Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009)
МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 1:13 am 
Аватар
*

Ще видим.

Бтв, ето инфо за маската, на което се натъкнах преди малко:

When working at the factory, a women ordered a dress, made of fabric, developed by Dr. Manhattan that consisted of two liquids, black and white, which were constantly shifting in response to heat and pressure making images like a Rorschach test. The women did not like the dress, but Walter grew to love the fabric. When he was 18, Kitty Genovese (a real life figure) was brutally murdered while people looked on from their tenants. No one responded to her screams. Kovac was certain that Kitty was the women who ordered the dress, and this spurred Kovacs to the belief that he needed to personally avenge her and many others like her, the victims of crime. He made her dress into a mask, while still keeping the moving patterns. As a result, his mask has a constantly changing pattern on it which terrifies those to whom he speaks. This also emphasized his low, emotionless voice.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 6:46 pm 
Аватар

Отивам да го гледам на кино днес :) Надявам се да ми хареса ^^

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 10:52 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Добър филм. Кърти просто. Най ме дразнят обаче тардите, които го оплюват. Вие кво очаквахте ве милички? Некъв super mega ultra giga man и побеждава лошите чичковци и край.

Watchmen FTW!

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 11:35 pm 
Аватар

Докато гледах филма бях ... :shock: Много як филм просто!

Жалко,че любимият ми персонаж умря накрая ><

- p a t h o s - e t h o s - l o g o s - p h a l l u s -
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 4:04 pm 
Аватар

Tales Of The Black Freighter/Under The Hood вече ги има по "специализираните" магазини.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 11:18 pm 
Аватар

Тамън миналата събота го гледах.
Най-ме изкефи, че действието се развиваше по време на Студената война. И като че ли най-яката част беше в първите десет минути с убийството на Комедианта. Имаше яка значка. Все едно, че тия първи минути пресъздадоха цялата динамика на филма. От друга страна имаше готина гавра с Батман и употребата на плувните очила. Но като цяло нямаше какво да НЕ ми хареса в тоя филм. Дори актьорите като по чудо играеха по-добре от дървета и още по-якото, бяха сравнително безизвестни.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 12:17 am 
Аватар

Аз преди да гледам филма му виках Батман-а.
Сега и на него и на Батман му викам Night Owl. :D

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 5:59 am 
Аватар

Искам само да питам по кината тука дали е цензурираната версия или нецензурираната и дали има някакво знаение на кое кино се гледа...смисъл в някои да е цензирираната а на други пълното меле

Последна промяна Master Oneal на Съб Мар 21, 2009 10:42 am, променена общо 1 път
Reason: Използването на удебелен текст като основен e забранено по „Правила на Форума”!

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 11:19 pm 
Аватар

Gerx написа:
Добър филм. Кърти просто. Най ме дразнят обаче тардите, които го оплюват. Вие кво очаквахте ве милички? Некъв super mega ultra giga man и побеждава лошите чичковци и край.

Watchmen FTW!

Не! очаквам нещо интерестно но от всичките трейлъри/сцени дето видях освен ефекти и някви
тъпи супер геройчета летящи в NEW YORK (ама разбира се то освен в тоя град да стават нещата няма кьде другаде) друго не видях.
Ще го гледам ама от сега знам как ще умра от тъпотия като на новия "BATMAN" опа The Dark Knight обърках се те така му викат щот Batman звучи не бебешко ами незнам кво-
Цитат:
Сега и на него и на Батман му викам Night Owl.
-eто го и едното доказателсвто за тея неща..............................
Да не казвам че тоя главният е с некав сиф чорап на главата кхахахах :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 1:34 am 
Аватар

Super_Beast написа:
Gerx написа:

Watchmen FTW!

