|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Пон Мар 02, 2009 11:44 pm |
|
JennY |
|
|
|
Members:G-DragonPostion: Leader / Main Rapper Date of Birth: August,18,1988 T.O.PPosition: Rapper / Beat Boxer Date of Birth: November 4,1987 Tae YangPosition: Vocalist Date of Birth: May 18, 1988 Dae SungPosition: Vocalist Date of Birth: April 26,1989 Seung RiPosition: Vocalist Date of Birth: December 12, 1990 Big Bang е Корейска група от YG Entertainment. Дебюта си правят през 19 Август 2006, преди това се обучава 2 години заедно с отхвърления от бандата SO-1. Както и да е, G-Dragon и Taeyang са заедно от 2001г и познават ТОР от преди дебюта си. За тях мога да говоря с часове наред обожавам ги е меко казано Деня ми не минава без да слушам песните им просто няма да мога да заспя Албуми:Korean Singles:1st: The First Single Album (August 28, 2006)2nd: Big Bang is V.I.P(September 28, 2006)3rd: B I G B A N G 0 3(November 21, 2006)Korean Albums:Since 2007(December 21, 2006)Remember(November 5, 2008)Japanese Albums:Number 1(October 22, 2008)Korean EP(s):Mini Album 1: Always(August 16, 2007)Mini Album 2: Hot Issue(November 22, 2007)Mini Album 3: Stand Up(August 8, 2008)Japanese EP(s)Volume 1: For The World(January 4, 2008)Volume 2:With U(May 28, 2008)Tae Yang 1st Solo Album:Hot(May 22, 2008)Клипове:[MV] Big Bang - Haru Haru[MV] Big Bang - haru haru Part 2[MV] Tae Yang - Look At Me[MV] Big Bang - Sunset Glow[MV] Big Bang & 2NE1 - Lollipop[MV] Big Bang - So Fresh, So Cool (Hite CF Making)Performance:2008.MBC.Gayo.Daejun.Big Bang081115 Mnet KM Music Festival 2008 - Big Bang Part[HQ] Tae Yang - Look Only At Me on Kim Jung Euns Chocolate (2008-07-02)
Последна промяна JennY на Чет Апр 09, 2009 11:23 am, променена общо 2 пъти
_________________ Big Bang is V.I.P.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 1:05 pm |
|
Green Sodapop |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 11:49 am Мнения: 84 Местоположение: София
|
В България има много повече випове, отколкото трябва да има.. Както и да е, аз и Санчето (моето другарче, което се подвизава тук под прякор G-gragan и има цели 8 мнения) дълго се чудихме дали да не пуснем тема, но, тъй като сме ужасни хора и не обичаме да споделяме с другите това, което харесваме, така и не я пуснахме. Какво да кажа за ВВ.. ще стане прекалено дълго и прекалено елитистко, имайки предвид, че напоследък дори не ги слушам. Писнаха ми! Каквото и да говорят за Джийонг, той не е нито гений, нито дори толкова оригинален.. песните му се припокриват, а стилът му е толкова разпространен сред ъндърграунд средите, че е смешно да го наричаме моден новатор. И въпреки това ми е любимец още от.. 2005? Да, деца, той и тогава е съществувал, нали се сещате. Чаках много дебюта им, защото тогава бях у-хууу YG фенка, но те не намериха подходящата песен и малко ме нямаха в редиците на фенките си в началото. Не помня как точно реших да съм им фенка, но това стана преди.. 2 години, някъде? Тогава реших да имам love-hate връзка с Джийонг, която после прерастна само в love връзка.. Дълго е и прекалено объркано, за да се обяснява. Мисълта ми е, че в момента ги гавря, обиждам, слушам (когато няма какво друго да слушам) и разузнавам аутфитите им от гледната точка на техен фен, който разбира по- далеч от Колонайз, да речем. Забавен материал са, като цяло.. Доби.. който разбрал, разбрал.
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 6:32 pm |
ukio |
|
|
|
Аз помня G-Dragon още от 2002г., когато се появяваше с YG Family. Представете си колко малък е бил тогава, но пък пееше такива големи имена като Taebin например. Най-новото около членовете на групата са предстоящите филмови изяви на Seung Ri и T.O.P (дядо му е бил известен писател). Последният ще участва в драмата IRIS, заедно с Lee Byung Hun и Kim Tae Hee. Seung Ri смята да навлезе в сериозното кино чрез лентата "71", където ще си партнира с Kim Bum и Yoo Seung Ho.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 8:38 pm |
|
Green Sodapop |
|
|
|
Уи съпорт и Жълтите Павета (ОМГ, НАТИСНАХ ШИФТ!), но това е съвсем друга история.. Не лъжи, не ти пука за Бенгови и не са те тези, които те накараха да спреш корейското! Ти просто си гадна, мазна англофилка и сега си на друга вълна.. Въпреки това съм съгласна- напоследък са скучни и повтарящи се. Дума да не става и за кофти комикса им, който нищо не струва.. Някой чете ли го още? Като цяло, имат нужда да поранообразят нещата, защото.. не, всяка втора песен да ти е ксерокопие на предишната, а всеки втори пърформанс да си облечен от главата до петите в Шанел и Вютон, не се нарича оригиналност. И не ми пука, розовият шлифер беше кофти! Сунги пък има нужда от нова песен, че вече и паветата не спасяват положението.. Дали някой разбира този кодиран език? obligatory.gif Енджой дъ Г-Ри(с)
_________________ Life is what you see in the mirror. It's neither real, nor unreal.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 8:50 pm |
|
Green Sodapop |
|
|
|
Каква фенка си ти, тогава?! (чакай, хората ще сметнат, че наистина сме им фенки..) На мен с Шлифера* ми прилича на Мис Свят, махаща да поздрави всички фенове пред телевизорите.. Това е той, силният и мъжествен Лидер на Бенгови! Трябва да се поучат от другите групи- един Лидер трябва да има лицево окосмяване и притеснителни хигиенични навици. Също така и да е алчен старец, но това е друга болна тема.. Ето още Г-Ри(с), защото нямам нищо друго.. Ти откъде ги вадиш всички тези неща? * с главна буква?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Big Bang [K-pop,R&B,Hip-Hop] Публикувано на: Вто Мар 03, 2009 9:09 pm |
|
Green Sodapop |
|
|
|
И комиксът все още е лишен от смисъл, но се радвам, че има хора, които го харесват.. Или не се? Все тая, аз съм Зла Фенка, както вече споменах. Санче, метни някой .гиф, че на мен ми се изчерпа количеството. И.. ще дам моя Лидер, ама знаеш, че няма да го дам, защото не съм склонна да си споделям алчните космати старци с други хора. Дън дън дън.. ето ти Добинатор!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|