Дата и час: Нед Фев 16, 2025 12:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 2:25 pm 
Аватар

записах си някъв zx.eva.renewal рилийс и ги няма directors cut сцените :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 2:59 pm 
Аватар

here you go ;)
http://torrentspy.com/torrent/634024/ZX ... n_Complete
аз от тук ги изтеглих всички, работят ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 3:08 pm 
Аватар

е то и на мен ми работят но ги няма изрязаните сцени

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 5:04 pm 
Аватар

преди intro-то са ;) и някои изобщо не са кратки ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 5:56 pm 
Аватар

P.S. Ето нещо за Evangelion фенове , Eva01 Pilot skin :)
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 8:50 pm 
Аватар

Чувствам се като пълен идиот да подкарам тази тема след като очевидно е заспала в дълбок сън он Август, но немога да се сдържа.(Само да каже,че съм прочел всичко до сега и се постарах да неповтарям нищо, но ако съм го направил предварително се извинявам).
Цитат:
Любима теория: че Еви-те са изгрздени по подобие на демони от Новия Завет.
Всички Еви са май с общо 7 очи... толкова са и очите на Лилит. Едно око на Unit 00, 2 очи на 01, 4 очи на 02; Евите за масово производство са слепи...
Само не си спомням дали Ева 03 имаше очи; ако да това ще прецака теорията. :([/quote]
И двете са супер теории, но да си позволя да допълня или поне интерпретирам по свои си начин втората идея за свързаността с Lilith. А именно 00 и 01 нали са уж прототипи а 02 вече първия истински евангелион и забележете Lilith 3 oчи от едната страна и 4 от другата, което по себе си говори, че 00,01 имат нещо различно от 02. А доколкото другите евангелиони те се прецакват... единия става ангел другия избухва, а белите незнам, но нещо не ме кефят не ми се вписват в картинката Евангелиони( тряабва по това да се помисли малко повечко ).
Ами какво ще кажете за Ikari старши и побено сцената накрая кадето Rei го преебава отсякъде. Не ми стана ясно това на раката му какво е (аз мисля, че е свързано с имбриона на Адами, че понякакъв начин Ikari е станал нещо като утроба на Адам ..., но тряабва да го гледам пак може и да греша, иначе да си довърша мислълта: Те нали говореха нещо, че искали да създадът нов Бог, а чрез докосването на ангел до адам ще следва смърт за човечеството а на ангел до lilith смърт за ангелите ... та си помислих ако Ikari е нещо до степен като адам в онзи момент и чрез Rei направи контакт между Lilith и Адам дали това ще е метода за сътворение на нов Бог или сътворението на нов Бог стана чрез Шонджи накрая на филма?)
Доколкото думите, които е казал Ikari старши аз лично мисля, че са думи подкрешящо теорията ми за това, че той сега е Адам (или поне до известняа степен) и за това тя така неъдекватно и с пренебрежение и усмивка(уж тои е изкукал) му вика че е лъжец.
И ето няколко моменти, които са изпуснали коментар а заслужават:
1. Мисато когато "умира" показват около 2 секунди взрива и тялото на Мисато, но няма как да сте пропуснали, че там е и Rei (или поне една от многото или по някакъв начин душата на Rei или нещо от сорта).
2. Как подяволите след като 01 излиза извън контрол и изяжда другия ангел оспява да стане пак под контрол на нашите.
3. Идеята всички да стават на "супички" ме разби, но забележете всички ги токосва Rei, но само жената дето се стоеше под бюрото при нападението я прекърна Risutsko (извинете ме ако греша името), но говоря за онази която Ikari старши убива при lilith.

Доколкото за имена на ангели и символики не съм се фанал, но се замислих сериозно над варианта да се фана да попрегледам ко пише в библията :) и така и така даскалицата по български ни го натяква постоянно.
Но определено ще го гледам поне още 2 пъти всичко и ще давам още коментари, надявам се да неоставим темата така :) просто много може да бъде изговорено още.
О да за малко да забравя Ангелите се водят като хомо сапиънс поради причината, че са направени по подобие на Адам а Адам от своя страна по Божии образ, но то нали така и човек си е създаден по образ Божии и все пак това крайно неозначава, че господ е човек... повече бих казъл,че Ангелите и Евангелионите са хора в сериозно напреднала еволюция следваки тази логика.

