|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 5:15 pm |
Sog3king |
|
|
|
Wtf..в наруто е само половината чакра на лисицата А това с мадара се знаеше отдавна,но не беше 100% сигурно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 6:01 pm |
krumisimo |
|
|
|
Мда... По всичко личи, че Пейн е пътник вече... Мадара трябва малко по-енергично да действа, защото за осъществяване на плановете му (каквито и да са те) не остана вече много квалифицирана работна ръка... На мен ще ми е интересно да видим пак и райкагето и онези клауд нинджи... Би трябвало и те по-нататък да играят конкретна роля...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 7:53 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Yeah, за мен чапа беше perfect, малко чувства вкара Киши, браво! Така сега, както и предполагах, Наруто мега надъхан от това, че е син на 4-тия, оттърсил се от всички колебания, които е таил в себе си отива да напердаши GodRealm-а, а Нагато и неговия ред ще дойде Айде, със здраве да изчакаме още една седмица
Последна промяна Ice-Man на Пет Мар 20, 2009 10:24 pm, променена общо 1 път
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 9:57 pm |
Hajutze |
|
|
|
И това точно по какъв начин ще попречи на Нагато да го убие след някоя друга седмица ? Наруто може да не е от най-умните .. ама да оставиш някой дет иска да те води на каишка, както казаха по-горе ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 5:40 am |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Logrus написа: Въобще не му е било работа на 4тия да "предава" техниките си на Наруто. Това щеше да е мега тъпо баси
Наруто вече се отърси от всички колебания, несигурности и ще има финален як кютек = Пейн е пътник. стига е човек - аз казах, че т'ва е мое желание и въобще кажи ми кво всъщност направи Йондайме хокагето освем да му каже, че му е баща и да ресийлне печата - оооо боринг - очаквах нещо по-вече от мъртвия му имидж........... - как става така, че Наруто излиза от техниката на Пейн в Сенин мод и е МЕГА ПРО ГГ - при условие, че е истощен и отдаден на Кюби-чакра-паур-крю-гига-берсеркГ-а? к'во стана и за к'во тЪй стана>? ПП- иии да ПИЯН съм в момента Alkash написа: да да и аз тфа се пит ам .... каде е другата половина :П ... в Сора xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 12:07 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
lightninga написа: lcool написа: И това точно по какъв начин ще попречи на Нагато да го убие след някоя друга седмица ? Наруто може да не е от най-умните .. ама да оставиш някой дет иска да те води на каишка, както казаха по-горе ... Да не го убие не значи да го остави да си ходи по живо по здраво X2. Може например да прекъсне някак ония чакра връзки и така да му спре възможността да бъде нинджа вече. Или както Какаши каза, че Нару има силата да прави свой приятел всеки, който види. Може с красноречие да го убеди. Е не ми се вярва много тея варианти, но Киши е такъв, че няма да се учудя да оцапа работата така. Въпреки, че Нагато срещу Мадара и Саске заедно с Нару... А бе фантазирам си вече. едит: Май имаше някакви предположения, че другата половина от чакрата е в жаба, но не съм много на ясно.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 9:36 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ией, най-сетне и Йонди получи малко екранно (така де) време Вярно, нищо съществено не направи, освен че запечата сийла и уведоми Наруто за роднинските им отношения, но все пак... Бтв само на мен ли ми се стори, че Наруто като разбра, че Четвъртия му е баща, много набързо го прие? В смисъл, в началото на главата беше: "Ама ти откъде ми знаеш името?", а пета вече сме на "Тате..." Where's the drama?! Тоя човек ще се сети ли изобщо за майка си, че да вземе да хване Тсунаде да му разкаже за нея (пък покрай него и на нас)? Не знам за вас, но аз усещам как тая манга ще я разточат много повече, отколкото си мислех
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 10:43 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Много готино си мина, ако се протачваше по 6 000 страници щеше да е много тъпо, а колкото до майка му Кушина и аз се чудя няма ли да попита за нея, сега, когато знае кой е баща му... А, и да не забравяме, че само се предполага Кушина за мъртва, току виж Киши ни поднесъл някаква изненада със събиране на майка и син за в бъдеще
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 11:14 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
YESSSSSSSSS, русокоско ми потвърди теориятааааааа SayanMk на 15.09.2007 написа: [color=navy]ОООООоооооооооо размазващия чаптър. Джирайя вкара нема-такава-демесия в анимето Прай си квото си исква в това 4то измерение. Ще е жалко, като се просне целия в кръв Начи. 4тия е разделил силата на лисицата на 2. Лошата част е в Наруто. Защо? - защото, както твърдя от началото на анимето, Наруто има огромният потенциал и сила - лисицата само му пречи!!! и съответно той е сложил лошата част в Наруто, за да може ЕВЕНТУАЛНО Наруто да я озабти. Другата част - добрата чакра на лисицата, се състои в сийла, който е на жабата. Сийловете са 2 - единия на Наруто, държащ злата лисица и единия на жабата(пак петопръстен както видяхме), който държи добрата чакра на лисицката, коят' е толко голяма, че няя кой да й бъде контейнер И когато "този ден" най-сетне настъпи, ще имаме(в силови величини:) един 4ти(Наруто) + една лисица + още една лисица - 3 в 1, 3 в Наруто ;]]] Но до тогава ни чака бая ДОРАМА, включително 5+ опашки. But WAIT, може повече от 5 да няма ;] 9 опашки, символизиращи сила. Чакра разделена на 2. 9:2 = на едно място 4 на другото 5. Ест. това прави добро = 4 и зло = 5 Наруто се усмирява както е с 5тте опашки, като със своята НЕчовешка сила прави една или повече от опашките "добра" чакра. При което злите опашки губят, идва жабата-сийл и разбива и 2та печата. Наруто овладява джутсуто за контролиране на "опашати" и става ............ ;]]]]]] нз нз ... Само дето не я е разделил както предполагах - на опашки, а просто на сиилове..., което пък прай лисицата ОЩЕ по-силна
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 10:36 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Саянски и аз останах с впечатлението, че добрата чакра е в Наруто, а лошата Някъде. Не се сещам... за коя жаба говориш, какъв друг сийл? Това съм го изпуснал
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|