|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:Valkyrie (2008) Публикувано на: Пон Фев 23, 2009 12:09 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Режисьор : Брайън СингърВ ролите : Бил Най, Том Круз, Кенет Брана, Том Уилкинсън, Карис ван Хоутен, Томас Кречман, Терънс Стамп Жанр : Драма, Исторически, ВоененРезюме : ”Заговорът на 20 юли” е един от най-героичните, но и най-непознати епизоди от Втората световна война.Сериозно ранен в битка, полковник Клаус фон Шауфенберг (Том Круз) се завръща от Африка и се присъединява към немската съпротива, за да помогне за осъществяването на операция ”Валкирия” – сложен план, който ще позволи Хитлер да бъде победен и на власт да дойде правителство на опозицията.Но съдбата и обстоятелствата се съюзяват за да принудят Шауфенберг да играе първостепенна роля в конспирацията.Той трябва не само да ръководи преврата, но е натоварен и с убийството на Хитлер...Trailer
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Valkyrie (2008) Публикувано на: Пон Фев 23, 2009 9:57 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
KISSSY написа: Искам да питам откровено, ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?" Напоследък съм се отказала от филми с Том Круз...но тематиката на филма ми е супер интересна, а някакси не мога да се накарам да хвърля 7 лева за кино... Бих се съгласил с WrathOfGod,филма си заслужава,точно заради тематиката му,аз лично бих ги дал тези пари за кино,макар че вече съм го гледал.
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|