Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 9 [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III
МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 1:01 pm 
Аватар

добре де, аз съм потресен, как може да се съблече оная от журито пред цяла българия... да си го прави в тях бе :?

иначе влизат секви бавноразвиващи се там, аз за тва го гледам да се хиля :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 1:04 pm 
Аватар

ми ше се съблече я, сигурна съм че са и дали достатъчно убедителна сума за да го направи.
а тя така или иначе нямаше какво много да покаже. и е свикнала, да се гордее все пак с това че се е снимала в оригиналния плейбой.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 1:31 pm 
Аватар

Mikki написа:
Sango-chan написа:
Mikki написа:
На мен пък най интересното в цялата работа ми е че има предварително избиране. Хората като отидат при журито те практически вече са минали през един кръг който ние не виждаме. И според мен или взимат нарочно най тъпите за да се хилиме (и да ни покажат какви кретени има тука) или по-лошо... има и по зле? :D

...едва ли o.o по скоро е нещо от рода: "Драсни едно афтографче тука, тука, тука и тука и бегай да ставаш певец" xD Щото ако има предварителен кръг то не ми е ясно по къв критерий ги отбират...... :confused:

има предварителен кръг, това е 100% и половината хора там си отиват защото тия хора колкото и бързо да работят не може 150 хиляди +++ човека за един ден да ги видят каквото ще да става. Но идиотите явно ги пускат за да става шоу.
Все пак опосумите са сценаристи, те казват. От тях всякви простотии бих очаквала. :D
е то е невъзможно да се прави за 1 ден сичкото O.O минимум 3 дена е кастинга..и от тия 3 дена избират "по-по-най" и ги събират в 1 епизод.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 1:46 pm 
Аватар

Sango-chan написа:
Mikki написа:
Sango-chan написа:
Mikki написа:
На мен пък най интересното в цялата работа ми е че има предварително избиране. Хората като отидат при журито те практически вече са минали през един кръг който ние не виждаме. И според мен или взимат нарочно най тъпите за да се хилиме (и да ни покажат какви кретени има тука) или по-лошо... има и по зле? :D

...едва ли o.o по скоро е нещо от рода: "Драсни едно афтографче тука, тука, тука и тука и бегай да ставаш певец" xD Щото ако има предварителен кръг то не ми е ясно по къв критерий ги отбират...... :confused:

има предварителен кръг, това е 100% и половината хора там си отиват защото тия хора колкото и бързо да работят не може 150 хиляди +++ човека за един ден да ги видят каквото ще да става. Но идиотите явно ги пускат за да става шоу.
Все пак опосумите са сценаристи, те казват. От тях всякви простотии бих очаквала. :D
е то е невъзможно да се прави за 1 ден сичкото O.O минимум 3 дена е кастинга..и от тия 3 дена избират "по-по-най" и ги събират в 1 епизод.

най вероятно, но това не променя факта че има предварителен кръг. xD

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 1:54 pm 
Аватар

Mikki написа:
ми ше се съблече я, сигурна съм че са и дали достатъчно убедителна сума за да го направи.
а тя така или иначе нямаше какво много да покаже. и е свикнала, да се гордее все пак с това че се е снимала в оригиналния плейбой.

Аз доколкото разбрах било защото изгубила в някакъв бас "Ако някой изпее като хората песен на Марая Кери аз ще се съблека гола!" :confused:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 2:37 pm 
Аватар

Cheshire Cat написа:
Mikki написа:

Аз доколкото разбрах било защото изгубила в някакъв бас "Ако някой изпее като хората песен на Марая Кери аз ще се съблека гола!" :confused:

да само дето ставаше дума за Sweet Child o'mine xP
но аз съм доста сигурна че това всичкото си е по сценарии и на нея и е платено, и то не малко. една певица/актриса не се съблича за без пари.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 4:22 pm 
Аватар

това не променя ни най-малко нищо....
пак се придържам към първия си пост

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 5:46 pm 
Аватар

Mikki написа:
Cheshire Cat написа:
Mikki написа:

да само дето ставаше дума за Sweet Child o'mine xP
но аз съм доста сигурна че това всичкото си е по сценарии и на нея и е платено, и то не малко. една певица/актриса не се съблича за без пари.

