|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 4:07 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Тhe chapter is incredible! I wanted to be with you, cause I love you! - ей това е Доживяхме го Пфф дано Хината да не е мъртва, защото ми е любим персонаж! По-добре е Сакура да измре като червей 6 tails rullz Все пак Пейн успя да провокира Наруто, да използва силата на Кюбито. Хах, как ще победи?! При положение, че Нагато е на прага припадането! Изморен е на max! Време е вече да видим смъртта му и малко ечи в анимето, Хината&Наруто
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 4:58 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Такааааа може би Нагато знае слабото място на Лисо, или с Мадара са съгласували действията си (Мадара със сигурност го знае). Моето предсказание е, че в рамките на няколко чаптъра ще се покажат Тоби, Саске и защо не Райкагето. Или Тоби ще докопа Осемопашатия някъде по пътя. Надявам се плужека с Хината да свърши някаква работа Тя го обича ... не трябва да умира dikidera написа: На анимет съм на 98-ми епизод., Откъде да почна да чета мангата да видя и аз за какво става въпрос чети от самото начало тъкмо ще си припомниш някои стари готини моменти + че ще се вкараш в действието п.п. "нямам търпение" да видя как ще осерат този момент в счупингена
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 7:49 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Pain не искаше да провокира лисицата просто искаше да докара максимална болка на всички от Коноха. Дори самият тои каза изненадано на ум,че болката е изкарала лисицата. Той почти беше заловил наруто всичките метални пръчки дето му заби бяха за да може да го пренесе по лесно и Наруто да е безпомощен. Ем според мене Pain не би трябвало да има шанс срещу 6 опашки. Единственият шанс е да се появи Мадара. А при 9 опашки би трябвало да видим лисицата в пълни размери
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 8:19 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Чак сега го прочетох чаптъра.Първо браво за смелостта на Хината да признае любовтта си към Наруто,но според подбра най-лошата ситуация,но това беше добра провокация за Наруто да се стигне до тази част която очаквах от много дълго време.Опашатия лиско се появи или поне чакрата му.Чакрата му трябва да е повече като вече са се появили 6 опашки доста ярост е изкарал,според мене.Сега едно нещо ме нерви,че ще трябва да се чака поне 2 години докато видя този момент анимиран,а пък само ако го оплескат с някакви филъри...няма да коментирам повече,ще си запазя мислите и действията за тогава,ако се случи.Страхотен чаптър като цяло,не трябва да умира Хината,според мене,точно в този кулминационен момент признавайки чувствата си пред човека,който тя обича и отдадеността да умре за него я издгинаха в мойте очи много,мога да си представя как се е почувствал Наруто. Сега като е с 6 опашка не мога да разбера как ще се движи,той при 4(не се сещам колко бяха при битката му с Орочимару)едва се движеше.Може да измисли някаква екстра като онази топка концентрирана чиста чакра,която изстерля Орочимару да другия край на гората,направо го дефрагментира,ама той нали змия голяма и просто си смени "кожата".
Едит:
Според мене болката,която е чувствал Наруто е по-голяма от тази на Пейн,малко или много.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 9:36 pm |
|
chaos_master |
|
|
Регистриран на: Съб Май 06, 2006 11:50 am Мнения: 220 Местоположение: София <-> Шумен
|
Оле не съм писал от месеци във форумите, ама след този чаптър просто Наруто фенщината блика от мен. Поклон пред Хината (дано не за последно) Поклон пред Six-tails Imba Naruto Поклон пред Пейн задето ми върна кефа от Наруто мангата Иначе сериозно, не мисля че беше до тук с влюбеното девойче. Прекалено мистериозно беше показан момента с предполагаемото и намушкване, та като нищо ще се окаже, че не е фатално. Но след всичко показано до тук от sage Наруто и коментарите, че Нагато яко е прахосал чакра, просто логиката в това Пейн да оцелее повече от 10 секунди не я виждам никъде! Ама пък много самоуверен изглеждаше, може и да има нещо което тепърва ще се разкрие. А не отписвам и вариянта шестоопашатко да започне някой killing spree и да отнесе и малкото останало от Коноха. Хайде пак да става Петък!
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 10:16 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Няма да е шаринган, Вие пък... Ако все пак е така, ще е наистина тъпо, а и няма нужда Киши да се излага така при положение, че от края на декември до този чап всичките са с доста високо ниво! А, и, ако Пейн има нещо скрито с/у Кюби нз тогава, то остава и Риненган да има някакво действие в/у лисока
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 27, 2009 10:21 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
kimiraikkonen написа: Чакрата е много, но си мисля, че ще може да се движи... А, и очаквам силата, която му даде Итачи^^ Силата дадена му от Итачи няма да я използва,защото той не знае как.Просто Итачи е такъв гений,че това което му е дал така го е "компресирал",че да реагира на битката му с брат му,на неговия шаринган,поне аз така мисля,това е логичното решение за мене.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 12:25 am |
evip |
|
|
|
Кишимото уби почти всички герои,които ме кефят Защо и Саскегей да не се присъедини Айде живото трупче куфя прекалено много,трябва да си ходи Как Наруто стана за две страници на 6 опашки,като 100 години ми става на една и 10000 на четири
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 12:38 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
@evip, незнаех че искаш да гледаш 10-ки загубени панели как Наруто вади опашките една по една... @Logrus, какво си въобразяват... Killerbee и в момента ходи по земята, само защото му пратиха Саске... Наруто в момента, ражда опашки само защото Пейн, почти цялата битка изкара без най - силното си тяло и защото предпочете да си бъбрят с Наруто вместо да го довлече до статуята. Усещам леко Akatsuki hate у тебе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 28, 2009 12:51 am |
evip |
|
|
|
Bloodwed написа: @evip, незнаех че искаш да гледаш 10-ки загубени панели как Наруто вади опашките една по една... Е то никой не иска,но ми е смешно какво овъртане ставаше,а сега цели шест опашки само с един бърз ,,взрив" и тва е Dypeshnik написа: Саске е любимият му затова не се надявай да гушне... Това го знам,но все пак остава надеждата в края на мангата Пък да мрът всичките вече,то вече щом Хината я няма
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|