|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 4:43 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Мустафа превъзхожда всички.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 10:49 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Това дуо ММ - Мангал и Мюмюн просто си беше прекелено очевиден и според мен неуспешен ход за повдигане на рейтинга,заради успеха на някои индивидуални прояви от миналото на предаването... Просто нямам думи,но нали...това се търси-това предлагат Както и да е,ако говорим за талант аз съм твърдо за малката Симона. Може визията и да не отговаря на представите на публиката,за музикален идол,но определено има много заложби момичето и ако има някой,който да я насочва ще се развие много. Ели Раданова не се представи добре според мен,а моята любимка Соня Мембреньо явно са я изгонили вчера Другите не ги коментирам,защото някакси не ми направиха впечетление Какво ли да кажа за невероятния "хумор" на комика,който излезе за 5-10 мин. Но наистина явно това търси публиката и такова е нивото в момента. Жалко е ,но все пак кой съм аз,за да съдя
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 11:44 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Hyperion написа: а моята любимка Соня Мембреньо явно са я изгонили вчера Тя не беше ли при Невена О.о Иначе днес, докато си четох "така интересния" урок по биология, хвърлих едно око, надявайки се с предварителните кастинги да са свършили и простотиите, ама си останах с надеждата....стана ми и мъчно за Христо Гърбов, и за жалките опити на Иван и Андрей да останат толкова забавни колкото и в началото.....после ми стана жал и за хората, които се кефеха на цялата простотия....а най-жалкото беше, че когато отвратена тръгнах да въртя ефирните канали, виждах все повече и повече изгъзици в най-гледаното време. Дони как си го каза просто - нацели десятката с коментара към момичето дето пя след мангалите. Хора с талант ги правят на маймуни като ги слагат до такива като Сульо и Пульо В крайна сметка урока беше по-добрия вариант от телевизията
Последна промяна KISSSY на Пет Мар 20, 2009 9:23 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 12:05 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
KISSSY написа: Hyperion написа: а моята любимка Соня Мембреньо явно са я изгонили вчера Тя не беше ли при Невена О.о Не я видях нещо >.< Някой по-осведомен да каже?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 4:00 pm |
|
Pres |
|
|
|
Соня не ми харесва Малката пее добре, но също не ми харесва, не става за айдъл Димитър, пианистът, свири страхотно, не знам как пее, до сега се изявява само с "музикантски" песни, на някоя комерсиална ще си покаже Александър ми е сред любимците, има голям ефект Ели е страхотна още един македонец има невероятен глас, но му забравих името останалите са ми безразлични
Не, Вего, не говорим за талант, а за музикален идол (Music Idol, а не Bulgarian Music Idol), мен лично не ме бърка дали ще е македонец (което едва ли ще се случи все пак)
добре поне, че тази година няма "неща" като Тома.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 4:12 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
|
lzpreslav написа: Не, Вего, не говорим за талант, а за музикален идол (Music Idol, а не Bulgarian Music Idol)
Това ми е пределно ясно Прес Ясно е обаче,че първо ще стане Bulgarian после Idol и най-накрая Music ... В последното американско издание,което гледах преди години нещата с подредбата на приоритетите стоеше по коренно различен начин. Днес ще се опитам да хвана представлението и дано Соня да пее
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 11:10 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
ЙЕС ЙЕС ЙЕС МИЛИЦА СИ ОТИДЕ О ДА О ЙЕС НАЙ НАКРАЯ *.* желаех да видя този момент толкова силно Сега, без Милица и Русина като се махне остават само готини хора. А изпълнението на Wild World днеска бешееееее зашеметяващо. Останах без думи, кеф ми е да го слушам тоя човек. И аз ще отида и към фен групичката на Александър от Македония
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 11:32 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
|
lzpreslav написа: ( "дано" ?! ) Нямам време да следя така че каквото видя или хвана от предаването това е... (мързи ме да ги свалям после >.<)Днес имаше доста хубави изпълнения и доста други,които бяха прехвалени като реакция според мен Аз като чух Милица да пее само от откъса казах на тези до мен,че ще я изгонят и минута след това го съобщиха ^^ А сега да си кажа- Соня Мембреньо е номер едно! От тези,които видях досега тя е наистина най-добрата. Глас,визия,чар и сценично поведение в едно Невероятна е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 12:04 am |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
Моето мнение за Соня е че пее добре това което може да пее и това което винаги пее. Не сме я чули все още да пее нещо различно от "песни за душата" както тя вика. Песни които са за пиано бар, според мен. Много хубаво ги пее но мюзик айдъл до колкото съм забелязала не е за човек който може да пее добре един стил а за човек който може да пее добре много стилове. Още си спомням миналата година как Тома пя песен на Азис
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 12:11 am |
|
Vego |
Мародераторче |
|
Mikki написа: Много хубаво ги пее но мюзик айдъл до колкото съм забелязала не е за човек който може да пее добре един стил а за човек който може да пее добре много стилове. Още си спомням миналата година как Тома пя песен на Азис Тома пя песен на тоя, но пак я пя в негов стил т.е. нищо ново не направи btw Тома е минала новина,но според мен накрая спечели само на лаврите от началото Както и да е... Звездите пеят в един стил. Незнам с какво точно трябва да е различен музикалния идол от това
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|