Аз ли нещо съм изпуснала или бащата на GJP беше починал или това е още един от коварните планове на майка му Искам като се събуди и от благодарност към Jan Di,че го е гледала да накара вещицата да я приеме Направо ми стана жал за Ji Hoo,най-накрая събра смелост да признае чувствата си и Jan Di спеше.Това само доказва че не им е писано. Да идва следващия епизод ,че май ще има kiss между Yi Jung и Ga Eul.
Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 1:31 pm
kaik
Ji Hoo направо ми се къса сърцето за него... но такива неща се случват. Не си избира човек в кого да се влюби... Иначе доста грубичко да ти заспят на точно такъв момент И аз като moonbeam нещо май изпускам... това е бащата на GJP или само така ми се струва хмммм малко остана до края... да видим как ще ни го представат
_________________ The past is gone, the future is unknown...There is today.A Gift, that's why it's called a present....
Заглавие: Re: Link: Boys Over Flowers [K-Drama]
Публикувано на: Вто Мар 24, 2009 9:00 pm
ukio
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения