|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Yu-Gi-Oh!GX Публикувано на: Нед Авг 27, 2006 1:44 pm |
|
Abarai Renji |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 13, 2006 11:33 pm Мнения: 220 Местоположение: Soul Society
|
Вид : ТВ серии Брой епизоди : 180 Година на излъчване от 06.10.2004 до 26.03.2008 Инфо - AnidbКакво ще кажете эа новите епиэоди харесват ли ви добре ли се справят японците и иэкефихте ли се как Эейн падна предлагам тук да обсъждаме вече ако може така да се каже втория сеэон на Yu-Gi-Oh!GX . Тема във Връзки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 27, 2006 2:35 pm |
|
Thaw |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Ми не са зле Аз и на първи сезон се кефех са и на втори ше се кефа
иначе каде изчезна Чимли ве (оня дебеличкия с пандите)
ПП:единственото дето ме дразни (то още от първи сезон) че праят по две-три призовавания в един ред
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 27, 2006 5:27 pm |
|
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
Незнам каде изчезна Чъмли ,обаче тоя ниския дребния Бонапард - е отвратителен тип...къса нерви на поразия... - ами е по чудно кой е направил д-р Краулър новия директор на академията . И това което не разбрах от 1-ви сезон до сега...Краулър мъжко или женско е!?!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 27, 2006 5:27 pm |
|
Abarai Renji |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 13, 2006 11:33 pm Мнения: 220 Местоположение: Soul Society
|
Thaw написа: Ми не са зле Аз и на първи сезон се кефех са и на втори ше се кефа иначе каде изчезна Чимли ве (оня дебеличкия с пандите) ПП:единственото дето ме дразни (то още от първи сезон) че праят по две-три призовавания в един ред
Ми Чумли онэи дебелечкия ако не се лъжа не отиде ли при Пегасас да рисува нови карти май така беше ако не ме лъже нещо памета ops: .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 27, 2006 5:28 pm |
|
Abarai Renji |
|
|
|
Des написа: Незнам каде изчезна Чъмли ,обаче тоя ниския дребния Бонапард - е отвратителен тип...къса нерви на поразия... - ами е по чудно кой е направил д-р Краулър новия директор на академията . И това което не разбрах от 1-ви сезон до сега...Краулър мъжко или женско е!?!?
Краулар според мен е мъжко обаче от онея мъже със меките китки .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|