Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009)
МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 7:48 pm 
Аватар

snookie написа:
По дяволите мъже прегръщаха жените си, момчета прегръщаха и целуваха момичетата си и им казваха "Съжалявам, че те накарах да го гледаш"... ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ!

Изображение

(виж, няма лошо че не ти е харесал, ама следващия път го карай по-леко с патоса, по-неумишлено смешен пост не бях чел от месеци :lol: )

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 8:52 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Ся се върнах от киното...на Саяна много му хареса на мен не особено >< Твърде много са се мъчили да го направят различен от повечето американски филми и са се оляли здраво. Не че е лош филма ама не е и нищо особено.

А, атмосферата и света като цяло бяха супер направени. Тук оплаквания нямам ^^ Супер много ми напомни за fallout. Все едно ако не бяха спряли войната след това щяхме да гледаме vault 13 :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 9:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Връщам се от киното току-що.. баси -7стр тема.. ше ми простите, че прочетох само последните 6-7 коментара, ма можете да се цитирате сами ако ви е зор, тъй че ...

Филма много ми хареса
Notes:
- не съм чел комикса
- мразим батман
- <3 квантова физика
- идея си нямам кои бяха тия герои - не познавам ни един, освен батман...

Въпроси, към по-запалените, сигурно има и такива
- ония, който ... комедианта в началото, беше ли същия, който първи се е пенсионирал и издал книга? Бах с още 5 човека и никой не се съгласи, че е така 0=
- в началото капитан Америка ли видЕх?!? И кой го беше замазал o_O

Мнение: може да има сополйери
Филма беше яко изпразнен от смисъл до края, което ме кефи. Доста по-добре от това да гледаш мн як филм и да свърши тъпо(оставя те с празно чуство, а така ти е кеф, че си го догледал). Единственото смислено нещо в тези 2 часа работеше, за да се изкара теорията на Комедианта иии Бързачко(и съответно да им се оправдаят действията) - че хората са мизерни самоунищожителни и напълно незначителни в общата картина нищо-и-половинки ^o^v I LUV THAT. И изтъква първобитното човешко спасение от самите себе си - да имат общ враг. Тази идея е страшно добре развита в Старгейт SG-1, а тук - прилично засегната... И аз съм на тяхно мнение. И което бе най-учудващо за мен - онова извисено квантово самосъзнание - Синчо, се съгласи. Мначии ако той е всичко това, което го представят че е, шанса той да може да възстанови ВСИЧКО, дори мизерните човешки животи загубени в ония енергийни бури, е над 90%. Ся, че режисьора е решил да не, или не е знаел, че може, или така е в комикса- дреме ми. За мен- който знае че може - и не го направи, това добавя мн хубава тежест към решението ^^ А пък това, че решението има потенциала да се окаже обратно ефективно .... това беше КРАСИВО! Това направи тоя филм шизофреничен и то на мннннннн добро ниво! Както каза Safiir "Тия са гледали мн аниме май..." Защото нито добрите бяха добри, нито лошите лоши. Дали ще кажеш, че доброто победи или злото победи - няма значка...
От една страна имаш доминиращия лош, подкрепян от добрите в решението си.. и постигнал всичките си цели.
От друга страна имаш перфектния добър "не потрепващ и в лицето на Армагедон", който СЪЩО (потенциално) постига всичките си цели, с които опропастява злото.
А колко е зло злото и колко добро доброто е въпрос на японско мислене =0
Интересно, че любимия ми герой беше тоя.. Рошах, или там ... заради идеалите, от които не се отказва, независимо от резултата, но съм съгласен с Бързачко и неговите действия. Милиони умряха, но се спасиха милиарди, макар и за опр. време.

Хубави моменти:
- ми кат умряя толкуз народ, беше красиво ;0
- НА МАРС
- при взрива на атомката в съня на батман

Лоши елементи/моменти:
- ае аман от задници. 9лв билет за да гледам задници ;0
- пуснаха ми размазана реклама на НЕСКАФЕ СЛЕД рекламата на Т4 :fubar: Убиха ми целия събран кеф...
- в киносалона влезнаха едни и с бири и пържени картофи.... ае къе се намирате бе сеутаци o_O
- валя дъжд днеска
- флашбек във флашбек не е добре, ама нямаше толкова та...
- твърде мн флашбекове..
- Бързачко немаше и ена бръчка от "онова време"
- всеки елемент включващ Комедианта беше гнусен - да, и аз бягам от чов. си същност...

