не останаха дедикейтед артисти в няквата област. Тъжно е цифра. Ако имаше хляб изведнъж в тва щях да го цикля много, ама битовото те притиска там където ти плащат най-добре.. И затова май май ще остана на етапа в сферата на телевизионната автоматизация колкото и да ми се иска нещо по арТ да фана. Да беше поне малко по-малко работното време да остава време за циклене над платната. Радвай се на свободата която имаш и на секвите сребърни лъжици в гъза ти.

Колко завиждам (благородно разбира се) на хората които са се родили като тебе и за 12-тия им рожден ден мама и тати дето единия държи винпром, другия булгаргаз ти купуват D3, софтбокс, студио, и Фул ЕйчДи лаптоп е така.. Да си цъкаш.. и после да можеш да кажеш на връстниците си "Виж какво направиХ. Виж какво си купиХ." ... Цифра страдам че нямаме всички такъв лукс и вместо да си търся обекти за снимане и спокойни места за рисуване трябва да се занимавам по цял ден със сметки, пари, заеми, безумно 12 часово работно време, и цикъл по цял ден в екрана не за себе си и за това което искам да правя а за милионите на някой който ме е наел и благодарение на който имам хляб и пастет на масата вечер.

Едно щи кажа - оцени тва което имаш и приеми факта че дори да не мислиш че си в небесата, ако помислиш че е редно да слезеш на земята от ниско ще видиш цялостанта панорама много по-трезво :) Колкото повече научаваш, толкова повече ще осъзнаваш колко малко знаеш, и колко много дължиш на обстоятелствата и колко малко на личните ти способности с които в момента толкова се годрееш.

Колкото по-рано го осъзнаеш толкова по-рано ще започнеш истинския си растеж като човек на изкуството по който.. повтарям.. не всички имаме възможноста сериозно да поемем а някой го искаме толкова много.

П.П.

Препрочетох си поста и осъзнах че главното полание се губи а то е (съвет) :
За да блестиш истински с истинска светлина намери това което най-много те влече , концентрирай се в него и вярвай в себе си без да четеш постове като този. Участвай в конкурси а не във форуми. Освтави за една седмица канона и излезни с една сапунка за 60 лева и виж какво можеш. Докажи че не разчиташ на техниката. Не на мен а на себе си. После си завържи едното око и рисувай така и си докажи че само и с едно можеш.. или каквото и да е. Даммм...

Последна промяна TheUnknownOne на Нед Мар 15, 2009 10:10 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 10:07 pm 
Аватар

.

Последна промяна Shae на Съб Яну 28, 2012 9:23 pm, променена общо 1 път

一遍... 死んで見る?

// BOLD !!!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 11:00 pm 
Аватар

Мерси за коментара, Unknown, оценявам го с всичките му отрицателни и положителни страни.
Камерата ми я получих преди година за рожденния ми ден с малко помощ от мама и тати но преди това работих половин година за да изкарам пари за него. Наще колкото и пари да имат не ми ги дават ей така (да не кажа че въобще не ми ги дават). Нещо с грешно впечатление си останал. 2рия ми обектив е 120лв, и тях от мене, а за рефлектори ползвам картони и предпазители от слънце за кола. :)
Обичам фотографията но от нея много пари не могат да се изкарат, или поне иска много повече инвестиция преди това, която аз не мога да си позволя.
Влече ме рекламата. А в нея има и рисуване и обработка и фотоманипулции. всичко. Аз за разлика от теб предпочитам да смесвам всичко защото ако искаш да си добър в една и само една сфера то вече е прекалено късно за какъвто и да е трейнинг защото има прекалено много адски добри хора в една сфера. виж примерно сайтове като cgtalk.com, там хората колкото и да се мъчиш и да учиш няма да ги стигнеш защото те от малки се занимават в тази сфера, а ако не, те имат достъп до добри професионалисти които да ги научат.

