|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 07, 2009 12:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Mikki написа: трябва да има македонец на финалите. иначе ще ни съдят ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но според мен ония по стария, брадясалия е направо за финалите. човека пее. Aa, този беше страхотен, любимец ми е! Само искам да ви кажа с риск да ме замерите, че блендата на всички ви е ужасна. XDDD Тая Мария колко е тъпа ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) И с всяка следваща дума става все по-проста и по-проста. След дискусии, установихме, че прилича точно на ето >тази жаба<
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 07, 2009 12:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22395_1248709003.gif) |
Mikki |
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
[dimension] написа: Mikki написа: трябва да има македонец на финалите. иначе ще ни съдят ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) но според мен ония по стария, брадясалия е направо за финалите. човека пее. Aa, този беше страхотен, любимец ми е! Само искам да ви кажа с риск да ме замерите, че блендата на всички ви е ужасна. XDDD Тая Мария колко е тъпа ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) И с всяка следваща дума става все по-проста и по-проста. След дискусии, установихме, че прилича точно на ето >тази жаба<ама... ама.... аз много обичам жаби и тая жабкиня изглежда много симпатична, за разлика от Мария .-.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 08, 2009 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Най-накрая гледах предаването от Македония/България понеже петък не успях да го хвана Та журито отново ми направи впечетление с некопетентността си и липсата на обективност. Предаването беше някакси по-скучно от нашите,но пък за сметка на това повече от половината избрани наистина заслужаваха мястото си.Можеха да пеят само 2-3 от тях,а другите бяха постни Имаше 2-3 от кандидатите,които бяха изгонени без почти никакво обяснение а на мен ми направиха впчечетление на доста по-добри от вече избраните. Защо ли си мисля че те карат всичко на настроение,за да има няква бройка там освен хората които наистина могат да пеят прекрасно Както и да е Александър си беше образ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Mikki написа: но според мен ония по стария, брадясалия е направо за финалите. човека пее. кой е тоя Не го видях
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 12:24 am |
Mikki |
|
|
Hyperion написа: Най-накрая гледах предаването от Македония/България понеже петък не успях да го хвана Та журито отново ми направи впечетление с некопетентността си и липсата на обективност. Предаването беше някакси по-скучно от нашите,но пък за сметка на това повече от половината избрани наистина заслужаваха мястото си.Можеха да пеят само 2-3 от тях,а другите бяха постни Имаше 2-3 от кандидатите,които бяха изгонени без почти никакво обяснение а на мен ми направиха впчечетление на доста по-добри от вече избраните. Защо ли си мисля че те карат всичко на настроение,за да има няква бройка там освен хората които наистина могат да пеят прекрасно Както и да е Александър си беше образ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Mikki написа: но според мен ония по стария, брадясалия е направо за финалите. човека пее. кой е тоя Не го видях ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) http://vbox7.com/play:e620a8bdето го ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) снуки, както казах, опосумите правят това шоу. вече само като чуя Иван травестит ми иде да почна да се хиля и да не спирам XD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 2:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Mikki написа: Hyperion написа: Mikki написа: но според мен ония по стария, брадясалия е направо за финалите. човека пее. кой е тоя Не го видях ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) http://vbox7.com/play:e620a8bdето го ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Е той не е стар бе =О Просто е пухкав човека ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз очаквах някъв дядо с бяла брада и без коса
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 5:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Mikki написа: снуки, както казах, опосумите правят това шоу. вече само като чуя Иван травестит ми иде да почна да се хиля и да не спирам XD В момента, в който Иван се показа облечен като жена и почна да пее брат ми извади ебаси погледа и каза "А бе... тоя има деца..."
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Kudrokoska написа: Дам гаврят ги на макс
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 09, 2009 11:49 pm |
Mikki |
|
|
snookie написа: Mikki написа: снуки, както казах, опосумите правят това шоу. вече само като чуя Иван травестит ми иде да почна да се хиля и да не спирам XD В момента, в който Иван се показа облечен като жена и почна да пее брат ми извади ебаси погледа и каза "А бе... тоя има деца..." ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) е те са малки опосумчета, виждали сме ги, те разбират
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 1:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15578_1247394901.jpg) |
blurymind |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
не знам за вас,но мен тва шоу отдавна е спряло да ми изглежда забавно. Шегите които правят в него са посредствени, а някои от кандидатите които минават направо ми убиват желанието да пея изобщо- правят го да изглежда като най-тъпото нещо на земята Какъв смисъл има да го гледам цялото,при положение че добрите моменти и без това ще са в господарина ефира? И не изглеждат ли вече крайно отчаяни да правят "шоу" . Все едно просят за внимание вече. Има някои дето пеят добре,но това не е много интересно за гледане,камо ли за пращане на смс-и. Журито е ужасно.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 10, 2009 3:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Music Idol сравнение с другите реалита по телевизиите е най-доброто. Много по-добро от Big Brother, където само и само за да си дигнат рейтинга са готови да пуснат вътре умствено изостанали хора и карат участниците да правят какви ли не тъпотии... Колкото до днешния епизод - просто не мога да повярвам какви хора се явяват. На някои се смях, но на някои останах без думи просто. Не знам и защо са викнали Катя от Ритон, защото тя само си стоя там и нищо не направи. Соня Васи поне се съблече
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|