|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 2:44 am |
 |
elizabeth99 |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Уау,много са яки.
Продължавай в същия дух ^__^
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 25, 2008 9:19 pm |
 |
Line |
|
 |
|
страхотна е!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 9 мои картини - Selem  Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 11:54 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Бих казал ... че си професионалист ... много добри рисунки брат
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 8 мои картини - Selem  Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 1:04 am |
 |
Selem |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
blurymind написа: Selem написа: http://media.snimka.bg/2402/011059855-big.jpg ето следващото ми творение което ще виси на стената  малко е мрачна,но е много добре дифинарана като форма и с око за детайла. Щрихът ти е приятен винаги  на черен картон с бял молив за това е мрачна иначе мерси
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 9 мои картини - Selem  Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 2:00 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Първата е убиец...бих дала пари да си я увеся на стената Виж на втората ми се струва, че си придал малко мъжественост на момичето...но пак е страшно добре издържана евалата човек...не съм от тия дето ще тръгнат да го ръсят на всеки, ама имаш страхотен талант
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 9 мои картини - Selem  Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 3:31 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Най накрая един човек дето разбира от изкуство... А и не че нещо, ама немаше как да не спомена... http://images24.snimka.bg/005351795-big.jpgНарисувал си шибания Spawn... Изглежда като извадено от оригиналните комикси...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 9 мои картини - Selem  Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 7:35 pm |
 |
Selem |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
|
KISSSY написа: Първата е убиец...бих дала пари да си я увеся на стената Виж на втората ми се струва, че си придал малко мъжественост на момичето...но пак е страшно добре издържана евалата човек...не съм от тия дето ще тръгнат да го ръсят на всеки, ама имаш страхотен талант  коя имаш предвид под първата?  а за другата съм я гледал от снимка и жената просто си изглежда така и на мен ми харесва, като се напия може да ме носи на рамо snookie написа: Най накрая един човек дето разбира от изкуство... А и не че нещо, ама немаше как да не спомена... http://images24.snimka.bg/005351795-big.jpgНарисувал си шибания Spawn... Изглежда като извадено от оригиналните комикси... не разбрах какво имаш предвид?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 9 мои картини - Selem  Публикувано на: Съб Мар 28, 2009 8:41 pm |
 |
Jeanne |
|
 |
|
Selem написа: snookie написа: Най накрая един човек дето разбира от изкуство... А и не че нещо, ама немаше как да не спомена... http://images24.snimka.bg/005351795-big.jpgНарисувал си шибания Spawn... Изглежда като извадено от оригиналните комикси... не разбрах какво имаш предвид? мисля, че беше комплимент
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: 9 мои картини - Selem  Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 2:40 am |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Selem написа: KISSSY написа: Първата е убиец...бих дала пари да си я увеся на стената Виж на втората ми се струва, че си придал малко мъжественост на момичето...но пак е страшно добре издържана евалата човек...не съм от тия дето ще тръгнат да го ръсят на всеки, ама имаш страхотен талант  коя имаш предвид под първата?  а за другата съм я гледал от снимка и жената просто си изглежда така и на мен ми харесва, като се напия може да ме носи на рамо Първата от последните 2 Иначе виждам си рисувал с умисъл
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|