Ем да и аз така мисля >.>

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 10:13 pm 
Аватар

Кастингите са много фън, ама вероятно и само тях ще гледам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 10:38 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
В момента едва мога да спра да псувам..все пак обаче искам да напиша едно две неща.

Отрицателните ми впечетления до момента:
Журито е тотална противоположност на това което те търсят в мюзик айдълите.
Грозни са,смешни са,овртатителни са като визия.Освен съмнителните музикални способности на Дони другите НЕ могат да пеят и оттам трудно могат да критикуват хора,които могат(не говоря за олигофрените които се явяват и те не знаят обаче защо)
Защо една дива горска свиня с четина на задната част на череповидния израстък на раменете си,една кифла лев и петдесет (с токчетата),с устни закриващи очните и ябълки и един "наследник на българските багатури" имат право да оценяват визията(колкото и фрапираща да е понякога) на участниците?
Второто за музикалния им педагогичен и творчески капацитет... Къде е???
Дони има(ше) успешна кариера с розови стихчета изпети и обработени така че да са максимално лигави и така да привличат една определена възрастова и интелектулано израстнала група от българското общество...
Фънки беше басист нали... о.О ffs no comment
Мария(a.k.a. Мара отварачката) като изключим екстравагантната и визия тя ... НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ :doh:
Кой го е казал ли...ами не съм само аз :lol: В повечето си песни тя просто говори напевно и използва тоновете и извивките така добре познати ни в по-фолк средите :?
Както и да е това настрана...
УЧАСТНИЦИТЕ или още кандидат мюзикъ айдолитйе...
Нямам достатъчно изразни средства за да опиша смесените чувства,които предизвикаха у мен тези своеобразни митологични същества ,за които може би сте чували,че са споменавани в апокрифните книги от 5-6 век преди христа...
Уникални олигофрени,повечето със сериозни психични заболявания :huff:
Като знам,че аз(от страната на тв-публиката) съм видял избраните моменти,които сигурно са по-малко от 5% от целия ден,да кажем,мога съвсем искрено да съм съпричастен към поведението на самото жури.
На пръв поглед се държат ужасно непрофесионално и провокативно,но като видях простотията,която са изтърпели,си помислих как бих реагирал аз след толкова много :? шокови ситуации.
Честно казано сигурно бих удушил някой от участниците.И то не само на думи както те се изразяват :?
За участниците- винаги съм знаел,че има олигофрени и тъпаци по рождение,даже съм виждал някои...но друго е да ти ги покажат един след друг и то в такива многослойни гами на простотията и невежеството и такива количества :(
Бях покъртен че наистина има глупави хора.Не просто глупави,а МНОГО ГЛУПАВИ.
Тъпи тъпи та чак вдлъбнати :(

Както и да е ...

Положителните ми впечетления до момента:

Има все пак няколко кандидата наистина заслужаващи да достигнат до финалите на това предаване.
Особенно мадамата с къса черна коса Соня Мембреньо,която изпълни песен на Уитни Хюстън.
Тя беше невероятна.Направо ще утрепе публиката ако я пуснат този път :rocknroll:
Като визия,глас и перформънс се представи повече от отлично!
Балансирала беше всичко от облеклото,до погледа,гласа и държанието си.
Евала!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 11:32 pm 
Аватар

Hyperion колкото и да искам да се съглася с теб, не мога.

Ще почна с Марийка, че нейни 'талант' най подозрителен изглежда.
Ами чалга, не чалга певица, мацката има глас, с колкото и мъка на сърцето да го казвам, просто защото тя е почнала на 8, подяволите ОСЕМ в 'като лъвовете' и съдейки по клиповете и от там, тя от малка си е тренирана. тя за останалите неща в света може да е тъпа, но това е единственото нещо което тя прави ЦЕЛИЯ си живот и ако за един живот не се е научила нз.

