|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 12:13 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
.... K, I'm cool now Проси си втория сезон...на това дори отворен край не мога да му викам Толкова много неща трябва да се видят още...Шо никакъв го нямаше, Рен аха-аха да се окопити и то свърши анимето, а Киоко тепърва има да научава разни работи Направо ме дразнят....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 3:59 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Йессс !!! СУПЕР АНИМЕ !!! определено много ми хареса аз оценката съм си му я сложил откатко го аднах в листа (10) иначе и аз си мисля че ще има 2-ри сезон простоо го чакам с нетърпение
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Вто Мар 31, 2009 11:46 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
анимето вече се различава от мангата, ако има втори то ще е различен от мангата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 1:14 am |
|
Elayne_S |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Аааа, невероятно аниме, сега доизгледах последните серии и ми стана суперррррр тъпо, че не го довършиха!Но пък анимето толкова ми хареса, че дори смятам и мангата да прочета, четох някъде, че директно от 65 chapter мога да почна. Всички серии са страхотни, любими моменти са ми тези, в които Kyoko беше преоблечена като пиле/ кокошка??!?!?!! И много странно, в началото си мислех, че Kyoko ще е поредното лигаво девойче, но тя се оказа доста сполучлива героиня А за Ren няма какво да кажа, то всичко си е ясно Ехх, отдавна не бях гледала такова аниме, което така да ме въодушеви и запали
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 12:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
анимето свърши 25 епизода са.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 7:19 pm |
|
faye |
|
|
|
Шоуто като цяло Накрая ако нещо не се бъркам написаха нещо да се очаква...?! Предполагам че се чака мангата малко да напредне че да има материал за нови 25 Иначе под какво се счита промяна спрямо мангата? Има само отрязани моменти, но не се сещам за нещо което е направено по коренно различна линия на действие?
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Skip Beat! (есен 2008) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 7:41 pm |
|
faye |
|
|
|
Ако я бяха сложили нямаше да могат да завършат сезона без ексесии
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|