|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Мар 22, 2009 7:24 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Pandaman в One Piece пак, помнете ми думата тоя накрая ще се окаже най-върховния гад в историята.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 11:43 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
мм... Movie 9 . . . @__@ Винаги съм се чудел, ако Шанкс тряя му се даде цифрово баунти - колко ше е.... А в такъв случай на Рейли колко да е..... ТА за чаптъра - Бон-чан gets all the resssspect! Момента, в който се биеше с вълците - той вече не е тъпия педе...с фламинго вместо *****, тва е истински мъж и приятел. Мускулната му структура и сериозността му - всичко се е променило. Бон-чан е пораснал! Е това е ъпгрейднат герой!! Белким и наще ги видим такива някой ден. И даа, Лъфи като захапа вълка определено ми се щеше да изкрещя THIS... IS.. SHOUNEEEEEEEEEEEEE~NNNN Ония накрая НЕ е Иуа-сан... няя как да е. Онва имаше усмивка по-голяма от устата на КимБейсинджър на опаки... Това е въпросния демон, отвличащ затворници, който не биха избягали иии по мое мнение - превръщащ ги във вълци?! Илиии по-скоро хранейки вълците с тях? От къде инак цяла гора... Но по ми е интересно защо е облечен като шизофреник.. но има време да разбереме.. Аз си мислех друго.. ако аз пишех мангата, щях да направя нещо от сорта: Лъфи разбира, че единствения ключ от катинара на ДжимБейсинджър и Ейс е в Магелан. Съответно Лъфи не може да ги освободи тях двамата. Обаче може да освободи някой друг, по желание. Обаче - ако съм на мястото на правителството, за да ми е сигурен затвора, в него бих вкарал хора, който да наглеждат затворниците отвътре - т.е. затворници работещи за правителството. И тук Лъфи или избира погрешно и затъва или избира правилно. Какъв е правилния избор - да попадне на работещ за правителството АГЕНТ НА ДРАГОН. Билет за навънка. Революционерите НЯМА КАК да нямат агенти в Импел даун. For what is worth... дори Ханибал може да е такъв. Само, че в теорията ми има един основен куцащ момент..... не аз пиша мангата
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 9:00 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Досега показано ли е Gold Roger, Shanks, Mihawk, Monkey D. Dragon, Portgas D. Ace, Whitebeard колко баунти имат ? Гомен ако сте ги коментирали по назад в темата, но не следя мангата ами е интересно. Мерси едит : знам как се пише но отначало му викаха така и така съм свикнал, нуп
Последна промяна Valk0v на Вто Мар 24, 2009 11:13 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 10:30 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Много е забавно като хорат започват да ползват думата нуп/noob за да се чувстват по-"1337" Аз искам да видя Зоро и Санджи вече... харесва ми как се развива историята, но просто ми писна да гледам само Лъфи и Бон-чан, а и се притеснявам че ако Лъфи в скоро време не влезе в контакт с нормални хора и той ще мине на "онази" страна (ето, миналата глава се появи още един от нея xD )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 27, 2009 12:47 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
SayanMk написа: В пещерата е ония.. мъжа в чернобялото... вероятно той + тая жена в чернобяло са "мирикъл мику рин рин"-а на НюКама... Маа ще видиме. Тъпото е, че +10 часа е така изведнъж... това не значи ли, че Ейс вече е отведен Не знам Лъфи кво ше напрай, ама Магален нещо опр. му има... А Ханибял да се върже на Нами-трика...... някво нарочно ми се вижда..,.. Нещо друго ще да е http://onemanga.com/One_Piece/537/08/Aaaaaaaand they just got OVER NINE THOUUSAAAND
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|