Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 11:46 am 
Аватар

Всички знаем защо и с какво е спечелил 300 000 000. След всяка "поразия" следяхме как наградата му расте. Не помня каква беше наградата за главата на Крокодайл, но със сигурност под сегашната на Лъфи. Кума е някаква машина и мисля че е нормално да не могат да се справят с него на този етап. Същото важи и за адмиралите. В света на ОП явно има още много и силни противници (Рейли бил 100 пъти по-силен от Лъфи :shock:, четиримата крале, революционерите) и на мен това постепенно израстване на SH ми допада адски много.

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 11:54 am 
Аватар

Чакай малко сега, нормално е. Мория, Енел, Крокодила, Rob Lucci, това бяха се врагове съобразени с неговите възможности и донякъде победени от него, заради всемогъщата ръка на мангаката. Тук вече си говорим за свят, в пълния смисъл на думата, изграден и подвластен на правила, който ако Ода наруши, ще развали илюзията за реалност.
Толкова често се приема за даденост в мангите и аниметата, че вече се приема за нормално, а не трябва да е така :arrow: Луфи е хлапе, младеж хайде по-точно е. Не е "нормално" да бие старите кучета, които далеч не са "беззъби". Много надарен, много силен и упорит е, много силна воля има, но все пак е хлапе. Каквото и клише да е, за всичко си трябва време. Затова Шанкс сега е Йонко, а Луфи е обещаващ новобранец. Затова мангата, на мен толкова ми харесва, защото въпреки приказния сюжет, историята в нея следва реални модели (нещата са преувеличени, разбира се).
И в такъв момент винаги ми се е искало да видя един скок във времето, примерно от 10. Геройте вече да не са деца, историята да е много по ъъъ дарк/мрачна, да има секс и такива неща :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 12:20 am 
Аватар

Това с Freezing Hell не е ли малко в повече :cold: Все пак гумата на студено почва да се трошка, рони и т.н. Някакси ми се губи логиката точно в ниво 5 да има и огън и лед, освен ако няма някаква идеална изолация лол... Както и да е, това може и да сте го коментирали вече и ако е така sry : )

Не ви ли липсва нещо в последните чаптъри... ? Като например екипажа, според мен вече е доста осезаемо... Искам да се появят някакси :)

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 4:23 pm 
Аватар

Определено бих искал да ги видя, включително и ъпгрейдите им, но липсата им не е толкова голяма за мен. Много по-неприятно ми беше по време на Трилър Барк, когато Ода раздели екипажа на две и в продължение на няколко глави трябваше да чета за Нами, Усоп и Чопър (добре, че беше последния, че иначе - голяма мъка).

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 12:45 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Nocturno написа:
Много сте критични :(. Лъфи все пак не е Широхиге - един замах и 20 и кусур кораба да ги отняма.

Дам, той е example за това как Белиомустак е стигнал до там да му е бял мустака..
Всички знаеме, че едно време Шанкс е търкал палубата на Роджър - сега е император...
Въпрос на 800+ чаптъра i think :>
Zenith написа:
докато срещу адмиралите, а и срещу Магелан и Кума, както и Сентумару той просто беше безполезен.

Среещу Мория също нищо не направи... :confused:
mona_fei4kata написа:
Това с Freezing Hell не е ли малко в повече :cold:

Напомни ми за Sub Zero от Мортал Комбат, където всеки мисли, че той замразява, а в действителност леда му изгаря повече от огън :confused:
Но май това не е случая :lol:

За екипажа пък мене хич не ми дреме ...Аз го виждам така - това е тренировката на Лъфи. Той ще излезе от ИД толкова силен,че да може да се нарече капитан на тия хора отново... въпреки техните ъпгрейди.... Независимо със или без Ейс...
Ако не го направи, ако пак го спасят, ако той не стане по-силен, а просто в процеса на мангата развие кралското хаки --- честно казано, ще ми е тъпо. Набрал съм му на Лъфи от ТрилърБарка насам.....има да мине през доста повече от огин и лед, че да ми върне доверието което му имах като капитан на сламените шапки... =/

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 2:04 am 
Аватар

Определено съм съгласен за това с тренировката на Луфи ... писна ми се някой да му спасява задника ... 1во с онези сенки в ТБ ... после с Райлито .... време е да покаже истинската си сила ... и защо по-точно е Д. :bash:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 10:19 am 
Аватар

Теорията, че Магелан е точно определена отрова, пропадна - той е всички отрови 8)

good good, хареса ми чаптъра :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 10:52 am 
Аватар

Мда, много добър беше чаптъра. Остава да видим групата на "отнямалите ги" затворници :). Ура за приятелството и за супер мощното, все още недоразвито хаки :wink: .

Много ми е интересно какво става с Ханябал. Съмнявам се да са го натрошили пича. Здрав изглеждаше.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 11:41 am 
Аватар

Вълците се опитали да изядат Минотаварът и Свинкса :lol:
Лъффи се опита да изяде Вълците
...
Ясно е коя е най отгоре на хранителната верига в Impel Dawn =)) =)) =))

Сега да видим какво може Iva-san.

Но Лъффи как ще излезе от затвора без да избягат всички останали затворници? Повечето от тях заслужават да са там >.>

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 2:55 pm 
Аватар

telemaniaka написа:
Но Лъффи как ще излезе от затвора без да избягат всички останали затворници? Повечето от тях заслужават да са там >.>

Ханибал ?!? Защо не :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 4:19 pm 
Аватар

Logrus написа:

:lol: Да, няма да се учудя ако Бон-чан се е споразумял с ханибал

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 6:10 pm 
Аватар

telemaniaka написа:
Logrus написа:

:lol: Да, няма да се учудя ако Бон-чан се е споразумял с ханибал

Не просто това, според мен рано или късно Магелан ще падне под ръчичките на Луфи и тогава Ханибал ще спасява положението с другите затворници (или пък Кимбей)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 7:13 pm 
Аватар

Супер чап ... тоя накрая сигурно е Ива-сан .. като му видях стойката ииии :kicking: дано да оправят Луфчо и да почне Джет-хаки гатлинг по всичко що мърда и е то лоште :bash: :bash: :pokey: :death: :rocknroll:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 9:56 pm 
Аватар

Мистър 2 рълззз! Просто такова нещо само Зоро,Санджи или Усоп могат да го направят...Накама палър рлз!

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 10:14 pm 
Аватар
Цар Алко

Не знам за вас, но аз тази сутрин клатушкайки се в 2 и половина направих опит да го прочета чаптъра и всички ми се струваха размазани. За това сега пиша това мнение, после едитвам,, но нищо не разбрах честно казано. =))
EDIT- Пфу след два дни най-сетне успях да го дочета чаптъра, Bon-chan яко обра червените точки и да видим сега как Ivankov ще спаси нал Luffy. :taz:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 30 [ 447 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]