Иии май казах най-важното дет ме впечатли... Са да пия един упсарин, че ме валя ;0

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 9:54 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Squall_1st написа:

KISSY is wrong.
Give an example to show that KISSY is wrong.

- She's a woman!

Мда, пречи ми факта, че нямам втора глава, която да ми замъглява съзнанието :drop: :lol:
Днес пък мернах човечец, който заяви, че си изхабил парите за филма, ама му било кеф веднъж филм да не му дава повод за екзистенциален спор с някого...сетих се за тая тема и ми стана смешно

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 9:59 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Въпроси, към по-запалените, сигурно има и такива
- ония, който ... комедианта в началото, беше ли същия, който първи се е пенсионирал и издал книга? Бах с още 5 човека и никой не се съгласи, че е така 0=
- в началото капитан Америка ли видЕх?!? И кой го беше замазал o_O

- Пенсиониралия се е Nite Owl 1, оня дъртия дето говореше с "Батман" в началото на филма.
- Тц, Dolar Bill, умря щото си заклещи перелината във вратата и някой от бандитите го е отнесъл. :lol:

p.s. Кой дъ фак е "Бързачко"?

Последна промяна souleater на Нед Мар 29, 2009 10:00 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 10:00 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Да, най-вероятно би могъл да им върне живота на хората, но не го направи както и не спря смешника да убие виетнамката. За синчьо думам. Бтв и на мен Рошьо най-ми хареса ^^ Пич от класа! Това, че го убиха признавам, че беше от добрите моменти във филма. Ако той не беше взел това решение и ако синчьо не го беше изпарил щеше да си замине цялата философия на филма.
Та я и аз да направя като теб това с хубавите и лошите моменти ^^

Хубави моменти:

- Страшни ефекти! Ей богу това май е филмът, в който има най-добър пейсинг на ефекти! През цялото време подходящи ефекти без да се натрупват твърде много (i.e. матрицата с роботската битка в Зион ;/)
- Страхотно добре направен свят и прекрасно предадена пре-апокалиптична атмосфера.
- Много добре изиграни роли! Повечето от актьорите за пръв път ги виждам, което също много помага за да пренеса в света.
- Прекрасните девойки в компанията ни ^^

Лоши елементи/моменти:
- ае аман от задници. 9лв билет за да гледам задници x2
- ми кат умряя толкуз народ. Имаше твърде много излишни избивания ;/ Разбирам, че са искали да го направят като шоков фактор, но при толкоз много и толкова начесто, човек просто претръпва. Заради, което и историята на Рошьо за момиченцето изобщо не успя да ме разчувства ><
- както писах и по-горе оляли са се с опитите си да направят нещо различно. Да, наистина се е получило такова, но...даже не мога точно да го определя...просто не можа да ме докосне този елемент. Саяна всъщност много точно го каза, остави ме с празно чувство. Въпреки че ми беше и кеф :lol: Мммм как да кажа...някакси ми остана едно такова усещане за незавършеност. Все едно са подхванали една страхотна идея в един страхотен свят и в един момент тотално са я заебали и са оставили само основното й очертание ><
- валя дъжд днеска
- Саяна закъсня

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 1:11 am 
Аватар

след като гледах тва ревю на филма:
http://thatguywiththeglasses.com/videol ... 1-watchmen

=)) =))

вече съм убеден че е нещо което задължително трябва да се гледа :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 12:28 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Fictional being написа:
souleater написа:
p.s. Кой дъ фак е "Бързачко"?

