Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 33 [ 486 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase!
МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 12:05 am 
Аватар

къде го чете?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 1:56 pm 
Аватар
Sky King

http://www.mangavolume.com/serie-archive/mangas-gantz/ - директно четене в нета
http://www.mangatraders.com/search/?ter ... nlyFiles=1 - сваляне, изисква регистрация .. и по принцип тва се пита в темата с линковете, където май ги има тия, не помня вече :lol:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 2:09 pm 
Аватар

аз си мислех че е излязъл 294 а 293 го четох преди няколко дни... мерси все пак

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 3:12 pm 
Аватар

Е вече и 294 излезна.И е доста...хмммм...странен?

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 4:40 pm 
Аватар

Изглежда Gantz има бъг в системата... си мисля.
Първо спират да са невидими и ограничението на времето изчезва, а сега някакви несвързани "писаници" преди да ги прати на последната мисия и някакъв внезапен transfer преди да са убили боса. Нищо чудно и да ги телепортира някъде другаде вместо в обичайната стая.
Колкото до мухльото Инаба - то си беше пределно ясно, че ще мре. Всъщност очаквах да пукне по-рано. В началото на всяка следваща мисия си мислех, че той няма да се върне след края й. Очаквах да умре тъпо, ама той пък взе, че се стегна точно в последния момент. Значи трябваше горкият дядка да умре за да се сети този че не е невъзможно да се вземе в ръце.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 7:23 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мене ми се щеше и други едни да умрат, ама айде, че ше прозвучи садистко... някои от екипа нямат място в такова клане :confused: Инаба(?) и дядката също нямаха... И на мен не ми се вярва да ги прати в стаята. Ако ги прати, това значи, че 50% ще умрат по време на трансфер и както щастливи се появяват в стаята долната част на тялото ше даде на късо и ше умрат от внезапна убийствена болка насред стайчето... Но е по-вероятно да ги пратят на друг фронт.
И бтв, ако скоро не се изясни мистерията около Гантз и кой и защо дърпа кабелите на anti-alien fight-а, ще ми дотъпее зверски. Ако излизаше по един том на седмица ок, ама излиза по един чап. И в тоя чап виждам само черва и рев..... not rly that fhunneh, доскучава..

И тия хора нямат ли стрес build-up. Колкото и Гантз да те възстановява перфектно, откак си изпитал 10 пъти откъсване на ръка, не може да се разминеш без травми...

Та дано скоро има някво развитие- пр. да ги викнат в няква стая с всички останали 300000 човека и да им обяснят колко за затънали в лаЙ@%Р и защо, че нещо.... :shhh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 1:48 am 
Аватар

Е, ако всички имаха място там нямаше да е интересно. Ясно е, че рано или късно ще дойде и техният ред. (Надявам се редът на пандата да не идва скоро xD)
Мда, по-логично ми се вижда да ги прати на друг фронт. А може би ще продължава да ги праща от фронт на фронт и ще се окаже, че този път мисията обхваща целия свят и всъщност в това се изразява въпросната "катастрофа"...? o_0;
Но наистина вече е време да се разбере какво/кой всъщност е Гантз в края на краищата. Би било много добре да се случи още в следващата глава, но малко ме съмнява... D: Дано поне да е скоро... То ако излизаше веднъж седмично пак щеше да е добре, ама то е веднъж на две седмици. И да беше повече страници...
SayanMk написа:
И тия хора нямат ли стрес build-up. Колкото и Гантз да те възстановява перфектно, откак си изпитал 10 пъти откъсване на ръка, не може да се разминеш без травми...

Уместен въпрос, но дали самият мангака се е замислял над него... Защото така като гледам май не е. Или поне не си личи xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 3:28 pm 
Аватар

Малко тъпичък ми дойде чаптъра, Гантз се изплаши да не остане без ветерани за Katastrophe и се притече на помощ (а може да ги пренася на друго бойно поле където положението е още по=зле :lol: ).Дори да не ги телепортне в стаята пак поне ще ги позакърпи,макар че ще е малко безсмислено като пак мрат от един удар :confused:
Инаба и дядката съвсем съм ги отписал - сега Кейчо ще трябва да избере дали да съживи дядката или да увеличи собствените си шансове с ново оръжие/костюм.
А иначе за Гантз...Ами според мен или е някаква международна разработка(след като някой открива съществуването на извънземните веднага ставаме агресивни и почваме чистка - това си е направо стандартна човешка реакция) или...може би друг вид извънземни,който иска да запази Земята с някаква цел...ама няма връзка,защо тогава ще има човек в топката ,а и планетата ще си остане и след нас няма какво толко да и променят...един Оку си знае какво ще става(а и той колко ли знае...)

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 3:55 am 
Аватар

Чаптера как вика Sayan беше рев и transfer... :? и сиг. или ще ги вьрне в стаята за да им обеснява нещо или направо ще ги трансферне на друго място...нз кво става обаче онова агентче дето разбра за Gantz и му показаха цел склад направо си беше no coment то имаше сиг. повече топки от колкото всички столици и по-големи градове :? а пьк за самият човек в Gantz вьобще немога да измисля логично обяснение поради безброй причини и то здравословни включително.

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2009 10:55 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Човека (gantz) най-вероятно е клонинг с развити PSY способности за сметка на физическите такива...
След края, или по времето му ще настане 3th phase? ~си помислих... ама за къде. Наще са мушмулите от 1вото ниво, във второ ни един бос не могат да убият без 2 тона късмет, са излиза, че дори нормални извънземни не могат да убият... why keep them alive....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 23, 2009 9:27 pm 
Аватар

E чакай бе то се вижда че след всяка мисия тея извънземни стават все по-силни то за това си има
и да ъпгрейдваш обаче наще само си връщат хората с точките.
Най-безмисленото е Gantz да те освободи и да ти изтрие спомените..

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 11:25 pm 
Аватар

Може ли някой да ми каже в кой чаптър от мангата, продължава действието от анимето, смисъл следкато свършва "Куроно извънземното" частта. Мерси

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 11:30 pm 
Аватар
Цар Алко

Anime Start/End Chapter
Ends at Volume 8, Chapter 90
Но ако питаш мен почни мангата от самото начало, бързо се чете, по-детайлна е.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 11:34 pm 
Аватар

Мерси много!

МнениеПубликувано на: Вто Мар 31, 2009 7:13 pm 
Аватар

beezy написа:
Може ли някой да ми каже в кой чаптър от мангата, продължава действието от анимето, смисъл следкато свършва "Куроно извънземното" частта. Мерси

Такава част няма. Няма мисия в която да се опитват да убият Куруно. Само в анимето е тая простотия. Има вместо нея мисия на която го пращат сам срещу едни ниски извънземни като той убива 2-3 от тях, но после го набарват и го претрепват от бой. Гантз го телепортира точно преди да го убият. След това извън мисия докато е нормално на училище идва едно от извънземните и изпотрепва класа му а после и половината училище докато го гони за да го убие.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 33 [ 486 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]