|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Air Gear ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 25, 2009 3:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Излязоха и получават поздрави от Обама лол. То като видя кой му "тунингова" кампанията...
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Air Gear ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 2:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25387_1410268204.png) |
wreckage |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Freelancer написа: Абе само на мен ли ми се струва, че започва да става интересно или нещо бъркам. Ами, на мен също така ми се струва. Тази манга не е истина колко пъти ме е разочаровала с някакви невероятни и абсолютно нелогични тъпни. А някога ми беше дори любима. Откакто Oh!Great си смени дилъра нещо странно се случва с него и това си личи доста... Според мен започна да разваля мангата още като му дойде на ума цялата тая gravity children история. Но май вече започнах да му свиквам, щом появата на Обама не ме изненада особено и си останах абсолютно неутрална докато четох тези чаптъри... Но преди това онази простотия с третата самоличност на Агито ме издразни толкова много, че ми се прииска да го убия с вилица... =_=; Сега обаче може би ще има някакво подобрение. Последните глави ми допадат, така че се надявам нататък да си продължава без повече тъпизми. .....ahahahha, Gawain............. A_A
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Air Gear ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 21, 2009 12:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Отдавна не бях чела Air Gear, ама си наваксах и продължава да ми е супер интересна ^^ Ринго малко с тва бельо дето лъсва, как не разбират, че е тя? XD само прасето извратеняк май надушва нещо оосбено. Иначе мн Кофти ми стана за Бенкой и за Ръмбъл Кинг-а... може пък и последният да не е умрял >.< Аз още тая надежда за Спит файър ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) @тоест до 242 глава, Спит не се явява никъде - освен на 1 лаптоп >.> което е много подозрително
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|