Фънки пък как го измъдри това нз.
Този човек е дал основи на първите български рок банди, не че това е нещо за хора като мен и теб.
За един басист външния вид не мисля че е от значение, вокалиста е този който представя цялата група и всеки музикант знае това. Той знае че е дебел и го казва, но казва че ако някой иска да стане певец и е дебел да забрави, не става. Мисля че е напълно наясно с теглото си. Също така е в много бг шоу-та по телевизията (кречетало).
И най-важното че е шеф на Sofia music enterprises на който дължим всичките хубави концерти в България.
(+ има удивително чуство за хумор :))

Дони пък според мен има най много опит от всичките взети заедно и умножени по 2.
Той е певец с уникален глас който се харесва на малко хора (не съм от тях, но това не променя факта че е уникален). Направил е много от българските звезди това което са в момента, композира много добре, за разлика от повечето бг композитори. И вече отдавна се е наложил като човек в индустрията, има страшно много опит и обучава много млади таланти.

Освен това, за да ги канят Дони и Фънки за втора година, трябва да има причина, не мислиш ли?
Просто факта че те са най добрите в този 'бизнес' си говори. Няма по добри български музиканти.
Сега, Марийка е там защото -трябва- да има някоя чалга певица защото иначе народа ще протестира а и някой трябва да критикува народната музика от опит, все пак, смея да отбележа, всичките чалгарки са учили народно пеене.

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 12:19 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Така...

Mikki написа:
Hyperion колкото и да искам да се съглася с теб, не мога.

Естествено това си е твое право ^^

Mikki написа:
Ще почна с Марийка, че нейни 'талант' най подозрителен изглежда.
Ами чалга, не чалга певица, мацката има глас, с колкото и мъка на сърцето да го казвам, просто защото тя е почнала на 8, подяволите ОСЕМ в 'като лъвовете' и съдейки по клиповете и от там, тя от малка си е тренирана. тя за останалите неща в света може да е тъпа, но това е единственото нещо което тя прави ЦЕЛИЯ си живот и ако за един живот не се е научила нз.

Да почнала е на 8
Долколкото знам има мутация на гласа през цялото детство докато започне гласа да се оформя(или разваля) до към 16-17 годишна възраст.
Това че на 8 е можела да пее(за което не съм сигурен) не означава,че сега може.
Първо не съм казал,че няма гласови данни-казах че не може да ги употреби.
Заслушай се в песните и,отдели инструменталния съпровод и виж какво ще остане.
Едно напевно рецитиране на идиотски клиширани текстчета и чат пат някакъв намек в интонацията и която напомня пеене :roll:
Това,че ЦЕЛИЯ си живот се е стремяла да пробие и е успяла в никакъв случай не означава,че го е постигнала само заради певческите си дарби.Даже при нейния конкретен случай въобще не е така.
+ това много пъти е засичана да пее на плейбек на концерти :roll:
Но както и да е ^^

Mikki написа:
Фънки пък как го измъдри това нз.
Този човек е дал основи на първите български рок банди, не че това е нещо за хора като мен и теб.
За един басист външния вид не мисля че е от значение, вокалиста е този който представя цялата група и всеки музикант знае това. Той знае че е дебел и го казва, но казва че ако някой иска да стане певец и е дебел да забрави, не става. Мисля че е напълно наясно с теглото си. Също така е в много бг шоу-та по телевизията (кречетало).
И най-важното че е шеф на Sofia music enterprises на който дължим всичките хубави концерти в България.
(+ има удивително чуство за хумор :))

Всъщност за хора като мен е нещо.
Аз уважавам този човек доста,но не в точно това негово амплоа.
Точно,защото е басист казах че не разбира от пеене.Надявам си поне 1-2 вица за басисити си чувала :roll:
Това че е невероятен организатор и истинско съкровище за музикалната рок-индустрия в нашата китна страничка с нищо не променя факта,че той е седнал в това шоу и изисква от хората неща,които са в тотална противоположност на него самия...
Щом е в шоуто зад изисканото бюрце трябва да се държи на ниво,а не да показва клоунската си индивидуалност.
Този визия върви в една определена музикална прослойка и никъде другаде.
Аз лично я харесвам,но понеже се старая да съм максимално безпристрастен виждам че е в огромен разрез с идеята на шоуто.
Чувството му за хумор пък не играе абсолютно никава роля тук.
Ако искам да гледам клоуни и евтини комици има достатъчно други предавания(дори по ефирните телевизии),които са се специализирали в това.

