|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Honey and Clover I & II Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 11:34 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Търсих такава тема, но не намерих И понеже такова аниме не заслужава да си няма тема, отварям !! Това по-скоро в чест на втория сезон, който вече стартира. Иначе първи епизод беше добре, запазили са си атмосферата и рисунакът от първия сезон, поздравления за което. Нямам търпение да разбера какво ще се случи нататък ^^. Това е може би единственото аниме, чиято манга само съм погледнала, но няма да изчета, докато не свърши анимето! Нямам търпение и да чуя insert песничките, които са ни подготвили във втория сезон, особено тези на Suga Shikao. ^^
Последна промяна Aerith на Нед Сеп 17, 2006 5:20 pm, променена общо 1 път
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 06, 2006 9:01 pm |
Fons Adae |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 7:08 pm Мнения: 93 Местоположение: Анкх-Морпорк
|
Вече е излязъл първи епизод?! Как съм могла да го пропусна - тичам веднага да тегля!!!
Иначе анимето е прекрасно, няма спор - сюжет, музика... Просто не ми достигат думите... Прекалено съм шокирана, че още не съм си изтеглила първия епизод на вотир сезон, съжалявам! ops:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 05, 2006 12:24 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Title: Hachimitsu to Clover II
Jap. Kanji: ハチミツとクローバー II
Synonyms: Honey & Clover 2, Honey & Clover II, Honey and Clover II
Genre: Comedy, Drama, Romance, Shoujo
Type: TV
Year: 2006 (30.06.2006 till 22.09.2006)
Companies: GENCO, J.C.STAFF, Sony Music Entertainment
Tmp. Rating: 9.46 (282 votes)
The sequel and final installment to the highly popular series once again delves into the life stories and love lives of Takemoto Yuuta, Mayama Takumi and Morita Shinobu. The story continues where the first season left off, after Takemoto`s self-discovery journey around Japan. Of course, the love triangles and tribulations they face will continue, and eventually decide the paths to their future.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 05, 2006 8:00 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Е, като няма инфо та к'во ? Вие вярно сте някакви маниаци на тая тема
И защо трябва да ми разваляте темичката ...тъкмо щях да кажа, че вече повечко хора са взели да го гледат, пък то к'во ?!
Иначе анимето си е шоуджо и точка !
А четвърти епизод беше велик (то не знам кой не е де ). Обаче сценката с Рика беше страхотна, превъртах я няколко пъти, за да й се нарадвам максимално ^^
@ weebее > поне хубаво, че го гледаш, явно все пак нещо има, щом му отдаваш тази чест
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 05, 2006 8:07 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
И на мен много ми харесва ама искам повече да се съсредоточат върху Такемото и другите които още са в училището/колежа а не върху тея "дъртаци" просто колежанчетата внасят много приятна доза комедия към анимето
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|