|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Nana to Kaoru Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 1:00 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Заглавие: Nana to Kaoru / Nana and Kaoru Томове: 2 Глави: 15 + 3 спешъла Статус: Ongoing Публикувано: 4 януари 2008 до ... Жанр: Adult, Comedy, Ecchi, Mature, Psychological, Romance, School Life, Seinen, Slice of Life, Suspense Mangaka: Ryuta Amazume Сериализирана в: Young Animal Arashi Повече информация: mangaupdates.com Manga TradersLink: Връзки (Манга)Kaoru is a 17-year old virgin who has an SM fetish. He secretly dreams about an SM relationship with his childhood friend Nana. One day Kaoru's mom asks Nana to hide all his SM toys so he'll study for a change. However, Nana finds the leather one-piece that Kaoru bought and tries it on, but she accidentally locks it and doesn't have the key! Взето от Manga Traders. _______ Една адски перверзна, леко забавна, и много интересна манга. Лично мен доста ми хареса, като сюжет е доста по-различна от останалите ecchi/school life манги. За всеки перверзник! ______ Тема за дискутиране.
Последна промяна Wind_Falcon на Сря Мар 25, 2009 3:11 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Nana to Kaoru Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 1:03 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
хареса ти нали? адската манга! хахаха това аниме няма как да стане
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nana to Kaoru Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 1:04 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
spiralkinda написа: хареса ти нали? адската манга! хахаха това аниме няма как да стане Wind_Falcon написа: Лично мен доста ми хареса, като сюжет е доста по-различна от останалите ecchi/school life манги. По добре без аниме защото ако направят ще е адски орязано.
|
|
|
Заглавие: Re: Nana to Kaoru Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 8:44 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Готина е мангата, но на моменти ме дразни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nana to Kaoru Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 4:15 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
|
Sado Maso попринцип, но в мангата е по-застъпен Bondage, и то лек, не някви изратенящини ...
|
|
|
Заглавие: Re: Nana to Kaoru Публикувано на: Пон Сеп 13, 2010 10:47 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Моя идол ! Супер кеф е мангата, за пореден път се изумявам от изобретателността на някои хора. Това, което в момента ме интересува е завършена ли е ? Някъде прочетох, че превода е назад (даже не помня къде го видях този коментар, но беше във форума)...кога излиза тогава ? ПП: На една от страничките прочетох нещо адски забавно - Moogle
|
|
|
Заглавие: Re: Nana to Kaoru Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 11:10 pm |
the_cracker |
|
|
|
Anime няма да стана ама Ова ще има се пак е нещо Ако мноо хора се зарибят по овата нищо чудно и на аниме да стане
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|