|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Aoi Hana (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 9:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: Aoi Hana 青い花 Sweet Blue Flowers Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Драма, Ежедневие, Романтика, Училищен живот, Шоджо Ай Продукция: ANN написа: Original Work: Shimura Takako
Fumi Manjoume, an introverted, bookish teenage girl, is beginning her first year of high school at Matsuoka Girls' High School. She enters the school year with her heart broken by a previous relationship. At about the same time, she reconnects with her best friend from ten years ago, Akira Okudaira, who is now attending Fujigatani Girls' Academy as a first-year high school student. As they reconnect, they both deal with their own respective romantic problems, and help each other get through them.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Aoi Hana (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 5:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
повече ще е shoujo отколкото ай...просто го усещам ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) дано да ни покажат нешо по-интересно от целувката в първи епизод на Мария Холик...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Aoi Hana (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 11:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Туко що го довърших и всъщност смея да твърдя, че е второто най добро шоуджо-ай, което съм гледала.. и това е най вече по простата причина, че не беше аниме пълно само и единствено с момичета, а си имаше и приличен брой мъжки персонажи и всъщност момичетата, привлечени от собствения си пол не бяха мнозинство + че останалите ги приемаха съвсем нормално ^^ Като цяло си представя доста точно момичетата в трудната възраст на пубертета, първите любовни трепети и възможните лутания при идентифицирането на сексуалната им ориентация ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /май много сложно го казах~ xD/ Направо си е жалко, че е само 11 епизода и вероятно втори сезон няма да има, но ми остава да видя мангата, за която прочетох много добри отзиви ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Aoi Hana (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 3:36 pm |
black.pearL~ |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Абе бива анимето. На моменти беше доста отчайващо, но упорито продължих да го гледам до самия край, който остана доста отворен... Ааа относно мангата, тъй като я следя от 2,3 седмици, мога да кажа, че нещата там се задълбочават все повече и повече. И така... Ако направят продължение ще бъде супер!
_________________ |-My.Anime.List-| -deviantART-|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Aoi Hana (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 28, 2009 10:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Не хвана просто интереса ми, тази любов със "сенпайката" просто ми бе ужасно тегава. Но Цитат: Може някой път като ми се спи и няма др. за гледане да го довърша. +1 Все пак е шоджо-ай
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Aoi Hana (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 7:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38361_1279880800.jpg) |
posteriori |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Интересно как едно шоджо-ай може да е доста по-качествено от масата харем-анимета. Реални емоции, без героини с дебилно трагично минало, реалистични взаимоотношения и нефантастичен завършек - браво за всичко това постигнато! Вярно, на моменти ми се струваше доста странно как се обясняват в любов една на друга, но пък от друга страна, това го отдавам повече на тинейджърска неориентираност (както отбелязва и Kudrokoska) отколкото утвърдени "обратни" наклонности. Иначе музиката в анимето е приятна, героините са симпатични и като фен на МариМите, това заглавие ми се струва един добър представител на романс-жанра, без да "блести" с кой знае каква тежка драма и измъчени диалози. Даже бих хвърлил поглед и на мангата.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|