Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Предавания:Vip Brother III
МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 11:39 pm 
Аватар

Изображение
След като има тема за Music Idol реших, че трябва да има и такава и за третия сезон на Vip Brother,в нея може да дискутирате виповете, който участват може да пускате снимки,клипчета и други неща свързани със предаването:
Сайта на предаването

Профил  

Заглавие: Re: Предавания:Vip Brother III
МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 11:52 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Гледах около 4-5 минути от него днес.
Повече няма да повторя тази грешка. ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 11:56 pm 
Аватар

Ми мисля, че като заначало наистина е малко скучно, но според мен интересното тепърва предстой :doh: :lol: в смисъл сега всички са некви не са се отпуснали още, но по-натам като отпуснат ще става буря,интересно ми е Ицо какво ще направи :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 12:06 am 
Аватар

Hyperion написа:
Гледах около 4-5 минути от него днес.
Повече няма да повторя тази грешка. ^^

х2

А и като гледам лицето на тая "Мис България" кенефа почва да ме зове яко. :pokey:

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 12:31 am 
Аватар

Ще му обърна внимание само ако стане няк'во супер меле , но не вярвам да се случи такова нещо :?

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 1:04 am 
Аватар

Верно как можаха да я изберат тая за ''Мис България'' :shock:

Последна промяна Johnny Cage на Сря Апр 15, 2009 10:34 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 2:01 am 
Аватар

по интересно е от мюзик айдъл :roll:

който сега го хваща,не е толкова.Но в началото имаше интересни моменти.Тва с пуяка и ватмана беше интересно,ицо хазарта също се изказва ефектно от време на време (коментара му за диалозите в забранена любоф беше 100% верен), внука на тодор живков е същински бай ганю (особено с мустака) и въобще не се замисля като говори. Последно нареди водещия на сделка или не че нямал чувство за хумор и че не е никъв водещ,онзи много се засегна- още се опитва да докаже на всички че става за комедиант.

Милко калайджиев пък се знае с всички- Ники Кънчев го сравни с кръстника едва ли не.
Миската и в къщата не я мислят за миска, когато се обърне,другите жени само я одумват че не става.

Абе има интриги,и не са все по селски просташки както биха били с Биг Брадър.
Дразни ме само това че постоянно молят зрителите и се правят на много загрижени за децата-таланти.Вижда се че са в къщата за реклама,а каква по добра реклама има от благотворителните кампании.

При онези от мюзик айдъл пък нищо интересно не се случва. Парчетата дето пеят са смотани-пеят ги смотано и еднакво.За кво ми е да ги гледам. Хумора им е неестествен и е леееейм.Толкова са отчаяни че им личи. Тва тиийн позьорство е много жалка история. :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 12:41 pm 
Аватар

blury малко не мога да разбера кое му е по-интересното от мюзик айдъл,да гледаш някакви вип персони как си говорят и споделят неща от личния си прокопцан живот...о да за това си мечтая да знаеш...моля ти се това е адски тъпо предаване.Хората,които вечерта се прибират от раобта и ги мързи да сменят канала го гледат...и може би тези които страдат от алцхаймер...другата поплач няма какво да правят и сменят каналите като руска ролетка докато намерят нещо интересно от сорта на филм,но в делничните дни такова нещо като хубав филм няма да се намери.Най-много да включи човек на D2/+ да гледа поредното повторение на Целувката на Дракона(аз този филм го знам наизуст) или някой от "интересните" сериали от преди пантивека,като Клоуна или Кобра...
Vip Brother III мога само 1 хубава дума да кажа за него и тя е благотворителност,това е единствената причина да не са го затрили това чудо...Big Brother is watching you...
А айдълът тази година е много зле от миналата,само като видях кои стигнаха до малките концерти се отказах и него да гледам.Отхвърлиха хора с талант,това е лично мнение!

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 5:21 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
blury малко не мога да разбера кое му е по-интересното от мюзик айдъл,да гледаш някакви вип персони как си говорят и споделят неща от личния си прокопцан живот...о да за това си мечтая да знаеш...моля ти се това е адски тъпо предаване.Хората,които вечерта се прибират от раобта и ги мързи да сменят канала го гледат...и може би тези които страдат от алцхаймер...другата поплач няма какво да правят и сменят каналите като руска ролетка докато намерят нещо интересно от сорта на филм,но в делничните дни такова нещо като хубав филм няма да се намери.Най-много да включи човек на D2/+ да гледа поредното повторение на Целувката на Дракона(аз този филм го знам наизуст) или някой от "интересните" сериали от преди пантивека,като Клоуна или Кобра...
Vip Brother III мога само 1 хубава дума да кажа за него и тя е благотворителност,това е единствената причина да не са го затрили това чудо...Big Brother is watching you...
А айдълът тази година е много зле от миналата,само като видях кои стигнаха до малките концерти се отказах и него да гледам.Отхвърлиха хора с талант,това е лично мнение!