И няма как да не го кажа това:
ОНИЯ КОПЕЛЕНЦА ДЕТО НАПАДАХА ХОРАТА В ТОКИО 3 ДЕТО Е ПОДЗЕМИЕТО ... БЕ КЪДЕТО СА ЕВИ-ТЕ МОГАТ ДА ВАРЯТ ПОДЯВОЛИТЕ И ДАНО ДА ГОРЯТ В АДА КЕРЛИВИ БЕЗМИЛОСТНИ КОПЕЛЕТА И ДА ИМ СЕ ВРЪЩА 1000 ПЪТИ АМА В ПОКОЛЕНИЕТО ИМ!!!!!!!!!!!!!
Господи нямаше как да неизразя мнението си по огромната жестокост проявена при нападението :).
Мисато тогава ги разби много и се изкефих честно!

Последна промяна Parazita на Пон Дек 11, 2006 11:05 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:01 pm 
Аватар

Цитат:
И двете са супер теории, но да си позволя да допълня или поне интерпретирам по свои си начин втората идея за свързаността с Lilith. А именно 00 и 01 нали са уж прототипи а 02 вече първия истински евангелион и забележете Lilith 3 oчи от едната страна и 4 от другата, което по себе си говори, че 00,01 имат нещо различно от 02

ммм не е така
http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Unit-01#Evangelion_Unit_01_.28Shog.C5.8Dki.29
ето прочети тук
имало е доста Еви преди Unit 01 които са били провал.
дори има и 3 не пълни вариянта на Евите които са пазени в Pribnow Box
това с очите е просто нещо като ъпгрейд или просто стил на "мека"та
Цитат:
а белите незнам, но нещо не ме кефят не ми се вписват в картинката Евангелиони

е това си е твое мнение иначе те СА евангелиони с S2 engine, незнам какво не ти се вписва

Цитат:
Не ми стана ясно това на раката му какво е

нали Kaji дойде при Ikari за да му даде ембриона(Adam) и Ikari си го имплантира на ръката за да се слее с Рей и за да направи Third Impact

Цитат:
Доколкото думите, които е казал Ikari старши аз лично мисля, че са думи подкрешящо теорията ми за това, че той сега е Адам (или поне до известняа степен) и за това тя така неъдекватно и с пренебрежение и усмивка(уж тои е изкукал) му вика че е лъжец.

еми доста грешна теория според мойте(и не само) виждания
http://www.animenation.net/forums/printthread.php?t=117875
това въобще чете ли го?

Цитат:
Как подяволите след като 01 излиза извън контрол и изяжда другия ангел оспява да стане пак под контрол на нашите.

еми ако си забелязал(или забелязала) и след първата битка когато пак става Berserker пак остава под техен контрол
Код за потвърждение: Избери целия код
Despite the usual fine control provided by direct nerve impulses, there are also many instances in the series of Evas going "berserk" - Unit 01 in particular. In this state, the Eva will usually revert to its feral nature and tear apart the victim, during which the power requirements are usually ignored and capabilities have surpassed those of the pilot.

сиреч че Berserker е един вид състояние в което Евата проявява дивата си страна и след като е свършила работата(да размаже противника на малки части) се връща под контрол.

Цитат:
Доколкото за имена на ангели и символики не съм се фанал, но се замислих сериозно над варианта да се фана да попрегледам ко пише в библията

Welcome to the club :lol: :lol: :lol:

повече не ми се занимава с това мнение мразя да ги пиша големи

не съм коментирал определени неща , щото още повече трябва да пиша

ПП:чакам disembodied да се обади в темата :lol: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

nice nice ^^ Винаги е интересно да гледаш как още един психясал покрай Ева-та пуска идеи :D
Коя е Ева 03? Оная черната ли.. не помня вече...
Белите Еви, може да се приеме, че са интерпретация точно на целта на човечеството - масова продукция на създания, равни на ангели. В крайна сметка може да се приеме, че за човек създал Ева - Евата е дете. Съответно човекът създал я - е Бог. А баш това е целта на човечеството... И за това може би са били нападнати на първо време...
И успяват, ама.. за малко :lol:

Ева 01 излиза от контрол не веднъж все пак. Това е майката на Шинджи, нормално е да се осъзнава по някое време, знам ли...

