|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 1:58 am |
|
blurymind |
|
|
|
ми на мен ми звучат почти еднакво като пеят.Приправят си гласа да влиза в някаква обща категория,която да се хареса на журито. Напъват се да вият (особено момичетата),но колкото и да си дават зор звучат толкова еднообразно и дори дразнещо на моменти. Един истински добър певец с абсолютна лекота ще представи красотата на собствения си глас,без да се напъва и лигави (и разваля песента)-не съм видял един участник който да го прави тва като хората. Все избират някви песни дето всички са ги слушали преди 100 години.Сериозно,толкова ли е трудно да са поне малко по оригинални и да имат собствено индивидуално излъчване. Дори онези тримата циганина имаха най много от това. Няма ли да направиш по силно впечатление ако представиш нещо за първи път на широка аудитория? Всички участници имат някаква престъпна посредственост. Но не участниците ме дразнят- по скоро водещите. Всеки път едно и също.Докато слушат- блеят с тъпи мрачни физиономии.На края мълчат и изръсват няква похвала и публиката пляска. Или пък като критикуват-един се изказва и другите 90% се съгласяват от мързел да представят собствена гледна точка. Толкова мързеливо го водят тва предаване че изглеждат като група надути пуяци които в началото айде- пускаха някой жалък опит за хумор,но като минат първите елиминации- само си стоят на гъзовете и дремят. Айде бе,тва трябва да е шоу,и с циганите не става само. Тия водещи трябва да ги пратим в канал едно. Според мен тва предаване го гледат с удоволствие само разни наивни лигави младежи дето имат тайна мечта да пеят пред камера.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 2:49 am |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
blurymind написа: Сериозно,толкова ли е трудно да са поне малко по оригинални и да имат собствено индивидуално излъчване не просто това не минава пред комерсиалната (тъпа) аудитория, и те няма да разберат/харесат когато някои изпее неизвестна но страхотна и нестандартна песен а и за да пробиеш на самия комерсиален пазар няма да те пуснат ако не пееш стереотипите, колкото и да си добър, например да земеш някое некомерсиално но добро леко парче в метала като nothing else matters, то няма да пробие въпреки гениалната си класика просто щото не е поп/чалга watever е, nothing е много известно де но се пак всяко правило си има изключение ^^ не че не видях веднъж по MTV да дават Opeth - Windowpane де o_O хаха явно вече глобализацията си казва думата
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 4:05 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Русина и аз нз какво прави там, Александра пя много хубаво, нз защо я изгониха а ония пича с дългата коса... много ми е кофти за него, супер мн ме кефеше как пее ама.. .-. отиде си. Симона нищо че е малка, ебати гласа вади това лапе. И Македонците мн ясно Александър фтв.
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 11:01 pm |
|
Pres |
|
|
|
македонците са много добри, от българите Митко е страшен, също Драгомир, който пя днес, има невероятен глас, всички останали грешат все някъде а Симона "нищо, че била малка", не става за идол абсолютно за момента фаворит ми е Драго, просто е невероятен, дори като излъчване, но външен вид ... не на всеки се нравят rock-ери или както там се водят
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 12:13 am |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Драго пееше с брат ми и Ясен от миналогодишния Music Idol в хора на софийските момчета....виждала съм ги и двамата и двамата не ми се вписваха в идеята за Music Idol От тия дотука на мен ми се нрави само Димитър Има и яки момичета, ама някакси нито една не мога да я запомня с нещо по-особено Вчера или днес някой от журито изръси, че тва бил най-добрия кастинг на предаването, а за мен е най-лошия......
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 2:00 am |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
6iblio написа: Александър го виждам на финала (въпреки че не искам). 1во, защото трябва да има македонец за да си напълнят джобовете със смси от македония, 2ро - всички момичета като че ли се подмокрят само от негова снимка... Какво толкова намират в него!?!?!
Иначе днес това, че журито не можа да реши кои 2ма да се върнат беше супер тъпо и инсценирано за да гледат хората и утрешния "извънреден" епизод. За идиоти ли ни мислят ебаси...
Дано се върне Александра или Марина. Те имат визията и пеят добре. Тоя звяр Рут може и да пее, ама няма визията. за Рут съм съгласна, иначе Александър тия с тениските които ги дават в залата са сестра му, майка му, баба му и някакви роднини и приятели. не ги гледай тях, дават абсолютно грешно впечатление, още повече като изпъкват и коментара на Марийка за момчето От македонците съм все още на мнение че тоя най стария е най добър, с леката брада.
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 8:53 pm |
|
Pres |
|
|
|
KISSSY написа: Вчера или днес някой от журито изръси, че тва бил най-добрия кастинг на предаването, а за мен е най-лошия...... без съмнение като изпълнители са най-добри, но да кажем Невена като цялостно сценично излъчване и по време на първия кастинг би ги задминала, за Тома няма да казвам какво мисля всички, които останаха, пеят страхотно (без Пламен или както там се казваше)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|