Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 9 [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III
МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 1:30 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Mikki написа:
ако пееха в един стил нямаше на големите концерти да им дават задачи да пеят в различни стилове :D

Говоря за световните звезди момиче :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 1:58 am 
Аватар

ми на мен ми звучат почти еднакво като пеят.Приправят си гласа да влиза в някаква обща категория,която да се хареса на журито. Напъват се да вият (особено момичетата),но колкото и да си дават зор звучат толкова еднообразно и дори дразнещо на моменти.
Един истински добър певец с абсолютна лекота ще представи красотата на собствения си глас,без да се напъва и лигави (и разваля песента)-не съм видял един участник който да го прави тва като хората.
Все избират някви песни дето всички са ги слушали преди 100 години.Сериозно,толкова ли е трудно да са поне малко по оригинални и да имат собствено индивидуално излъчване. Дори онези тримата циганина имаха най много от това. :roll:
Няма ли да направиш по силно впечатление ако представиш нещо за първи път на широка аудитория? Всички участници имат някаква престъпна посредственост.

Но не участниците ме дразнят- по скоро водещите. Всеки път едно и също.Докато слушат- блеят с тъпи мрачни физиономии.На края мълчат и изръсват няква похвала и публиката пляска. Или пък като критикуват-един се изказва и другите 90% се съгласяват от мързел да представят собствена гледна точка. Толкова мързеливо го водят тва предаване че изглеждат като група надути пуяци които в началото айде- пускаха някой жалък опит за хумор,но като минат първите елиминации- само си стоят на гъзовете и дремят. Айде бе,тва трябва да е шоу,и с циганите не става само. Тия водещи трябва да ги пратим в канал едно.

Според мен тва предаване го гледат с удоволствие само разни наивни лигави младежи дето имат тайна мечта да пеят пред камера. :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 2:49 am 
Аватар

blurymind написа:
Сериозно,толкова ли е трудно да са поне малко по оригинални и да имат собствено индивидуално излъчване

не просто това не минава пред комерсиалната (тъпа) аудитория, и те няма да разберат/харесат когато някои изпее неизвестна но страхотна и нестандартна песен
а и за да пробиеш на самия комерсиален пазар няма да те пуснат ако не пееш стереотипите, колкото и да си добър, например да земеш някое некомерсиално но добро леко парче в метала като nothing else matters, то няма да пробие въпреки гениалната си класика просто щото не е поп/чалга watever
е, nothing е много известно де но се пак всяко правило си има изключение ^^

не че не видях веднъж по MTV да дават Opeth - Windowpane де o_O хаха явно вече глобализацията си казва думата

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 10:58 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
qft на мнението на Frostburn,което аз многократно съм повтарял.

Останаха 2-3 от хората,които наистина заслужават според мен.
Ще се следи по-нататък.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 3:22 pm 
Аватар

Ако трябва да избирам български айдъл, съм за Митко. Иначе и трите момчета от Македония адски ме радват и според мен пеят страхотно.
От момичетата Русина смятам, че не и е там мястото; Симона, че е прекалено малка; а останалите с нищо не са ме впечатлили до сега /не че не пеят, просто.. тцъ/

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 4:05 pm 
Аватар

Русина и аз нз какво прави там, Александра пя много хубаво, нз защо я изгониха а ония пича с дългата коса... много ми е кофти за него, супер мн ме кефеше как пее ама.. .-. отиде си.
Симона нищо че е малка, ебати гласа вади това лапе.
И Македонците мн ясно :D
Александър фтв.

МнениеПубликувано на: Вто Мар 24, 2009 11:01 pm 
Аватар

македонците са много добри, от българите Митко е страшен, също Драгомир, който пя днес, има невероятен глас, всички останали грешат все някъде
а Симона "нищо, че била малка", не става за идол абсолютно

за момента фаворит ми е Драго, просто е невероятен, дори като излъчване, но външен вид ... :lol: не на всеки се нравят rock-ери или както там се водят

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 12:13 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Драго пееше с брат ми и Ясен от миналогодишния Music Idol в хора на софийските момчета....виждала съм ги и двамата и двамата не ми се вписваха в идеята за Music Idol
От тия дотука на мен ми се нрави само Димитър :baby: Има и яки момичета, ама някакси нито една не мога да я запомня с нещо по-особено
Вчера или днес някой от журито изръси, че тва бил най-добрия кастинг на предаването, а за мен е най-лошия......

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 1:57 am 
Аватар

Александър го виждам на финала (въпреки че не искам). 1во, защото трябва да има македонец за да си напълнят джобовете със смси от македония, 2ро - всички момичета като че ли се подмокрят само от негова снимка... Какво толкова намират в него!?!?!

Иначе днес това, че журито не можа да реши кои 2ма да се върнат беше супер тъпо и инсценирано за да гледат хората и утрешния "извънреден" епизод. За идиоти ли ни мислят ебаси...

Дано се върне Александра или Марина. Те имат визията и пеят добре. Тоя звяр Рут може и да пее, ама няма визията.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2009 2:00 am 
Аватар

6iblio написа:
Александър го виждам на финала (въпреки че не искам). 1во, защото трябва да има македонец за да си напълнят джобовете със смси от македония, 2ро - всички момичета като че ли се подмокрят само от негова снимка... Какво толкова намират в него!?!?!

Иначе днес това, че журито не можа да реши кои 2ма да се върнат беше супер тъпо и инсценирано за да гледат хората и утрешния "извънреден" епизод. За идиоти ли ни мислят ебаси...

Дано се върне Александра или Марина. Те имат визията и пеят добре. Тоя звяр Рут може и да пее, ама няма визията.

за Рут съм съгласна, иначе Александър тия с тениските които ги дават в залата са сестра му, майка му, баба му и някакви роднини и приятели. не ги гледай тях, дават абсолютно грешно впечатление, още повече като изпъкват и коментара на Марийка за момчето :D
От македонците съм все още на мнение че тоя най стария е най добър, с леката брада.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 26, 2009 8:53 pm 
Аватар

KISSSY написа:
Вчера или днес някой от журито изръси, че тва бил най-добрия кастинг на предаването, а за мен е най-лошия......

без съмнение като изпълнители са най-добри, но да кажем Невена като цялостно сценично излъчване и по време на първия кастинг би ги задминала, за Тома няма да казвам какво мисля

всички, които останаха, пеят страхотно (без Пламен или както там се казваше)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 27, 2009 1:05 am 
Аватар

искам да и изтръгна силикона на Марийка за дето пусна тоя гей вместо Рут -.-
нз колко и е платил и колко я е чукал ама да пее не може.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 27, 2009 12:54 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Аз така и не разбрах кои двама са върнали? Още при последното изгонване бях убедена, че ще върнат Рут и Александра, ама като им гледах "разправията" просто ми писна и превключих канала :idea:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 27, 2009 3:12 pm 
Аватар

Нямаше как да върнат Рут просто защото щяха да станат много момичетата 9. А сега са 8 на 5 момчета... Трябвало е сигурно или Рут, или Магдалена.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 8:56 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ае са случайно го пуснах(и съответно спрях, щот ->) иии КВО ПРАЙ ОНАЯ дребната още там бе?!?! :shock:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 9 [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]