х2
в мюзик айдъл поне слушаме приятна музика и гледаме хората как постигат нещо, докато вип брадър е само за това как вече 'издигнали се' личноси падат на долу =о
и колкото и пъти да го хващам само седят и говорят пълни глупости дето въобще не ме интересуват, аз не гледам тв за да слушам някакви скучни диалози за живота на 'звездите'. а те така или иначе го ползват за реклама на всичко - стани богат, новия албум на незнам си кой, предаванео на нз кой. и благотворителност един друг път.

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 6:14 pm 
Аватар
*

Защо трябва да има такава тема и защо имате толкова голями постове в нея? Get serious, please.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 8:32 pm 
Аватар

Абе какви са тея изказвания, може ли да има такава тема може ли да обясниш, защо пък да няма :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 21, 2009 8:32 pm 
Аватар

За да влезе някой хейтър и да пита това което ти направи....а за постовете си е нормално според мене,изказване в рамките на 1 изречение означава,че човека го мързи чак до костите,че му е безразлично,че иска да трупа мнения(което е адски мега тъпо...но не е по темата) или че не може да се изкаже и няма какво да каже по въпроса,но иска да пише защото по някаква причина,която не може да обясни го вълнува това предаване.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 12:11 am 
Аватар
*

Dypeshnik написа:
За да влезе някой хейтър и да пита това което ти направи....а за постовете си е нормално според мене,изказване в рамките на 1 изречение означава,че човека го мързи чак до костите,че му е безразлично,че иска да трупа мнения(което е адски мега тъпо...но не е по темата) или че не може да се изкаже и няма какво да каже по въпроса,но иска да пише защото по някаква причина,която не може да обясни го вълнува това предаване.

Виж си датата на регистрация, а после си виж брояча с мнения.

И, наистина, кво правя тук, и за кво се занимавам с простаци. Гледайте великото биг брадър, айде. :)

аргумент 1, аргумент 2, аргумент 3

way too cool.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 22, 2009 1:36 am 
Аватар

Squall_1st написа:
Виж си датата на регистрация, а после си виж брояча с мнения.

И, наистина, кво правя тук, и за кво се занимавам с простаци. Гледайте великото биг брадър, айде. :)

аргумент 1, аргумент 2, аргумент 3

way too cool.

ахахахахаха.
I lol'd :D :D :D
good one.

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2009 2:11 am 
Аватар

абе и двете предавания са адски отегчителни и ме дразнят. Вече не ги следя.

Просто в айдъла не намирам нищо което да го направи достоен за вниманието ми.
Таланти не виждам-само разни позьори дето всяка вечер изпълняват стари шлагери-песни дето всички сме ги слушали или пък са хит в някоя чалготека.
Ако искам такъв тип забавление,просто ще отидя на караоке някъде.
Който мисли музиката им за приятна,определено няма капка вкус за музика и трябва малко да си вдигне летвата. :mock:
Готини момичета като че ли няма- някои от участничките са същински морди.
Водещите също хич ги няма- тоя дони да си беше сменил прическата поне.Шрек вече не е забавен, отварячката да не слага толкова червило че устните и изглеждат все по големи.
И "талантливите" цигани не можаха да ме разсмеят, дори с жалките опити на иван и андрей да бъдат саркастични- просто ако си мислят че го намирам за забавно,направо ми обиждат интелекта.

Вип брадър има поне някои интересни хора вътре, по интересни са за гледане. Може пак да са позьори,но поне се опитват да ни развлечат. Плюс тва самия формат е станал по непредсказуем- не е толкова посредствен колкото този на айдълите.
Незнам,може би изпитвам известно презрение към цялата "стани звезда" идея за тв предаване.Не харесвах като лъвовете,хит минус едно направо не го понасям,не харесвах танцувай с мен или стар академи. Аз съм гадняр,get over it :confused:

само ицо хазарта не се лигави толкова:
http://vbox7.com/play:0b9b0deb

и е прав човека. Дано изритат део от къщата по скоро :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]