Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Важни факти за жените, любовта и секса
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 3:35 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Важни факти за жените, любовта и секса

1. Никога не се доверявай на жена, която ти е направила най-хубавата свирка в живота.
2. Най – безболезнения начин да прекратиш спор: позволи й да го спечели
3. Повечето жени няма да правят секс за първи път, ако техните крака не са почистени. Ако забележиш, че твоята приятелка има косми, вероятно тя си бръсне краката за някой друг.
4. Момичетата винаги обичат да ги съжаляват - за главоболие, за спазъм или за каквото и да е. Помни: Няма значение дали ти звучи зле или не – тя се готви да напусне този свят.
5. Да те гледа по чорапи и бельо, вероятно е най-голямото й разочарование на света.
6. „Ако ти дам телефонният си номер в петък, вторник и сряда са най-добрите дни да ми се обади за среща. Понеделник е твърде депресивен, четвъртък е твърде късно”
7. Какво искат жените наистина в леглото? Повече одеала. На тях наистина им е по-студено от мъжете.
8. Тройката не е подарък за теб, а за двете момичета. Ако ти си късметлията, който е успял да проникне в друга, пред приятелката си – наслаждавай се докрай. Вероятно връзката ви ще приключи.
9. През целият си живот жената ще използва 10 мъже за лични услуги. Ако си й давал колата си или си й помагал да се пренесе, а после не си й го сложил, ти си един от 10-те.
10. Те не могат да живеят без напрежение. Всеки път ти се струва, че се карате без причина. Приеми го като неизбежно и вашата връзка ще придобие ново значение.
11. И момичетата мразят партньори – лепки, които се нуждаят от тях на всеки осем секунди.
12. Грозноват, но страстен мъж е скъпоценен камък за жените. Те обичат импровизациите в леглото.
13. Темата за задника й е деликатна за нея. Кажете й, че го обичате и ще го виждате по-често.
14. Жените мразят клишираните изрази и въпроси свързани със секса: „Не се навеждай, имам слабо сърце”, „Какъв френски точно знаеш?”.
15. Прокарайте шкурка през лицето си. Така се чувства тя когато я целунете на връщане от работа, в пет вечерта. Сега прокарайте шкурката от вътрешната страна на бедрото си ( не че нещо, ама се бръснете по-често)
16. Жените – серийни убийци обичат да използват отрова, вместо пистолет или нож.
17. Краят на една връзка, който тя никога няма да оспори: „ Съжалявам, но вече нямам чувства към теб”.
18. Вероятно вие никога няма да разберете с колко мъже е спала. Стандартната лъжа е пет. Което всъщност значи 12.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 7:00 pm 
Аватар

Цитат:
9. През целият си живот жената ще използва 10 мъже за лични услуги. Ако си й давал колата си или си й помагал да се пренесе, а после не си й го сложил, ти си един от 10-те.

:roll:

Цитат:
15. Прокарайте шкурка през лицето си. Така се чувства тя когато я целунете на връщане от работа, в пет вечерта. Сега прокарайте шкурката от вътрешната страна на бедрото си ( не че нещо, ама се бръснете по-често)

Това е невярно. Аз харесвам наболата брада. Придава по-мъжествен вид, пък и не е такъв проблем нито при целувки, нито при някои други неща.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 7:20 pm 
Аватар

интересно ми е от къде я намира тази "скъпоценна" информация :dontknow: хах от тука поне според мен и 1но вярно не видях :drop:
а относно брадата ... винаги съм твърдял ,че 1нодневна (2дневна най-много) брада си е тех бест избор :kicking:

едит: освен може би за серийните обийци :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 8:54 pm 
Аватар

Цитат:

То и аз съм от фенките на наболата брада ама начина по който е казано просто изкърти :lol: Иначе има доста глупости :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 11:24 pm 
Аватар

Не мисля, че тея неща са верни. Поне не за мен. "момичетата мразят партньори – лепки, които се нуждаят от тях на всеки осем секунди." - Аз пък искам точно такова момче, което не може без мен и за, което аз съм номер 1. Може би съм малко егоизтична, но искам колкото се може повече любов и внимание. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 11:28 pm 
Аватар

Абе не е така.
Като ти дойде до главата оправяй се с момче, което ти се обажда по петдесет пъти на ден. даже са приятелите е тежко, а я си представи ти да си тази, която трябва да е вечно на линия.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 12:20 am 
Аватар

Zenith написа:
Цитат:

Това е невярно. Аз харесвам наболата брада. Придава по-мъжествен вид, пък и не е такъв проблем нито при целувки, нито при някои други неща.

Е тва е мома :lol: :clap: :clap:

Заглавие: Re: Важни факти за жените, любовта и секса
МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 7:08 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Чак шкурка не е, но не е особено приятно изживяване :lol:

17. Краят на една връзка, който тя никога няма да оспори: „ Съжалявам, но вече нямам чувства към теб”.
Бингооо :hat:
Само където има вариант да те нарече курвар, но това са подробности....пък и не всички жени стигат до тоя извод

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 12:01 am 
Аватар

A бе повечето са МАЛКО преувеличени...
Обаче ей тва ме изкара ебаси находката...

Цитат:
12. Грозноват, но страстен мъж е скъпоценен камък за жените.

:lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 4:55 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Tra[n]ceR написа:

1. Никога не се доверявай на жена, която ти е направила най-хубавата свирка в живота.

11. И момичетата мразят партньори – лепки, които се нуждаят от тях на всеки осем секунди.

>.< ffs...

Tra[n]ceR написа:
13. Темата за задника й е деликатна за нея. Кажете й, че го обичате и ще го виждате по-често.

^^ значи съм уцелил :mrgreen:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]