|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 7:11 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
и аз все си мисля, че ще е like a Kanon's final.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 10:13 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Цитат: Аз пък не искам изведнъж deus ex machina По същия начин...Но просто тъпо е измислено,ако свърши така...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 11:02 pm |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Точно заради драмата си, тези кофти моменти за Томоя, Clannad е толкова ценено аниме. Във всеки друг случай може би бих искала щастлив край, но не и от него. За мен поне, Clannad е много повече. Няма да излъжа, че леко ми се уби тръпката на края на Канон 2006. Хората така си играха със смъртта, супер ме сдухаха и накрая хоп! На този етап, само deus ex machina, някакъв луд обрат може да върне нещата, пък на мен не ми се иска :/ Пък каквото стане де... А 23 ще е щастливата ОВА 99% Искам и Кьо ОВА ама нещо не върви Логика ftw: Air - тъжно, Канон - щастлив, Clannad - тъжно?
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 8:56 pm |
|
MeTaL_HeArT |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
altostratos написа: Tomoya е супер прецакан.А и според мене ще има happy end,просто нещата са толкова лоши,че очаквам такъв край .Може би ви звучи нереално,но просто така ми се струва.А MeTaL_HeArT - много си лоша спрямо Tomoya...Желаеш му нещастието ?! Някой беше казал, че героите са това, което ние си наблъскаме в главата като представа. Затова харесваме и мразим герои, защото този и онзи са ни впечатлили лично нас с поведението си, други не, като за други пък това поведение е непростимо и те пък ги мразят... СИреч, аз не желая лошото на Томоя /то вече му се случи/, просто ми се иска KyoAni да предвидят за него край, който ще отговаря на това как мисля, че в случая трябва да се постъпи с този герой. [. . .] Пък каквото ще да става, няма да вдигаме панаир защото не е свършило както е било подходящо според мен я. V---- *възможен спойлър от играта* EDIT: Благодарение на MAL жестоко се наспойлих *как може да слагат информация, която още не е излязла в епизод?!* >< Сега ме е яд, но продължавам да съм на същото мнение относно края
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 6:47 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Много красиво аниме, дано повече хора да го изгледат, като излезнат всички WS релийзи ще си го запиша на дискове, сега остава спешълите, които явно ще са смешни.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Clannad After Story (есен 2008) Публикувано на: Пет Мар 13, 2009 6:55 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
10/10...!!!!!!!! ; ( КУЛТ! нямам думи. Определено най-доброто в жанра си. НАЙ - ДОБРОТО! който е гледал и е усмислял всичко като хората трябва да разбере, че това (независимо дали му харесва или не) беше просто уникално. Това е едно зряло аниме за хора които гледат по далече от носа си (във всеки аспект). Каде другаде ще ти покажат подобен персонаж и character development, каде другаде ще ти покажат истината за един живот без да го оплескват с бозене и лигави историйки, каде ДРУГАДЕ ще илюстрират значителността на един човешки живот и на едно семейство както по този начин... - за мен никъде.
Това накрая с Нагиса, щастливият край беше показно какво би се случило в Dream света, как Нагиса си ражда бебето и го отглеждат, но са го направили за да ни покажат, че ние НЕ живеем и НЕ трябва да живеем в такъв свят, а да сме по обективни и да гледаме реалността в очите. Това е действителността която хората се опитват да ни покажат, която не винаги е розова.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|