Не! очаквам нещо интерестно но от всичките трейлъри/сцени дето видях освен ефекти и някви
тъпи супер геройчета летящи в NEW YORK (ама разбира се то освен в тоя град да стават нещата няма кьде другаде) друго не видях.
Ще го гледам ама от сега знам как ще умра от тъпотия като на новия "BATMAN" опа The Dark Knight обърках се те така му викат щот Batman звучи не бебешко ами незнам кво-
Цитат:

хахаха лол бе.
не се излагай така моля те. недей да коментираш преди да си гледал. :)
това няма нищо общо с филм за супергерои.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 7:54 pm 
Аватар

Филма е добър преди малко го гледах. Много се смях не знам защо яко филмче

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 9:55 pm 
Аватар

Местоположение: Paradise Lost /otoko-tachi ha ikutsu mono umi wo wadari!
Super_Beast написа:
Gerx написа:

Watchmen FTW!

Цитат:

НЕ!
roflmao. Малко по особено е положението, щото повече казват, че само трейлърите били добри.

Това НЕ е филм за летящи супер manZ. И знаеш, че New York е доста престъпен град, а ако нещата се развиват в Detroit, който е още повече, ще ги съдят за дискриминация, защото ще избиват само негро гангстаz

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 10:37 pm 
Аватар
*

"Повечето" да си говорят к'вото сакат, филмът е арен. :)

Има идея, оставя поука, актьорите не са зле, музиката е готина...
Режисьора е изрод.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 26, 2009 11:26 pm 
Аватар

Загубих 3 часа от живота си безвъзвратно.
Освен, че показаха два члена, един от които син, че мацката остана с пилето, което дори не спаси света, че двамата пичове бяха разпльокани заради русия фетишист и че имаше хора с уникални уши и носове аз от този филм друго не помня.

Това беше такава гавра. Ако ще ми тикат философски трактати и социална тематика поне да не ми тряскат трейлър, който ми предвещава яко екшън.

Исотрията беше яко куха. Идеята не е лоша, но това не става за филм. Не може в три часа да се опиташ да набуташ цялата идея на комикса. така де Спайдърмен, Батман и повечето от този тип се ограничават до сила, отгворности и чичо Бен, но този комикс явно претендира за някакви по-дълбоки идеи...Ами не ги видях. Знам само, че главния очилат педал не се надърви от супер сексапилната мацка. Знам, че всичко беше като съшито с бели конци. Нямаше дейстие. Трябваше да се занимавам с трагичните истории на голия син човек и момчето, което носеше костюм на пиле.

Исках екшън, трейлъра ми предвещаваше екшън. И не ми дреме какъв е комикса. Аз не съм го чела, както и масата, които ще гледат филма, затова не мога оценя този продукт с повече от EPIC FAIL.

"Пръста ти има вкус на заредена батерия"?!?!?!?! :shock:

МнениеПубликувано на: Пет Мар 27, 2009 1:03 am 
Аватар

Zenith написа:
Загубих 3 часа от живота си безвъзвратно.
Освен, че показаха два члена, един от които син, че мацката остана с пилето, което дори не спаси света, че двамата пичове бяха разпльокани заради русия фетишист и че имаше хора с уникални уши и носове аз от този филм друго не помня.

Това беше такава гавра. Ако ще ми тикат философски трактати и социална тематика поне да не ми тряскат трейлър, който ми предвещава яко екшън.

Исотрията беше яко куха. Идеята не е лоша, но това не става за филм. Не може в три часа да се опиташ да набуташ цялата идея на комикса. така де Спайдърмен, Батман и повечето от този тип се ограничават до сила, отгворности и чичо Бен, но този комикс явно претендира за някакви по-дълбоки идеи...Ами не ги видях. Знам само, че главния очилат педал не се надърви от супер сексапилната мацка. Знам, че всичко беше като съшито с бели конци. Нямаше дейстие. Трябваше да се занимавам с трагичните истории на голия син човек и момчето, което носеше костюм на пиле.

Исках екшън, трейлъра ми предвещаваше екшън. И не ми дреме какъв е комикса. Аз не съм го чела, както и масата, които ще гледат филма, затова не мога оценя този продукт с повече от EPIC FAIL.

"Пръста ти има вкус на заредена батерия"?!?!?!?! :shock:

пич, ходи си гледай сапунестите драми с хепи енд, тая тема не е за тебе :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 14 [ 196 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]