|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 1:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22395_1248709003.gif) |
Mikki |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
blurymind написа: не съм фен на комикс филми. Видях трейлъра и ако наистина е цели 3 часа, сигурно ще го пропусна този..Но виж- iron man 2 ще се гледа ако си издържал 3тата част на LOTR това ще мине като 1 час.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 1:40 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Единственото нещо в тоя филм, което си заслужаваше гледането беше Роршах...идеята на "най-умния човек на земята" да обедини хората вече съм я виждала при Дан Браун, мотивацията (или липсата на такава) на джина да спасява каквото и да е било беше куха, връзката му с момичето още повече...идеята на комедианта за "хумор" беше също интересна, но по едно време като че ли прекалиха...изкараха го по-голям психопат отколкото представените в филма обстоятелства биха го направили, което пък тотално уби момента, когато отиде при онзи на му реве в леглото....бухльо....няма да го коментирам. А при Роршах като че ли най-ясно се очертаха границите на човечността за престъпване...и сцените с него бяха направени готино, и май само при него бяха доизградили героя Друго, което ми хареса беше подбора на музика (ама само на определени моменти ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) ) - сцената с гробището и момента, когато убиваха Комедианта.....просто си паснаха на място
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 2:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Внимание! ВНИМАНИЕ! В следния текст преобладават думите "таковам" и "анален глезльо"... Да ги таковам и аналните глезльовци дето решиха да се избъзикат толкова гадно с мене и същите тия дето решиха, че филма става! Почваме с тебе, драги ми смехурко: Squall_1st написа: "Повечето" да си говорят к'вото сакат, филмът е арен. Има идея, оставя поука, актьорите не са зле, музиката е готина... Режисьора е изрод. 1. Кво? Филмът е арен? Кое му е арното на филма? Освен че е 3 умопомрачителни часа със съвкупност от пръсти с вкус на батерии, носове на Пинокио, свински ушички, смешни костюми, дебели батмано-подобни, трогателни истории за човек със синя пишка и жалки секс сцени между остарял жалък импотентен чикиджия с дебел гъз и няква млада курва без цици и големи претенции, "супер героиня", която не може да изгаси пожар и обича сини пръсти в гъ... така де устата й на фона на дори преебаната песен "Алилуя", която дори не можаха да си позволят да откупят, затва наели някъв там глухоням да я пее... ОСВЕН ТОВА единствените две роли, които имаха що годе поносимо представление умряха. Над душата на Комедианта се смилиха и решиха да го убият бързо още в началото на филма. А Роршах, който беше единствения герой над който са се постарали като визия, поведение и влияние го... изпариха... И разбира се да развали тази невероятна сцена се притече дебелия педерас - нощния бухал с едно мрънкащо "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!" 2. "Има идея, оставя поука?" КВО?!?Има идея - ква е идеята? Знаеш ли ква е идеята? Ако го видя тоя човек дето е правил филма ще му се поклоня и ще го поздравя задето е успял да направи нещо изключително тъпо и да изкара пари от него. Трябва да си някакъв невьобразим гений за да спечелиш пари от такава бълвоч - от такава подигравка. А каква е поуката - поуката е (освен "Никога повече не гледай филми по комикс") че този филм най-точно показва какво й е било лошо на американската киноиндустрия - пропада все повече и повече със всякаква следваща "гениална идея"... Мамка му да еба освен моя живот, виждах и този на Холивуд пред очите ми докато гледах филма - сякаш на фона на The Sound Of Silence в сцената аз не плаках заради погребването на Комедианта, ами защото на седалката аз се сблъсках с жестоката истина - плачебното сбогуване с Холивуд и все едно сценариста беше написал цялата тая бълвоч с цел да каже "Снууки... отсега нататък хубав американски филм няма да видиш никога!!!". Другото хубаво нещо - саундтрака. Защото кои други освен Скорпиънс могат да опишат моите чувства, докато гледах филма... а именно: Цитат: I CLOOOOOOOOSE MYYYYYYYYY EEEEEEEEYES!!!!! (деба трябваше тая песен да пуснат) 3. "актьорите не са зле" ... кхъм... кхъм.... добреее.... Добре... КАКВО?!?!??!!?Какво спомена?! Ти вьобще знаеш ли в какъв филм се вкарваш?! А и същото мнение ми е за Тъмния Рицар (ТОЧНО ТАКА - четете и си мечтайте... вкарвайте се в големия филм, че всички сте едни критици, достойни за широка публика... вьобразявайте си че личното ви мнение е далеч от грешно... заблуждавайте се, че разбирате от филми, ДА ВИ ТАКОВАМ И НЕПРОСВЕТЛЕНИТЕ НЕГРАМОТНИЦИ)... а именно: 1. Watchmen - Един Роршах и един Комедиант не могат да извлекат филма от купчината лайна, в която сам се е заринал. 2. The Dark Knight - Един жокер и един Двулик не могат да извелкат филма от купчината лайна, в която сам се е заринал. ПОУКАТА ОТ ФИЛМА Е СЛЕДНАТА: Хората, които щадят себе си, времето си и обичат да се наслаждават на удоволствията от истинския живот - НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПРОКЛЕТИЯ ФИЛМ! Пука ли ми... доколкото ми пука можете да отидете в Арената, синеплекса, мултиплекса и където и да е и да си набиете една чикия на голия Night Owl дървещ се и пъшкащ пред смешния си костюм, след като не е можал да го надърви пред голата бивша на човека със синята пишка... Екшъна - малко сцени, не на ниво. Остатъка от филма - мъдри клиширани мисли, които ги знае всяко хлапе откакто свят светува и трогателни истории на супергерои. Да ги таковам беее... искам си трите часа обратно ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) П.