|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 12:42 pm |
CommaMan |
|
|
|
Хаха страхотен чаптър.Наруто най-накрая ще разбере чий син е и ся ще накаже лисо и Пейн. Bloodwed не съм съгласен, че Наруто е безполезен... просто в тази ситуация, убиха почти всичките му познати, а и "убиха" Хината пред очите му, доста си е отчаян, то само Нагато , каквото е Емо няма да се срине психически в този случай...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 2:29 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Ключът е в сийла, който 4тия използва за да спре Лисо. Защото той не я побеждава, а я спира да не разруши Коноха. Така, този сийл отнема "душата" му (не ми се изпада в разни технически подробности) и я оковава заедно с Лисо. Колкото и тъпо да звучи така написано - основната част от това, което 4тият е бил е при бога на смъртта, а малка частичка - тази, която спря Наруто да не разрушава печата. BTW Лисо и Наруто май никога няма да бъдат приятели
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 3:30 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Поредният готин чап Както и предполагах, Chibaku-то не се отрази добре на Нагато. Да, сигурно при seal-a на Кюбито, Минато е сийлнал и някаква част от неговата душа... Да видим реакцията на Наруто след това шокиращо разкритие, а колкото до Кюбито по-добре Пейн да бяга. Оценката ми за чапа 10/10
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 4:50 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Logrus написа: Ключът е в сийла, който 4тия използва за да спре Лисо. Защото той не я побеждава, а я спира да не разруши Коноха. Така, този сийл отнема "душата" му (не ми се изпада в разни технически подробности) и я оковава заедно с Лисо. Колкото и тъпо да звучи така написано - основната част от това, което 4тият е бил е при бога на смъртта, а малка частичка - тази, която спря Наруто да не разрушава печата. BTW Лисо и Наруто май никога няма да бъдат приятели Аз друго знам,че техниката,която използва за да запечата лисо е до така степен силна,че взима и душата ми при изпълнението й.Не може да се отрече 1,бащата на Наруто е една от най-умните нинджи до сега в цялата манга,според мене.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 11:45 pm |
|
Dark Cloud |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 9:41 pm Мнения: 349 Местоположение: Unknown
|
Оу Май Год, Пейн няма ли да се разпадне вече ?Тоя анорексик ли трябва да е main villain бе?!?Шегата настрана,мощен е,ама май се надцени малко с Кюби(би трябвало да очаква битка с Кюби,да не си е мислел че Наруто няма да прибегне до него накрая?) Общо взето сносен чаптър,едно готино джутсу на Пейн,една много грозна лисица/одран заек,и естествено Йондаиме(whoo,и всички фенки полудяват )
_________________ In the land of the blind, the one-eyed man is king
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|