|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 23, 2009 9:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
slun4o написа: а защо трбва да чакаме да ни признаят за велики заради няколко човека защо не се опитаме да бъдем велики както са направили тези няколко човека или поне да опитаме Защото е по-лесно да обвиняваме циганите и турците, че не ни позволяват да бъдем велики...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 6:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
оп. Какво виждат мойте очи. Някой пише глупости. Политиката е тъкмо обратната. Набива се, че ние сме народ на мъченици, на герой, че сме най-великите в света. Едва ли не в учебниците по история се казва колко са ни прецаквали другите държави, но ние сме устояли на всичко и благодарение на братята, добрите и разбира се, честните руснаци сме се освободили... сами. Повярвай ми, не е от нищото да си плюеш родината. А и не се плюе по родината, а по управляващите я й средно стастическите сънародници.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 6:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Coup de Grâce написа: Няколко велики индивида не правят един народ велик. За нас няма път,няма бъдеще,няма надежда.Не сме веилики,не сме специални - изглежда няма и да сме. Коронясани с отчаяние,вечно търсещи кого да обвиним за собствените си грешки...и пак ще кажем "България над всичко!" все едно наистина го мислим.И дори "на ръба на пропастта" пак ще намерим сили в себе си да бъдем лицемери и егоисти,и на всичкото отгоре ще бъдем и горди!Плюя на тази гордост. saved in notepad
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Wind_Falcon написа: Coup de Grâce написа: Няколко велики индивида не правят един народ велик. За нас няма път,няма бъдеще,няма надежда.Не сме веилики,не сме специални - изглежда няма и да сме. Коронясани с отчаяние,вечно търсещи кого да обвиним за собствените си грешки...и пак ще кажем "България над всичко!" все едно наистина го мислим.И дори "на ръба на пропастта" пак ще намерим сили в себе си да бъдем лицемери и егоисти,и на всичкото отгоре ще бъдем и горди!Плюя на тази гордост. saved in notepad x2 Наистина си е така
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 2:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2194_1292401845.jpg) |
Dunan_Knut |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Охоо... Две години прекарани в Германия ми отвориха очите за причините, поради които трябва да ни е срам или да се гордеем с българщината си. Първо за: Еми... много сме хубави. Тоя български ген хич не е за подценяване. Майната им на французите, немците (еее португалците също си ги бива, ама то е ясно те са наши хора) .. и прочее и най-вече на немците. Пффф тука в началото сума ти време трябваше да търсим кондоми с нормален размер. Всички са супер малки. Малки импотетни немски пишлиовци. Бляя а тия французи с тяхната любов, с тяхната романтика, с техните нежности. Няма да ме счупиш бе мойто момче, давай по-грубо. Тц... няма такова нещо, бавни досадни и монотонни. Балканската кръв си е най-страстна. То от горното се подразбира, че сме страшните купонджии. Просто знаем как да се забавляваме и как да забавляваме. Доста сме умни и схватливи. Разбира се всеки според възможностите си. Но така като сравнявам масата тук и масата там.. може и да е заради стандарта на живот, знам ли. Едва ли има българин, който да не му се е налагало да се оправя с някви трудности в своя живот, а на тея всичко им е на тепсия. Което се отразява до известна степен. Много ще ми е смешно да пусна някой от тези спокойни германчета в младост посред нощ. Против: Еми крадливо племе сме си. Ние обрахме половината супер маркет преди да ни хванат. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И в момента очаквам обаждане от куките да видим, ако нещо въобще ме съдят. Иначе немските полицаи са изключително мили, дойдоха до магазина, откараха ни до нас, тва щото нямах лична карта, и ми обясниха кво да кажа, ако случайно се стигне до дело, в което и те много се съмняват. Абе като цяло много съм доволна от немската полиция. Страшни мързели сме и леко простаци. Ебати, бива ли, първата година само един взет изпит. Така... от историческа гледна точка. Ебати културното наследство, то не са конници, не е перперикон, но за тва се е изговорило достатъчно. И... най-вече! Ебати природата имаме. Тука само някви проклети равнини и смотани реки. Скучен релеф, скучно време, скучни хора. Или френските плажове... пффф простотия каманяци. За нищо не става. Е ние пък за сметка на това усиилено я унищожаваме. Скоро време ще имаме една точка по-малко да се гордеем. Най-големия срам мисля, че е ясен на всички. Чаровните ни управници... И най-вече, че първата реакция като се чуе България е, оооо мафия. Ние сме задминали отдавна италиянците и руснаците. Тия са демоде вече. И тва беше. ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) А и от нас зависи дали да дадем повод на другите да уважават България. Все пак верно си е, че в нас е бъдещето. Ако си свестен, умен и там подобни качества, си е повод за гордост, че в деградирало място като това все още има хора, достойни за уважение. А те не са и малко, просто са доста каширани разпилени из света. Което е тъжното най-вече. Но и без тва светът е тръгнал по дяволите. Една България повече или по-малко няма да е от голямо значение за глобалния план. Преди всичко сме граждани на света.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 03, 2009 12:27 am |
Shadewalker |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Аз лично от малък се радвам, че съм българин.