Ozymandias явно :confused:

Бтв аз тва си мислех, той се оказа хем по-умен от всички, хем и по-силен от тях...нараво си беше пипнат от господ тоя О.о

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 12:43 pm 
Аватар

само дето изглеждаше като гей и си уби якото коте.
това му е наказанието явно :D

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 7:09 pm 
Аватар

знаех си.... :tv: :bduh:

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 10:01 pm 
Аватар
*

KISSSY написа:
Squall_1st написа:

KISSY is wrong.
Give an example to show that KISSY is wrong.

- She's a woman!

Мда, пречи ми факта, че нямам втора глава, която да ми замъглява съзнанието :drop: :lol:
Днес пък мернах човечец, който заяви, че си изхабил парите за филма, ама му било кеф веднъж филм да не му дава повод за екзистенциален спор с някого...сетих се за тая тема и ми стана смешно

'Бе, съдейки по т'ва, че често говорите за голямата синя пишка и красивата й глава, която ви е наблюдавала по време на прожекцията, явно твоето съзнание е по-замъглено от втори глави. :]

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 10:17 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Чакай красивата глава съм я изпуснала....наблюдателен си ей :vicious: :vicious: :vicious:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2009 11:45 pm 
Аватар

souleater написа:
snookie написа:
По дяволите мъже прегръщаха жените си, момчета прегръщаха и целуваха момичетата си и им казваха "Съжалявам, че те накарах да го гледаш"... ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ!

Изображение

(виж, няма лошо че не ти е харесал, ама следващия път го карай по-леко с патоса, по-неумишлено смешен пост не бях чел от месеци :lol: )

Човек...
как се очаква хората, които са на път да направят една непоправима грешка в живота си като гледат един от най-заслужилите последно време титлата "Най-малоумен" филми да си извадят поука и да си спестят агонията и канските мъки, освен "неумишлено смешни постове"...

Филма е кух... и всеки, който го е харесал е кух... или просто се е смял толкова искрено на тъпотата му, колкото и аз...

Squall_1st написа:

@Снуки - За режисьора ти не си никой, затова тези поклони и бурни аплодисменти, заедно с изказванията, ги разсипи в нещо другаде на друго място. :)

Ей тва е Скуол...

От тоя форум НИКОЙ не е НИКОЙ...

Така че ви предлагам да затворите всички раздели, щото мога да ти кажа, че по тая логика никой не е достоен за твоето внимание, изказвайки своето лично мнение...

Но тва дето го каза "много се кефя, че почти всички не му се кефят, щото не го разбират" е супер тъпо...

и ще ти дам пример защо...

Аз ти казвам виц:

"Вървят си два гущера - единия е зелен, другия - вляво"... и ти не се смееш...

И аз ти казвам "Мислиш го за тъп, щото не го разбираш"...

То така е много лесно. Ми ако аз почна да казвам на всички ви, че ви мисля за тъпи, щото съм прекалено сложен за вас материал. Ахахахах... тва е идея. Ще ми създаде имиджа на някъв недостижим. Мое да стана еквивалент на синия гол гений с пръстите с вкус на батерия и невероятните изводи за човечеството и вселената.

А всъщност голата истина е, че ако наистина харесам тоя филм, щях да съм поредния тупан, който споменатите във филма неща не ги е научил от... Улица Сезам... или няква друга поредица за деца в предучилищната...

За филма... Рядко тъп е. И всички ще ми кажат "Ако не ти харесва филма си трай"...

Ем да е ама по същия начин мога ви кажа - ако не ми харесвате мнението да си траете...

За съжаление има прекалено много хора, които се заблуждават, че има нещо дълбоко в тоя филм, освен кухата глава, с която се опитват да го възприемат...

Филма е супер зле... За тия, които обожават израза "точка" - на ви три...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2009 12:00 am 
Аватар

У филма няма много "дълбочини" но в комикса има, а повечето в темата са го чели, оттам и идва масивния drool. :lol: Ся за другите не знам... може да са били на некви гъби :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Апр 05, 2009 12:02 am 
Аватар

Кви други бе... нема други... тука всички са некви разбирачи и са отявлени филмови критици, сценаристи, продуценти, режисьори, хореографи, актьори още от зората на Холивуд или самото киноизкуство... :lol: :lol:

Кой съм аз да оспорвам техните божествени позиции...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]