|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 4:00 pm |
|
ZaNmaRu! |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 12:15 pm Мнения: 363 Местоположение: Nadejda City !
|
Lenalee написа: Мм тази манга я изчетох на един дъх за 3 дни ... и ми хареса ... само се надявам да не я скапят понататък... И аз така за 3 дена я изгълтах яко се зарибих се пак е ОП II а чесно казано Лух ми лази по нервите от както се появи дано го пребият... беше ми доста интересно да вида кой е Мист ма наистина го преебаха жестоко.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Мар 04, 2009 11:40 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Най ги обичам тия манги дето всичко накрая ще се реши с един удар, дееба майка им дееба.
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Мар 04, 2009 12:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Хайде моля ти се, битки тип Ичиго срещу Бякуя хич ама хич не ми се четат.
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Мар 04, 2009 1:26 pm |
|
ZaNmaRu! |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 12:15 pm Мнения: 363 Местоположение: Nadejda City !
|
spiralkinda написа: Хайде моля ти се, битки тип Ичиго срещу Бякуя хич ама хич не ми се четат. Напълно те подкрепям и аз не ги обичам тия иначе като цяло не беше кой знае какво тоя чап.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 7:11 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Абе на мен не ми хареса толкова, макар че от една страна е добре, че вече това свърши. Но толкова мъки, Натсу и Газийл не можаха нищо да му направят на Луксус, който изглеждане неизмеримо силен в предните 1-2 чаптъра. И изведнъж Натсу без сили (не можа да даже да остане прав и ако не беше Газийл беше труп), и изважда супер-дупер-ултемативната-драконово-убиваща-унищожаваща-де-що-види техника. Е що не я извади докато имаше сили ? Добри моменти, ама куца работата... Газийл да са чудя преминава бавно към нашите ли, или просто иска той да убие Натсу след време Ся другия път ши пукне дядката и кой ще е новият мастър ? И имам странното чувство, че ще е Луксус
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Мар 18, 2009 2:27 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И всичко свърши сякаш нищо не се е случило, драйфа ми се . Тая манга не предложи ли продължителна история до 10 чаптъра(която чакаме от 127 чаптъра) я дропя на секундата, яко взе да издиша.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|