Имаше един тип който го бяха feature-нали в cgtalk, на 42 години, адските 3д-та и 2д-та прави. Каза че е печелил страшно много награди но на 37 когато са го взели да работи в пиксар, той там е осъзнал че след 20 гидни учене на тия работи той нищо не знае. Той като е отишъл там се е чуствал като тотален идиот който идея си няма как се рисува. Цитирам го горе долу. :)

Колкото до традиционното рисуване на лист, аз мисля че то замира със всеки изминал ден все повече и повече. Има все още пари там, винаги се намира някой богаташ който да даде 5000 лева за картина в тоалетната си, но и това се случва все по рядко.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 11:46 pm 
Аватар

Дам.. цифра тъжно е секвото. А за сребърната лъжица говоря за всички като цяло - тебе не те познавам даже.
Важното е да си нахъсан а ти си тъй че няма даже кво да говоря @all.
Ма да си начеша езика :icecream:
[/bolnite temi]

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 1:30 am 
Аватар
*

Голями разбирачи станахте изведнъж, лолез.

Mikki, наистина е важно да продължиш това, което ти харесва. От изложените неща до момента аз съм абсолютно доволен. Няма някакви изтъквания, каквито често се срещат по други фотографщини на "фотографите по девиант"(lol), а на места дори се забелязват готини идеи. Вече съм споделял възхищенията си относно снимката в София. Аз не разбирам от фотография, но не мисля, че хората, които се опитват да критикуват работата ти, знаят и разбират нещо сериозно за нея.

Критиката на човека в лилаво ( :rose: ) , кимваше някъде далеч, отделно от фотографията и единствено може да те обърка, вместо да ти помогне с нещо. Относно такива неща, никой не търси философски изтъквания, а съвети и отговори на въпроси. :)

Честно казано, не съм виждал толкова groundless и tasteless критики наскоро.

Пожелавам ти успех.
И все още очаквам градски снимки.

Цитат:
Колкото до традиционното рисуване на лист, аз мисля че то замира със всеки изминал ден все повече и повече. Има все още пари там, винаги се намира някой богаташ който да даде 5000 лева за картина в тоалетната си, но и това се случва все по рядко.

Тук грешиш обаче.
Рисуването на ръка винаги е + xtra points за който се справя добре.
Аз съм напълно вманиачен в творчеството на Chet Zar.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 2:36 pm 
Аватар

е,не може всички да харесваме всичко :hat:

Трагедията на този форум е това че всички тук са големи "разбирачи",дори тези които не се интересуват от рисуването. Според мен най престъпно е да ти кажат че не го харесват,без да пояснят защо.Как ще има диалог тогава,ако не се дискутира,а се критикува само.

под маски на фотошоп,за да се дифинирам,имах предвид "layer masks"
http://photoshoptips.net/2006/07/25/layer-masks/
..Дадох го като пример да посоча подхода който се използва за да се определи крайната палитра на рисунка-подход който аз лично не одобрявам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 1:59 am 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Ае на Mikki работата не е зле. Издразнила си ме да кажем няколко пъти, но си следя темата. Не е момента да критикувам,фотографията е добра, не можем да го отречем. Успех, нещо си.

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 11:49 pm 
Аватар

мойту зайо байо:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 11:50 pm 
Аватар

Олеле очите му са страхотни О_О

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 11:52 pm 
Аватар

даммм мн яки стават @_@
понякога са и черни целите де, малко скучно.
издебнах го 8)

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 12:32 am 
Аватар

зайчето е страхотно, особено на последната снимка

ехх как пак искам да имам зайче :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 1:10 am 
Аватар

голям сладур е :3

трябва да го нарисуваш някой път

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 2:24 am 
Аватар

blurymind написа:
голям сладур е :3

трябва да го нарисуваш някой път

много е дебел бе.. xD
ама може, в по сладка версия @_@

..като ме ОТмързи *мързел* :D

МнениеПубликувано на: Сря Апр 01, 2009 11:40 pm 
Аватар

inc написа:
ехх как пак искам да имам зайче :(

да не си си го хапнала =)) дам, чувството ми за хумор е :doh: , но на мен пък ми беше забавно :mock:

Както и да е... Микки, какво стана с кандидатсването в чужбина? Ако не се лъжа към Германия се беше ореантирала...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 02, 2009 12:11 am 
Аватар

Щях и Германия, ако имах парите. ;)
Много искат само за кандидатстването, не мога да си го позволя.
Подадох документи в Ирландия и Англия. И от двете получих отговор да им пратя портфолиото ми и скоро чакам да ме приемат отговор ;)
Ще се похваля тия дни, споко.
Аз се надявам за Англия че университета там е на доста високо ниво и с много добри и известни лектори :)

Тия дни не правя много по-сериозни работи, сори. .-.
Трябва да седна да рисувам...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 33 от 40 [ 586 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]