|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: CANAAN [Лято 2009] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 9:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: CANAAN カナン 428 ~the animation~ Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Продукция: ANN написа: The modern-day story centers on a present-day story about a detective, a young man, a virus researcher, a, and a cat mascot character who are brought together in the Tokyo neighborhood of Shibuya by bizarre events with worldwide implications.
Последна промяна dadaadda на Пет Мар 20, 2009 10:16 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: CANAAN (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 11:49 am |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Като погледнах картинката веднага си казах.. абе тоя арт много на True Tears ми мяза, то същите пичове правели анимацията. Първото им чедо беше добро, имам очаквания от второто (като продължавам да гледам постера все повече ми напомня на кръстоска между Тайп Муун и Хигурашито ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: CANAAN (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 11:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) съмнява ме да надмине Хигураши и Цукихиме,но щего гледам... Искам да е pettanko главната ![=))](./images/smilies/=)).gif) ще се разцепя...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: CANAAN (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 12:44 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Изглежда добре ... ще му дам шанс като излезе ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: CANAAN (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 29, 2009 8:22 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
ммм на графика изглежда супер ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) нема ли некой Air епизод да видим
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: CANAAN (Лято 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 12:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Зариби ме първия епизод. Ще го следя със сигурност. Bleed4me написа: напомня на кръстоска между Тайп Муун и Хигурашито И аз се чудих отначало какво толкова ми е познато ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) То се оказа, че и от TYPE-MOON са намесени. наблягам на MOON
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: CANAAN [Лято 2009] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 3:52 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Good, good ... оправда очакванията ми като за начало, дано продължи и натам да е така ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|