Някои неща съм ги позабравил не знам... не съм се навил да го гледам пак, все нещо друго ме занимава...

PS: Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 10:42 pm 
Аватар

g3n3sis признавам си, че не съм чел допълнителна информация и споделям първичната си мисъл... хъмммм странно неочаквах, че ще сгреша, а повече че е различна гледна точка на нещата, но както казах не съм ги чел дадените линкове (ще ги прегледам по-късно) и можеби там са си казани нещата с доказателства.
А и да забравил съм а не забравила ^^.
Има много интересни мнения тука и пак казвам нямаше как да не си кажа и аз моето :) съжелявам ако съм дал прекалено погрешни гледни точки.
Радвам се, че оспях да вкарам малко свежа кръв в темата :) и че това се хареса :).
Смятам да ги излгедам сериите поне още веднъж и да видя още психарии да вкарам за дискусия.
Извинявам се за големите постове, но ми е недостатък това, че се разливам по редовете :oops: .
Един1 : Знам, че големите постове водят до отегчение, но на 12 страници дискусии нямаше как да кажа само : Супер аниме! Та вместо да си повтарям някои въпроси (особенно 1. , 2. и 3.) само да помоля който има нерви да го прочете целия ми предишен пост... мерси ! ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 11, 2006 11:58 pm 
Аватар

хахахха Sayan-е добър PS :D :D
иначе до Parazita:
еми прегледай Вики-то със сигурност ще намериш много полезна информация и неща които не си забелязъл.
а и един повече фен винаги е добре да се види (:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 12:02 am 
Аватар

g3n3s1s написа:
хахахха Sayan-е добър PS :D :D
иначе до Parazita:
еми прегледай Вики-то със сигурност ще намериш много полезна информация и неща които не си забелязъл.
а и един повече фен винаги е добре да се види (:

Мерси за линковете ще ги прегледам с най-голямо удоволствие само да намеря време ^^.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 12:16 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Абе стига глупости, wiki, animenation, баба ми... нали за това са дискусиите, за да си ги измислиме сами нещата.
http://www.freewebs.com/op-as/evaXmas1_1024T.jpg
http://homepage.mac.com/csf2860/Xmas/ws ... &asuka.jpg

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 12:34 am 
Аватар

SayanMk написа:
Абе стига глупости, wiki, animenation, баба ми... нали за това са дискусиите, за да си ги измислиме сами нещата.

интересна представа за дискусия имаш.
:lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 12:49 am 
Аватар

g3n3s1s написа:
SayanMk написа:

интересна представа за дискусия имаш.
:lol:

Но това неозначава погрешна. :wink: Все пак нека неизлизаме от темата ^^.
Да допълня по точка 2 е ок, но 1. и 3. (от големия текст) би ми било интересно да видя коментарите ви ако имате спомени за ко ставаше на въпрос там.
Едит: И преди да си легна да драсна и по "Hedgehog`s Dilemma", която гласи "The closer we become the deeper we get hurt" може да не е точно така цитата ... тряабва да гледам конкретната серия :) и да огледам нещата, но във филмчето и епизодите тази дилема е застъпана подщи през цялото време (доказвайки, че е права) и влиза в характеристиките на всеки герой.
Което ми напомня за Шинжи ... да малко неудачник го раздава, но моментите на проява на сила и воля и ярост са малко рефлект на мнението на другите за него. Все пак да незабравяме, че от първите 25,26 серии един от изводите е, че човек е съвкупност от много образи и всеки един от тях е реален ( а именно образа на Шинжи за самия него и мнението на другите за него се преплитат в реалния му облик... така че твърденето, че е ПЪЛЕН неудачник е неправилно според мен). Ае лека ! ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 1:49 am 
Аватар

Gendo Ikari е идеален акроним за Ignore a kid

Ходете в ъгъла и ревете сега :lol: :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 41 [ 613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]