|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 6:30 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
На Оливия май два хомункулоса ще й дойдат в повечко . Излезе новата глава. Хубава, както винаги, дори имаше и няколко свежи момента. "My sister! Are you... unhurt?" или пък как яко му лъщи темето. Много найс Освен яките моменти имахме и две супер яки битки. Дано едната да е сложила край на Кимбли, че тоя ме дразни супер яко .
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 10:22 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
И аз очаквам появяването на Мустанг. Не се е вясвал в последните 4 глави (горе-долу). Крайно време е да направи нещо xD Двамата Армстронг ще се оттърват от Слот, а пък Ал има философския камък.. няма начин да не убие поне Кимбли *стиска палци*. Най- лошото сега е Енви. Той ме притеснява много :/ Най- вероятно ще има битка между него и Ед в скоро време ... предполагам. Остава Роб номер 32 да победи Приятелчето от колбата и всичко ще се нареди xD Но ние не искаме нещата да приключат толкова лесно, така че това няма да се случи.
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Чет Фев 19, 2009 1:00 am |
|
war |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
За Кимбли колото и да ме дразни и да ми се иска да умре нищо не мога да кажа ,аз лично неаше да оживея след като при прегризят врата, ама все пак аз незнам алхимия и нямам философски камък.За Sloth имам чуството че е на "батерии" и ако издържат достатъчно ще свършат евентуално но може и да греша,щото постоянно мрънка че било изморително.Има странното чуство че др. Марко ще разкаже играта на Pride както подреди Envy, не виждам друга причина Ал да рискува да му даде камъка. Битките са добре кво да кажа той чаптъра главно беше това ама като са раздвижени си е по добре (добре ще е да я има тая част в ремейка на анимето) аз по принцип не обичам да коментирам колко добъра е била главата защото за мен важат всички глави като цялостна история - с две думи всяка е еднакво важна. Следващата глава предполагам че ще се видят Хоенхайм и хомуколусът ама ме съмнява че ще я има битката между тях ,може би само началото, ще се наблегне на битките провеждащи се в момента, най-вероятно въобще няма да ги спомене тях автора а ше остане за големия финал тяхната битка. п.п. Няма да се напъвам да превеждам 7-те (7 тряа да бяха) смъртни гряха от английки на българаски, че моля за извинение .
_________________ Всичко е възможно и същевременно всичко е невъзможно. Именно Шрьодингер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 8:24 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
^ Абсолютно съгласна! От доста време не е излизала толкова добра глава на мангата. Просто велико! ^^ На всяка трета страница възкликвах "най- накрая" Рой се завърна и това е най- важното ^^ Липсваше ми този човек Като цяло усещането да прочетеш този чаптър е като това да се срещнеш със стари приятели, които не си виждал от много време. Последните няколко месеца историята беше замряла, а сега динамиката се върна изведнъж, все едно четеш първите чаптъри. Дано продължи така от тук нататък!
|
|
|
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 8:54 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
samara написа: Ооо, страхотна глава няма спор. Лично аз не мисля, че нещата се развиваха бавно досега, просто станаха прекалено много развития и битки, които трябва да се следят и нещата изглеждаха така като чели вървят бавно понеже трябваше да се прескача от един герой на друг. Аха, ама няма нужда да се дискутира това. Абе, иначе се радвам, че Кимбли се гътна, ама ми стана кофти все пак как го прецака Прайд. Брутално си е А, и най-сетне ще има мъст за Хюс! 'Bout time, dammit!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|