П. За пръв път отидох на кино, излезнах от залата и бях на едно мнение със всичките 50 говеда от залата... защото всички от залата квото и да говориха за филма, споменаваше се от всички думата "тъп"... По дяволите мъже прегръщаха жените си, момчета прегръщаха и целуваха момичетата си и им казваха "Съжалявам, че те накарах да го гледаш"... ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 8:59 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Mikki написа: Zenith написа: ... пич, ходи си гледай сапунестите драми с хепи енд, тая тема не е за тебе ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) WTF? Розалинда имаше повече драма и поука, да не говорим за класиката Вдовицата в бяло. Там поне преди на свършат жените не сравняват мъжете си с батерии. Нито мъжете им отиват на Марс.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 9:16 pm |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
А и да не забравя... Отговор преди всичко, на тия (като Геркс) дето си мислят, че съм кух и явно не съм разбрал същността на филма... Цитат: [20:06:42] (Аnimes) Gerx каза: ti da ne o4akva6e super badass action fighting with supervilians? [20:06:44] (Аnimes) Gerx каза: q si priznai [20:06:45] snookie каза: НЕ СТРУВА [20:06:46] snookie каза: РАЗБИРАШ ЛИ [20:06:54] snookie каза: знаеш ли какво очаквах от уочмен [20:06:57] snookie каза: екшън... [20:06:59] snookie каза: знаеш ли защо екшън [20:07:00] snookie каза: защото знаех [20:07:02] snookie каза: че са прекалено тъпи [20:07:05] snookie каза: и не могат да скалъпят [20:07:07] snookie каза: нещо сериозно [20:07:15] snookie каза: нито екшъна скалъпиха [20:07:16] snookie каза: а нещото сериозно [20:07:18] snookie каза: беше от нивото [20:07:20] snookie каза: Улица Сезам [20:07:27] snookie каза: ама за умствено-изостанали американчета [20:07:29] snookie каза: а тва че ти си го харесал [20:07:36] snookie каза: е може би щото досега главата ти е била в гъза [20:07:40] snookie каза: и не си виждал бял свят Друг пример който мога да ви дам е Ю Ги О... "философията" в Ю Ги О е същата... "Трябва да се върна във времето... но коя карта да ползвам за да се върна във времето... какво да направя... няма изход... какво да направя... двуумя се... СЕТИХ СЕ! Ще използвам... ... МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО! - Браво Ю Ги, ти си гений!" Квото искате ми говорете за филма...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 9:23 pm |
snookie |
|
|
Mikki написа: точно за това беше целия филм, радвам се че си го разбрал снуки. той беше за да покаже че няма супер герои ами някакви пикльовци в смешни костюми, с идеи как да направят света по добро място, които в повечето случаи са фейл. те са за да покажат че няма перфектни хора, че супермен не съществува, те показват живота и хората от най грозния им ъгъл. за това е целия филм МНОГО ДОБРЕ РАЗБРАХ!!!! По дяволите аз български ли говоря?!? Вие ли сте толкова зле, аз ли не се изразявам както трябва... Филма може да се опише с една дума... - бълвоч... Може и с още куп други думи... Идеята! Ако във всеки филм идеята само беше важна тогава всички продукции щяха да печелят оскари... Ама представи си... във филма има и едни такива подробностти като режисура, сценарий, актьорска игра и т.н. Които в тоя филм са толкова трагикомични, че нямах други избори освен да спя на седалката и да се смея на безумно плоския филм (от който само Роршах и Комедианта ме изкефиха макар че и те бяха леко изтъркани, което на фона на тая пикня - целия филм, не се забелязваше)...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 9:28 pm |
Mikki |
|
|
Еми, явно това не е твоя филм, сори. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И не споко, говориш си бг ама аз не го говоря ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Мен ми хареса не само като история ами това че е направен супер артиснично, особенно забавените кадри в дъжда радваха окото много (както ив повечето филми по комикси). Цялата цветова гама и настроението бяха вдъхновяващи, поне за мен. Аз не те критикувам, както бих направила ако говорехме за LOTR, примерно, защото Watchmen не е филм за всеки. От онзи тип филми е които половината публика го мрази другата обожава
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 9:30 pm |
snookie |
|
|
Mikki написа: защото Watchmen не е филм за всеки. Ем съжалявам, че не съм 7 годишно фенче на комикси, че да ме радва филма...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 9:51 pm |
Mikki |
|
|
snookie написа: Mikki написа: защото Watchmen не е филм за всеки. Ем съжалявам, че не съм 7 годишно фенче на комикси, че да ме радва филма... баси коментара сериозно. аз да съм ти казала нещо кофти сега? аз не те псувам за дето не харесваш филма, ама ти ще обиждаш всички дето го харесват, браво. мисля че не аз съм 7 годишната.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 9:56 pm |
snookie |
|
|
Mikki написа: snookie написа: Mikki написа: защото Watchmen не е филм за всеки. Ем съжалявам, че не съм 7 годишно фенче на комикси, че да ме радва филма... баси коментара сериозно. аз да съм ти казала нещо кофти сега? аз не те псувам за дето не харесваш филма, ама ти ще обиждаш всички дето го харесват, браво. мисля че не аз съм 7 годишната. Ти не ме обиждаш, аз те обиждам - филма е супер зле...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 11:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
snookie написа: Mikki написа: защото Watchmen не е филм за всеки. Ем съжалявам, че не съм 7 годишно фенче на комикси, че да ме радва филма... Е точно Watchmen e за 7 годишни, да знаеш. То и Berserk e мангичка за 7 годишни по тая логика.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|