|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 09, 2006 6:18 pm |
Killa_B |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 8:43 pm Мнения: 1343 Местоположение: world database
|
Може да няма нищо общо, но е нещо доста по-значително!
Freya, а не е ли това идеята в едно аниме? Да се отпуснеш докато го гледаш. К'ви са тия заключения, какви са тия глупави сравнения (и то точно с Yugioh)...
DNA, аз отговорих на въпроса ти в миналия си пост. Ако си израснал с едно аниме (cartoon) нормално е да го обикнеш. Мен все едно не са ме убиждали на 10-12 годишен като следя ДБЗ... За всяко аниме си има фенове, така че е абсолютно безсмислено да продължаваме този "спор". Щом ви харесва повече от Наруто, Белината и Ю-Ги-ОХ! ... няма лошо. Разни аниме позиори и "3Д-Онли" ловъри ще съществуват вечно...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 18, 2006 10:06 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Мили Боже това цяла тема си има
Хъм-хъм к`во да кажа гледах първи епизод и оцелях без особени
психологически травми.
Във всеки случаи нищо непоправимо един,два сеанса при терапефта ми и ще съм като нов!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 18, 2006 11:20 pm |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Naruto написа: терапефта ми
Дам... личи си, че си загубил дар слово в следствие на шока...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 20, 2006 9:33 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Иха страхотна тема. Аз вчера изгледах двата субнати епизода. Анимето е много забавно, половин час се пулих на косата на Blossom. Иначе харесва ми дезайна на Моджо, само дето му липсва драматичното "Моджо Джоджо", когато завършва изречение, или се опитва да се смее... И Buttercup много ме изкефи, не знам кой я озвучава, но наистина си изглежда като tomboy Жалко, че са го направили за малки, ако се бяха хванали за друга възрастова група, сигурно щеше да е по-готино...
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demashitaaaaaa!! Power Puff Girls Z Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 6:29 pm |
|
Pres |
|
|
|
ааАА може да промива мозъци, но разбива първите два епизода ми стигат, но като цяло може да се каже, че има някаква стойност ... някаква
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|