|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 25, 2009 1:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4334.jpg) |
BlossomStar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Вече общо имам - Angel Sanctuary (en) - 1-20; Angel Sanctuary (de) - 1 (това трябва да го продам XD); Alichino (en) 1,2; The day I become Butterfly (en), Purgatory Kabuki (en) 1, BloodHound (de) 1 ![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/7C/C0/00caa43cbe777cc0.jpg) AS ми е много скъп подарък от един много, много скъп човек.... също BloodHound ^_^
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 31, 2009 11:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31761_1245763964.jpg) |
nafifi |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Хммм почнах да събирам Death note ( имам 4 тома ) - поръчвах си ги за 7$ ама видях че ги има в една книжарница ..по 20 лв мангата ( фалирах ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Иначе имам Blood + 2 тома и ще ми носят Vampire knight ^.^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко манга томове имате (книжки, не png, jpg, etc.)? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 07, 2009 12:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
3 тома D.Gray Man,2 Bleach и тва по ЛоЛкрафт,ако изобщо се брои D:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|