Така...
Mikki написа:
Hyperion колкото и да искам да се съглася с теб, не мога.
Естествено това си е твое право ^^
Mikki написа:
Ще почна с Марийка, че нейни 'талант' най подозрителен изглежда.
Ами чалга, не чалга певица, мацката има глас, с колкото и мъка на сърцето да го казвам, просто защото тя е почнала на 8, подяволите ОСЕМ в 'като лъвовете' и съдейки по клиповете и от там, тя от малка си е тренирана. тя за останалите неща в света може да е тъпа, но това е единственото нещо което тя прави ЦЕЛИЯ си живот и ако за един живот не се е научила нз.
Да почнала е на 8
Долколкото знам има мутация на гласа през цялото детство докато започне гласа да се оформя(или разваля) до към 16-17 годишна възраст.
Това че на 8 е можела да пее(за което не съм сигурен) не означава,че сега може.
Първо не съм казал,че няма гласови данни-казах че не може да ги употреби.
Заслушай се в песните и,отдели инструменталния съпровод и виж какво ще остане.
Едно напевно рецитиране на идиотски клиширани текстчета и чат пат някакъв намек в интонацията и която напомня пеене
Това,че ЦЕЛИЯ си живот се е стремяла да пробие и е успяла в никакъв случай не означава,че го е постигнала само заради певческите си дарби.Даже при нейния конкретен случай въобще не е така.
+ това много пъти е засичана да пее на плейбек на концерти
Но както и да е ^^
Mikki написа:
Фънки пък как го измъдри това нз.
Този човек е дал основи на първите български рок банди, не че това е нещо за хора като мен и теб.
За един басист външния вид не мисля че е от значение, вокалиста е този който представя цялата група и всеки музикант знае това. Той знае че е дебел и го казва, но казва че ако някой иска да стане певец и е дебел да забрави, не става. Мисля че е напълно наясно с теглото си. Също така е в много бг шоу-та по телевизията (кречетало).
И най-важното че е шеф на Sofia music enterprises на който дължим всичките хубави концерти в България.
(+ има удивително чуство за хумор
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
)
Всъщност за хора като мен е нещо.
Аз уважавам този човек доста,но не в точно това негово амплоа.
Точно,защото е басист казах че не разбира от пеене.Надявам си поне 1-2 вица за басисити си чувала
Това че е невероятен организатор и истинско съкровище за музикалната рок-индустрия в нашата китна страничка с нищо не променя факта,че той е седнал в това шоу и изисква от хората неща,които са в тотална противоположност на него самия...
Щом е в шоуто зад изисканото бюрце
трябва да се държи на ниво,а не да показва клоунската си индивидуалност.
Този визия върви в една определена музикална прослойка и никъде другаде.
Аз лично я харесвам,но понеже се старая да съм максимално безпристрастен виждам че е в огромен разрез с идеята на шоуто.
Чувството му за хумор пък не играе абсолютно никава роля тук.
Ако искам да гледам клоуни и евтини комици има достатъчно други предавания(дори по ефирните телевизии),които са се специализирали в това.
Mikki написа:
Дони пък според мен има най много опит от всичките взети заедно и умножени по 2.
Той е певец с уникален глас който се харесва на малко хора (не съм от тях, но това не променя факта че е уникален). Направил е много от българските звезди това което са в момента, композира много добре, за разлика от повечето бг композитори. И вече отдавна се е наложил като човек в индустрията, има страшно много опит и обучава много млади таланти.
Аз не отричам професионалната му кариера момиче.
Аз отричам способностите му за адекватна оценка на така наречените "таланти"
+ това досега поне той се изказва най-изразително от другите двама и най-много ми харесва.
Mikki написа:
Освен това, за да ги канят Дони и Фънки за втора година, трябва да има причина, не мислиш ли?
Да естествено,че си има.Маркетинговите проучвания са си казали думата.
формата на предаването е като на чуждестранните му аналози и ако си се интересувала поне малко,ще разбереш че почти винаги е така.
Хората са свикнали с тях-Да се дразнят за арогантността на Фънки,да слушат проникновенните слова на бат ти Дони и естествено трябва да има контрастираща личност-кое по-контрастиращо от жена и то жена от поп-фолк индустрията
Това и естествения им актьорски нюх,склонноста им да следват сценария,който са им определили и държанието което има налагат до някаква степен.
Те са обществено активни и известни личности на първо място.Предимно поради тази причина са избрани за предаването.
Не поради някакви гениални техни заложби.Рейтинга се определя от тях горе долу
Mikki написа:
Просто факта че те са най добрите в този 'бизнес' си говори.
Не можеш да знаеш дали са най-добри при положение ,че са вече втора година
Първата година въобще не я броя,защото получи плачевно малък отклик в медиите като цяло.
Mikki написа:
Няма по добри български музиканти.
Призовавам те да отидеш да го кажеш това в някоя телевизия
![=))](./images/smilies/=)).gif)
И не каза нищо за последната част от коментара ми
Мисля си че идеята е само да си контра без конкретни причини за това
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ето момента,който ми хареса толкова много от това предаване.
Соня Мембреньо - Кастинг Music Idol 3Всравнение с другите та и сама по себе си е невероятна!