Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Shin Tennis no Ōji-sama
МнениеПубликувано на: Съб Мар 28, 2009 11:22 pm 
Аватар

Shin Tennis no Ōji-sama

Изображение
Година:2009
Мангака:Кономи Такеши
Жанр:Комедия,Училищен живот,Шоунен,Спорт

Продължението на Принца :) и както твърди Такеши-сенсей,Prince of Tennis е било само пролог към истинската история.

офф:Извинявам се ако има тема вече, но аз така и не я намерих. Нека модовете да изтрият тази тема,ако съм в грешка.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И така~лично впечатление от дългоочакваната първа глава...Лол? Ечизен не е ли зеленоок? xDDD Иначе като цяло изглежда много яко. Все същата атмосфера,готини герои и арт. В интерес на истината очаквах да са порастнали,но явно нещата си се развиват точно след края на първия сезон. Доста интересно се получава сега..елитно училище,интересни треньори и от всичкото нагоре ще са в един отбор с някогашните си противници.Жалко само,че ще има да чакаме толкова много време до всяка нова глава... ;-;

Последна промяна PartyMonster на Нед Мар 29, 2009 8:58 pm, променена общо 1 път

Заглавие: Re: Shin Tennis no Ōji-sama
МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 1:26 am 
Аватар

1-ви си беше супер, хареса ми още повече, че наскоро изгледах пак OVA-та и се получи просто перфектно. Иначе, че месечна си е гаднично, но не може всичко да се наблъска в седмични издания за жалост.
Странно бях се заблудил, че чак средата на годината ще започва.

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 29, 2009 2:14 am 
Аватар
Цар Алко

втори чаптър май месец, няма и ежемесечна да си е. честито.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2009 12:21 pm 
Аватар

Втора глава не беше лоша, но все още не сме достигнали главната история (поне така си мисля). За мен тя ще се разгърне след като мите тренировъчният лагер и после турнирът. :P А, да - изкефи ме Ечизен с очила - беше сладък :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 06, 2009 2:46 pm 
Аватар

Оo супер беше, но нищо не се случи. xD сигурно до края на годината ще стигнем до сериозните мачове,иначе наистина Ечизен с очила,лол! Идааам~ любимия "Мада Мада Дане" момент :lol: О, и аз си мислех , че ще излиза по чап на 3 месеца,а то излязоха цели 2 чапа O_O

МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2009 1:15 am 
Аватар

Омг, тенкс, PartyMonster! Деа, уж следя постоянно за нови глави, как съм изпуснала цели две да ме пита някой о.О Както и да е, трябваше повече странички да има - мада мада дане :lol:
Искам да видя Ечизен срещу онзи от 1ви корт. Само да не се опре до пилари, че няма накъде повече да се ъпгредва :lol:
Сега сиг ни предстои арка, в която нашите си пробиват път до първите кортове, след което се връщат ония от 1вия лагер и ги наплашват. Арка от нови мачове за формиране на отбора, след което започва основната арка - на интернационално ниво. Нямам търпение, само дано Такеши-сенсей успее да измисли нещо по-чудовищно от пилърите, мага & Тезука зоната... аз поне не виждам накъде повече :lol:

But it sure is exhausting, livin' in chains
It’s paradoxical in every way
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 4:38 pm 
Аватар

]Np ! ^^ Иначе съм определено съгласна с теб,лол. xD Но аз пък искам ъпгрейдване. Не е ли ужасно яко като Ечизен губи,губи и накрая изведнъж вади някакъв супер-спешъл-оусъм удър и всички охкат и пъшкат в почуда :lol: Така де, това си е типично за една голяма част от шоунените , ама мен си ме кефи. Ще видим~ има да си чакаме до същинската част. Мен ми е чудно само защо онзи от края на първи сезон го няма с Детето на Господ или там как му викаха o.O

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 9:35 am 
Аватар

Че там си е Господ, закъде без него? XD -> http://www.onemanga.com/New_Prince_of_Tennis/1/52/
Иначе и мен ме радва. Риома-сама е дъ бест :D

//Между другото някой знае ли дали още може да се намери one shot-а на PoT преди да започне мангата? Главният герой бил някакъв друг, а Ечизен бил антагониста, обаче получил много високи вотове и редакторите решили, че той ще е протагониста *аплодисменти за редакторите* XD От много време искам да го прочета това, обаче никъде не мога да го намеря ><

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2009 10:44 pm 
Аватар

А! O_O Наистина е там! Еми така е аз тогава бързах да видя Eчизен xDD'' и не им обърнах особено внимание на останалите дудета.
Иначе, лол. Не знаех за тоя уаншот! Ще се разровичкам! :shock: Определено браво на редакторите.....

МнениеПубликувано на: Нед Май 03, 2009 10:45 am 
Аватар

lol, не очаквах Момо да загуби толкова лесно о.О Най-спокойно си чаках за обичайния ultra-cool-comeback и накрая какво, гейм сет - Они, 0:6 :shock:
Пък разпределението за следващите мачове е отвратително меко казано. И който загуби си тръгва, не е честно~ >< Аз Санада го готвех за С3 в крайния отбор, а сега Господ ще го нокаутира. >< Фуджи 100% си взима мача, Юта въобще няма достатъчно умения за да е там. Кикумару предполагам, че също ще спечели, по-популярен е от Мама, пък и има повече опит в С... Обаче ми е жал за Ойши ><
И не се видя срещу кого ще играе Риома >_> Те всички добри от нашите имат други мачове, тъй че дали не са го хлопнали с някой от гимназистите? Едва ли, но пък иначе кой ще му се опре от останалите? ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 2:20 am 
Аватар

Някой чете ли го още това?
Такеши-сейсей е перманентно напушен и е оставил на кучето си да пише чаптърите, сериозно.
А аз си мислех, че CGR2 е зле откъм сюжет... -.-

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 02, 2015 9:44 pm 
Аватар

И така само в 133 глава, Риома разби двамата всезнайковци.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 02, 2015 11:16 pm 
Аватар

Такеши май е споделил дилъра с Фуджимаки(автора на Kuroko), е поне в тениса японците наистина изкараха звезда наскоро, докато в баскетбола са си анонимници. Като цяло се вижда че при спортните манги най-добре им се получава бейзбола все пак там наистина са от водещите, а лигата им е втора по сила след MLB.
ПП Иначе продължението по малоумност е обиколка пред Блях което си е огромно постижение :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]