Последна промяна Shadewalker на Съб Сеп 01, 2012 12:52 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 08, 2009 11:39 am |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
DanielMadison написа: За това някои националисти са ми смешни,пъчат се с дела които са извършили хора преди стотици години,а самите те с нищо не са допринесли за тях. Eм да де ама кой в училище ще им каже на тези хора, че ако се държат като говеда, тва какво са правели прадедите им е ВСЕ ЕДНО!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 20, 2009 2:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2684.gif) |
chosef |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
DanielMadison написа: snookie написа: DanielMadison написа: За това някои националисти са ми смешни,пъчат се с дела които са извършили хора преди стотици години,а самите те с нищо не са допринесли за тях. Eм да де ама кой в училище ще им каже на тези хора, че ако се държат като говеда, тва какво са правели прадедите им е ВСЕ ЕДНО! Не всички се държат кофти с турците...и все пак тези които се държат кофти с тях явно не осъзнават че ние сами сме си виновни за 5 вековното робство,просто турците са се възползвали от нашата слабост...а къв no-lifer трябва да си за да мразиш някой за неща за които не е виновен е друга тема... Прав си. Нормално е една държава да се възползва от слабостта на друга, да затрие 1/3 от населението и и да ги държи под културно, икономическо и политическо робство. Не съм националист, не мразя турците, но твоите доводи са смехотворни.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 22, 2009 2:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Дали съм горд ? Не бих казал, все едно да съм горд, че съм жив. За мен няма нищо по-хубаво, че съм роден като българин. Не знам дали това, което съм, е имало предишни животи, ще има следващи или живот след смъртта. Не знам дали съм избирал, преди да се родя, всъщност ... не това е въпроса нали ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Малко ме интересуват великите постижения на предците и сънародниците ми. Егоцентричното ми съществуване приема положителните и отрицателните страни от родовата ми принадлежност еднакво лесно. В крайна сметка какво значи да си "българин" ? Със сигурност не, че преди теб някои е победил/направил нещо ЗНАЧИМО. Има вероятност и по кръвна линия да не си "чист българин" - дори една капка "българска кръв" да нямаш в теб. Дори не е и земята - красота има навсякъде, българите сме били в Азия - дошли сме тук, утре може да се махнем от тук и да отидем някъде другаде. Според мен не е и земята. Със сигурност не е "кръвта" ... та не е и държавата, все по-малко е "общността" това, което ни прави "българи" . И все пак, има нещо, което ни свързва всички нас, които сме родени и които ще умрем като българи. Не е хубаво, не е и лошо, какво ли е тогаз
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Българският народ...? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 27, 2009 6:08 pm |
snookie |
|
|
chosef написа: но твоите доводи са смехотворни. Смехотворно е твоето убеждение във факта, че Хасан роден през 1990 година трябва да бъде мразен и наказан за това, което се е случило през 1390 година... Примерно! А и да ти кажа - всеки умен човек, стремящ се към надмощие се възползва от слабостите на противника си. Когато искаш да завземеш територия, на която живее род, а не народ (думи Паисиеви) е НАПЪЛНО НОРМАЛНО! Това е като да откажеш да вземеш пет лева намерени на земята. Може би има причини... но тия причини са глупави... Logrus написа: Не е хубаво, не е и лошо, какво ли е тогаз ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Не е и важно. Любопитството към това, което ни обединява, най-често ни разединява. А защо става така... защото не знаем къде да търсим...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 14, 2009 4:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34508_1249453649.jpg) |
TicTacManiac |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Юни 03, 2009 10:35 pm Мнения: 278 Местоположение: Софииския бардак
|
Devil Shin написа: Обичам РОДИНАТА, Мразя ДЪРЖАВАТА !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|