Mikki написа:
Дони пък според мен има най много опит от всичките взети заедно и умножени по 2.
Той е певец с уникален глас който се харесва на малко хора (не съм от тях, но това не променя факта че е уникален). Направил е много от българските звезди това което са в момента, композира много добре, за разлика от повечето бг композитори. И вече отдавна се е наложил като човек в индустрията, има страшно много опит и обучава много млади таланти.

Аз не отричам професионалната му кариера момиче. :o
Аз отричам способностите му за адекватна оценка на така наречените "таланти"
+ това досега поне той се изказва най-изразително от другите двама и най-много ми харесва.

Mikki написа:
Освен това, за да ги канят Дони и Фънки за втора година, трябва да има причина, не мислиш ли?

Да естествено,че си има.Маркетинговите проучвания са си казали думата.
формата на предаването е като на чуждестранните му аналози и ако си се интересувала поне малко,ще разбереш че почти винаги е така.
Хората са свикнали с тях-Да се дразнят за арогантността на Фънки,да слушат проникновенните слова на бат ти Дони и естествено трябва да има контрастираща личност-кое по-контрастиращо от жена и то жена от поп-фолк индустрията :)
Това и естествения им актьорски нюх,склонноста им да следват сценария,който са им определили и държанието което има налагат до някаква степен.
Те са обществено активни и известни личности на първо място.Предимно поради тази причина са избрани за предаването.
Не поради някакви гениални техни заложби.Рейтинга се определя от тях горе долу :lol:

Mikki написа:
Просто факта че те са най добрите в този 'бизнес' си говори.

Не можеш да знаеш дали са най-добри при положение ,че са вече втора година :lol:
Първата година въобще не я броя,защото получи плачевно малък отклик в медиите като цяло.

Mikki написа:
Няма по добри български музиканти.

:doh:

Призовавам те да отидеш да го кажеш това в някоя телевизия =))

И не каза нищо за последната част от коментара ми :roll:
Мисля си че идеята е само да си контра без конкретни причини за това :roll:

Ето момента,който ми хареса толкова много от това предаване.
Соня Мембреньо - Кастинг Music Idol 3
Всравнение с другите та и сама по себе си е невероятна!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 1:12 am 
Аватар

За Мария, това дали е успяла или дали пее или не, не е толкова от значение колкто че тя е била достатъчно време в тия среди, има опит, знае какво иска публиката, знае как да го даде. За това не се иска да пееш а се иска години опит в този бизнес.
А аз съм сигурна че през цялото време е ходила на музикални уроци които са и оформяли гласа.

За Фънки това си е твое мнение, той е работил лично и слушал достатъчно певци а и е хубаво в журито да има поне един човек който да свири на инструмент (въпреки че мисля че те всичките свирят :D) за да види тонове в гласа и т.н.

Аз продължавам да си твърдя каквото писах в предишния пост.
Няма смисъл просто да се спори за такова нещо. Все едно е АДСКИ сложно за един човек който се занимава с музика 20 години да направи разлика между
http://vbox7.com/play:99d5e7f9 това
и
http://vbox7.com/play:2d326211 това

моля ти се :D

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 1:21 am 
Аватар
Мародераторче

Mikki написа:
Няма смисъл просто да се спори за такова нещо. Все едно е АДСКИ сложно за един човек който се занимава с музика 20 години да направи разлика между
http://vbox7.com/play:99d5e7f9 това
и
http://vbox7.com/play:2d326211 това

моля ти се :D

Мисля че направих това уточнение още в предния си пост.
Hyperion написа:
Освен съмнителните музикални способности на Дони другите НЕ могат да пеят и оттам трудно могат да критикуват хора,които могат(не говоря за олигофрените които се явяват и те не знаят обаче защо)

Това,че не си го прочела или не си го осмислила не е мой проблем :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 1:32 am 
Аватар

Мария не струва като човек (и е супер тъпа), но ... забавлява публиката и може да се каже, че пее, останалите са едни от най-добрите в бизнеса и разбират от това, което говорят (а Дони по-скоро е шоумен), на Фънки мнението е твърде крайно, но като цяло за такъв формат е напълно нормално да се отсяват и да продължават само най-добрите

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 9 [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]