|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 1:16 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Киши от края на декември до настоящия момент е във вихъра си и трябва да се радваме, че ни предоставя такива качествини чапове! Ей, така като почнете Хината я няма - да е даден вече гробът и с надпис "Хюга Хината"?! @slun4o: Има много теории за това, каква е силата дадена на Наруто от Итачи - това за МШ-то е една от многото! Ами, ако Итачи е знаел, че Пейн ще тръгне за Кюбито и е помогнал на Наруто, защото е осъзнал, че само той може да "укроти" Саске?! Не говори така, всякаш е казано, каква е дадената му сила...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 1:01 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
evip написа: Dypeshnik написа: Саске е любимият му затова не се надявай да гушне... Това го знам,но все пак остава надеждата в края на мангата Пък да мрът всичките вече,то вече щом Хината я няма Нали логично,всички измират и мангата свършва по възможно най-идеалния начин. Хината,еми тя преди беше загубена надежда за мене,просто много ме дразнеше как всеки път припадаше само като срещне погледа на Наруто,но сега такава смелост и придаде Киши,че наистина много се издигна в мойте очи,аз съм за,да е жива!
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 3:03 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
TheWhiteFang* написа: и какво ще му даде ,че да му помогне срещи Пейн Не съм Кишимото Масаши, че да знам Хора не забравяйте, че лисока е най-силното биджу! Няма начин Пейн да победи, а и като се има предвид състоянието в което е Нагато... Според интервюто дадено от Киши битка м/у Мадара и някой отбор ще има... Засега като че ли ще е с отбор Гай. Казано е и, че някой ще умре. Аз мисля, че това ще е Тен-Тен Този персонаж ме съмнява да процъфти още, освен, ако Киши не и даде някаква роля на съпруга на Неджи
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 5:45 pm |
krumisimo |
|
|
|
kimiraikkonen написа: Хора не забравяйте, че лисока е най-силното биджу! Да, но това не е попречило примерно на Мадара да го използва като домашна хрътка срещу Хаширама... Може и Пейн да му знае някой чалъм...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|