Mirume (Ken'ichi Matsuyama) is a 19 year old college student who falls in love with Yuri (Hiromi Nagasaku), an almost 40 year old art teacher at his university. Yuri isn't your typical college professor, having a quirky sense of humor and unpredictable personality. When Yuri invites Murume to her studio, she playfully seduces the still naive 19 year old student. Things become more complicated when Murume discovers that Yuri is married to a much older man ...
е уби ме ве човек ! тос филм го дирих с месеци и нищо и ся кфо ? ти ми го дофтасвааашшш ^^ ама мноо те уважавам ! благодарско :] малко бавно се развиваше действието но пък ми хареса филмчето много фън пък и Kenji и Shugo са ми любимци
От известно време се канех да го гледам този филм и сега най-накрая намерих време.Честно казано филмът не беше лош.Имаше смешни моменти и актьорите ми харесаха.Ама въпреки всичко на места ми се развиваше твърде мудно(особено накрая).
Спойлера:
Истината е,че предпочитах Мируме да се откаже от Иури и да си стане гадже с Ен,но не стана така
_________________ The graffiti on the wall says, "I'll only do something worth doing!" I didn't draw it well, so you smiled.(English text from "Boku wa Koko ni Iru" by SOPHIA)
Заглавие: Re: Link: Don't Laugh at My Romance [J-Movie]
Публикувано на: Съб Мар 06, 2010 1:27 am
raistlin
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения