|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 3:33 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Това е темата за новия Music Idol 3.Старата тема е тук----------------- В тази тема може да се дискутира всичко свързано с телевизионното предаване,участниците,журито,да се пускат клипчета,снимков материал и прочее неща свързани с предаването. Сайта на предаването с онлайн клипчета----------------- Аз мога да започна само с това че Ели Раданова се представи доста добре. Има красив глас момичето. Благодарение на тази мадама,която наистина има заложби според мен видяхме цветенцата на Соня Васи ^^ Използвайте темата по предназначение без да се отплесвате в прекален офтопик ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 12:11 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Това малкото и мене ме изуми,аз не го гледах 1-вото предаване,но според думите на наще не съм изпуснал нещо кой знае колко,било голяма ольогофрения Жалко,че не го класираха,просто то щеше да засенчи другите или поне една голяма част от тях,да ги комплексира и депресира,защото наистина има певчески заложби,според мене.
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 6:21 pm |
|
postscriptum |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 11:53 am Мнения: 443 Местоположение: Shinra Labs. Jenova project - cell block.04
|
че пя много добре лапето, верно си е. ама тъпата крава, дето й се води майка с какъв акъл я пусна ДЕБА?!?! беше очеизвадно, че няма да й позволят да участва на тая възраст. така мама - горда се фука "вижте я ква е добра", детето - разревано, след като не го допуснаха. да й беше обяснила как стоят нещата като я записва, да й каже, че няма да стане, но може да е доволна от постигнатото...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предавания: Music Idol III Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 8:49 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
SHADOWSONG написа: В тая мадама съм инлоуве! x2 Определено я виждам на финал! Ся ще ги видим и тая вечер кви ще са.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|