|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 7:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мене ми се щеше и други едни да умрат, ама айде, че ше прозвучи садистко... някои от екипа нямат място в такова клане Инаба(?) и дядката също нямаха... И на мен не ми се вярва да ги прати в стаята. Ако ги прати, това значи, че 50% ще умрат по време на трансфер и както щастливи се появяват в стаята долната част на тялото ше даде на късо и ше умрат от внезапна убийствена болка насред стайчето... Но е по-вероятно да ги пратят на друг фронт. И бтв, ако скоро не се изясни мистерията около Гантз и кой и защо дърпа кабелите на anti-alien fight-а, ще ми дотъпее зверски. Ако излизаше по един том на седмица ок, ама излиза по един чап. И в тоя чап виждам само черва и рев..... not rly that fhunneh, доскучава.. И тия хора нямат ли стрес build-up. Колкото и Гантз да те възстановява перфектно, откак си изпитал 10 пъти откъсване на ръка, не може да се разминеш без травми... Та дано скоро има някво развитие- пр. да ги викнат в няква стая с всички останали 300000 човека и да им обяснят колко за затънали в лаЙ@%Р и защо, че нещо....
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 1:48 am |
|
wreckage |
|
|
|
Е, ако всички имаха място там нямаше да е интересно. Ясно е, че рано или късно ще дойде и техният ред. (Надявам се редът на пандата да не идва скоро xD)Мда, по-логично ми се вижда да ги прати на друг фронт. А може би ще продължава да ги праща от фронт на фронт и ще се окаже, че този път мисията обхваща целия свят и всъщност в това се изразява въпросната "катастрофа"...? o_0; Но наистина вече е време да се разбере какво/кой всъщност е Гантз в края на краищата. Би било много добре да се случи още в следващата глава, но малко ме съмнява... D: Дано поне да е скоро... То ако излизаше веднъж седмично пак щеше да е добре, ама то е веднъж на две седмици. И да беше повече страници... SayanMk написа: И тия хора нямат ли стрес build-up. Колкото и Гантз да те възстановява перфектно, откак си изпитал 10 пъти откъсване на ръка, не може да се разминеш без травми... Уместен въпрос, но дали самият мангака се е замислял над него... Защото така като гледам май не е. Или поне не си личи xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Чет Мар 19, 2009 3:28 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Малко тъпичък ми дойде чаптъра, Гантз се изплаши да не остане без ветерани за Katastrophe и се притече на помощ (а може да ги пренася на друго бойно поле където положението е още по=зле ).Дори да не ги телепортне в стаята пак поне ще ги позакърпи,макар че ще е малко безсмислено като пак мрат от един удар Инаба и дядката съвсем съм ги отписал - сега Кейчо ще трябва да избере дали да съживи дядката или да увеличи собствените си шансове с ново оръжие/костюм. А иначе за Гантз...Ами според мен или е някаква международна разработка(след като някой открива съществуването на извънземните веднага ставаме агресивни и почваме чистка - това си е направо стандартна човешка реакция) или...може би друг вид извънземни,който иска да запази Земята с някаква цел...ама няма връзка,защо тогава ще има човек в топката ,а и планетата ще си остане и след нас няма какво толко да и променят...един Оку си знае какво ще става(а и той колко ли знае...)
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Пет Мар 20, 2009 3:55 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Чаптера как вика Sayan беше рев и transfer... и сиг. или ще ги вьрне в стаята за да им обеснява нещо или направо ще ги трансферне на друго място...нз кво става обаче онова агентче дето разбра за Gantz и му показаха цел склад направо си беше no coment то имаше сиг. повече топки от колкото всички столици и по-големи градове а пьк за самият човек в Gantz вьобще немога да измисля логично обяснение поради безброй причини и то здравословни включително.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 11:30 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Anime Start/End Chapter Ends at Volume 8, Chapter 90 Но ако питаш мен почни мангата от самото начало, бързо се чете, по-детайлна е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase >> Спойлери за 1st Phase! Публикувано на: Вто Мар 31, 2009 7:13 pm |
|
raptor22 |
|
|
|
beezy написа: Може ли някой да ми каже в кой чаптър от мангата, продължава действието от анимето, смисъл следкато свършва "Куроно извънземното" частта. Мерси Такава част няма. Няма мисия в която да се опитват да убият Куруно. Само в анимето е тая простотия. Има вместо нея мисия на която го пращат сам срещу едни ниски извънземни като той убива 2-3 от тях, но после го набарват и го претрепват от бой. Гантз го телепортира точно преди да го убият. След това извън мисия докато е нормално на училище идва едно от извънземните и изпотрепва класа му а после и половината училище докато го гони за да го убие.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|