|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 5:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5284_1256563517.jpg) |
Yper |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
Dypeshnik написа: Така де аз си признавам,че не съм на "ти" с нещата и много много не ме и интерисуват,но обстоятелствата се развиват доста добре.Като е в тази форма дали ще може да се изправи срещу Айзен,примерно? ами , и дума да не става... единствения ,който може да се мери с Айзен в момента е никой друг освен Ямамото ; дори и той ме съмнямва ,че ще успее ; както и да е , ето една картинка ,която горе-долу се опитва що-годе приблизително да покаже пауър-левелите ; под high-tier captain се има в предвид Укитаке и Шуусуй ![Изображение](http://img24.imageshack.us/img24/8126/lab14f912322e4141a29b8a.jpg) относно чаптъра... блийч си е банален по принцип и фрази като I WILL PROTECT HER!!! или Who are you ? Impossible!!! He can't be alive! само могат да ме накарат да се усмихна иронично ... но все пак , в такава ситуация главния герой не може да се остави да умре , а и всички това очаквахме , Хичиго да се яви и да пилее наред
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 6:34 pm |
Yper |
|
|
хаха , не ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ; копи-пейс от един друг форум ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ; но според мен power-level-ите са така или почти така , съмнявам се дали Айзен вдеиствителност е по-слаб от Яма или е на неговото ниво , аз си падам малко фенбой на лошковци като Гин и Айзен и за това не изключвам варианта дори Айзен да е по-силен ; но все пак , хилядите години опит на Генерала-комадир сигурно ще си кажат думата в края на краищата ; но да не забравяме ,че в Каракура в момента преимущество имат Айзен и компания ; нямам търпение да видя Тоусен и най-вече Гин в действие ; логиката е да ги видим да се бият преди Айзен , защото ако последния излезе пръв и се развихри едва ли ще остане нещо за Ичимару и Канаме та относно чаптера ... имам чувството, че гледам флаш-бек от Бякуя-Ичиго СС битката
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 7:18 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Хмм, малко повече отколкото очаквах. Мен чаптъра леко ме надъха И аз съм на мнение, че това е еспада клас Васто Лорде, но като се замисля може и да е full Vizard mode 2lvl+Васто Лорде А, и едва ли е имало човек, който не е знаел, че Ичиго ще се upgrade-не по някакъв начин... Като видях Иное си рекъх, че след битката може да има ![:sex:](./images/smilies/sex.gif) с Ичиго ![=))](./images/smilies/=)).gif) Ех, този перверзен мангака, каква униформа Очаквайте арка за краля на SS, има още доста неща за изясняване! За мен в момента Ичиго е на ниво 1 еспада ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , малко фенбойски размисли, но какво да се прави... btw Не забравяйте Кенпачи! Никакъв шикай, нито банкай, а се съмнявам все някога да не ги научи и да поговори с иначе, якото му занпакто. А, и защо имам чувство, че точно Кенпата ще накълца Тоусен, може би защото го победи в SS
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 11:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7755.jpg) |
Bethrezen |
|
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
|
Sog3king написа: Най-логичното обяснение - при боя с вайзардите е бил Аджукас левел. В ХМ, след боя, който яде е станал по-як (все пак това е Ичиго) и е станал на ниво Васто Лорде. Съответно и халоу формите му в двата момента са различни.
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 11:33 pm |
Yper |
|
|
в момента Куросаки (куро - черно , ако не се лъжа) или по точно казано Широсаки (широ - бяло , понеже във вътрешния им свят холоуа му е бял) ; та , холоуа му в момента едва ли е по силен от един релийснат Бараган примерно ; силно ме съмнява честно казано аз малко копи-пейс от един друг блийч форум го давам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ; но все пак , гледам да съм обективен и в мойте виждания
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 3:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15176.jpg) |
injudicator |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 15, 2007 2:44 pm Мнения: 46 Местоположение: Пловдив
|
Ебаси, накараха ме да цвиля от удоволствие ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) А за хората, които си викат ех тоя Ичиго стига е ставал по силен, мммм в реда на нещата си е. Тука се върти няква интрига, все пак баща му се оказа капитан Шинигами... тъй че от Ичиго очаквам все юнашки неща. Аааа, и да не говорим, че сегашната му форма цепи мрака
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|