|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 5:15 pm |
Sog3king |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Wtf..в наруто е само половината чакра на лисицата ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) А това с мадара се знаеше отдавна,но не беше 100% сигурно.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 6:01 pm |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Мда... По всичко личи, че Пейн е пътник вече... Мадара трябва малко по-енергично да действа, защото за осъществяване на плановете му (каквито и да са те) не остана вече много квалифицирана работна ръка... На мен ще ми е интересно да видим пак и райкагето и онези клауд нинджи... Би трябвало и те по-нататък да играят конкретна роля...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 7:53 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Yeah, за мен чапа беше perfect, малко чувства вкара Киши, браво! Така сега, както и предполагах, Наруто мега надъхан от това, че е син на 4-тия, оттърсил се от всички колебания, които е таил в себе си отива да напердаши GodRealm-а, а Нагато и неговия ред ще дойде Айде, със здраве да изчакаме още една седмица
Последна промяна Ice-Man на Пет Мар 20, 2009 10:24 pm, променена общо 1 път
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 9:57 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
И това точно по какъв начин ще попречи на Нагато да го убие след някоя друга седмица ? Наруто може да не е от най-умните .. ама да оставиш някой дет иска да те води на каишка, както казаха по-горе ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 5:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7604_1441824685.png) |
Sparda Dante |
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Logrus написа: Въобще не му е било работа на 4тия да "предава" техниките си на Наруто. Това щеше да е мега тъпо баси
Наруто вече се отърси от всички колебания, несигурности и ще има финален як кютек = Пейн е пътник. стига е човек - аз казах, че т'ва е мое желание и въобще кажи ми кво всъщност направи Йондайме хокагето освем да му каже, че му е баща и да ресийлне печата - оооо боринг - очаквах нещо по-вече от мъртвия му имидж........... - как става така, че Наруто излиза от техниката на Пейн в Сенин мод и е МЕГА ПРО ГГ - при условие, че е истощен и отдаден на Кюби-чакра-паур-крю-гига-берсеркГ-а? к'во стана и за к'во тЪй стана>? ПП- иии да ПИЯН съм в момента ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Alkash написа: да да и аз тфа се пит ам .... каде е другата половина :П ... в Сора xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 12:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22417_1278663355.jpg) |
haku_chan |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
lightninga написа: lcool написа: И това точно по какъв начин ще попречи на Нагато да го убие след някоя друга седмица ? Наруто може да не е от най-умните .. ама да оставиш някой дет иска да те води на каишка, както казаха по-горе ... Да не го убие не значи да го остави да си ходи по живо по здраво ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) X2. Може например да прекъсне някак ония чакра връзки и така да му спре възможността да бъде нинджа вече. Или както Какаши каза, че Нару има силата да прави свой приятел всеки, който види. Може с красноречие да го убеди. Е не ми се вярва много тея варианти, но Киши е такъв, че няма да се учудя да оцапа работата така. Въпреки, че Нагато срещу Мадара и Саске заедно с Нару... А бе фантазирам си вече. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) едит: Май имаше някакви предположения, че другата половина от чакрата е в жаба, но не съм много на ясно.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 9:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ией, най-сетне и Йонди получи малко екранно (така де) време ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Вярно, нищо съществено не направи, освен че запечата сийла и уведоми Наруто за роднинските им отношения, но все пак... Бтв само на мен ли ми се стори, че Наруто като разбра, че Четвъртия му е баща, много набързо го прие? В смисъл, в началото на главата беше: "Ама ти откъде ми знаеш името?", а пета вече сме на "Тате..." ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Where's the drama?! Тоя човек ще се сети ли изобщо за майка си, че да вземе да хване Тсунаде да му разкаже за нея (пък покрай него и на нас)? Не знам за вас, но аз усещам как тая манга ще я разточат много повече, отколкото си мислех
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 10:43 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Много готино си мина, ако се протачваше по 6 000 страници щеше да е много тъпо, а колкото до майка му Кушина и аз се чудя няма ли да попита за нея, сега, когато знае кой е баща му... А, и да не забравяме, че само се предполага Кушина за мъртва, току виж Киши ни поднесъл някаква изненада със събиране на майка и син за в бъдеще
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 23, 2009 11:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
YESSSSSSSSS, русокоско ми потвърди теориятааааааа SayanMk на 15.09.2007 написа: [color=navy]ОООООоооооооооо размазващия чаптър. Джирайя вкара нема-такава-демесия в анимето ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Прай си квото си исква в това 4то измерение. Ще е жалко, като се просне целия в кръв Начи. 4тия е разделил силата на лисицата на 2. Лошата част е в Наруто. Защо? - защото, както твърдя от началото на анимето, Наруто има огромният потенциал и сила - лисицата само му пречи!!! и съответно той е сложил лошата част в Наруто, за да може ЕВЕНТУАЛНО Наруто да я озабти. Другата част - добрата чакра на лисицата, се състои в сийла, който е на жабата. Сийловете са 2 - единия на Наруто, държащ злата лисица и единия на жабата(пак петопръстен както видяхме), който държи добрата чакра на лисицката, коят' е толко голяма, че няя кой да й бъде контейнер ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) И когато "този ден" най-сетне настъпи, ще имаме(в силови величини:) един 4ти(Наруто) + една лисица + още една лисица - 3 в 1, 3 в Наруто ;]]] Но до тогава ни чака бая ДОРАМА, включително 5+ опашки. But WAIT, може повече от 5 да няма ;] 9 опашки, символизиращи сила. Чакра разделена на 2. 9:2 = на едно място 4 на другото 5. Ест. това прави добро = 4 и зло = 5 Наруто се усмирява както е с 5тте опашки, като със своята НЕчовешка сила прави една или повече от опашките "добра" чакра. При което злите опашки губят, идва жабата-сийл и разбива и 2та печата. Наруто овладява джутсуто за контролиране на "опашати" и става ............ ;]]]]]] нз нз ... Само дето не я е разделил както предполагах - на опашки, а просто на сиилове..., което пък прай лисицата ОЩЕ по-силна
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 26, 2009 10:36 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
Саянски и аз останах с впечатлението, че добрата чакра е в Наруто, а лошата Някъде. Не се сещам... за коя жаба говориш, какъв друг сийл? Това съм го изпуснал
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|