Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 26 [ 381 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 11:16 am 

Ако Хината умре лично за мен ще е гадно, защото ме кефи като герой - обаче пък си призна, че вече го обича затова автора може да реши, че образа и вече се е изчерпал и да вземе да я убие ;( :( Наруто с 6 опашки - я да видим сега дали Шинра Тенсея ще свърши работа!

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 11:17 am 
Аватар

Не знам дали обърна внимание, но той после е наръга с "меча" си и имаше кръв по него, на следващата кутийка. Лошо
мамкаму ... защо тя, защо не Сакура :evil:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 11:19 am 
Аватар

Е сега ако наистина се е гътнала Хината е ясно, че малко по малко се добрлижаваме до КРАЯ. Иначе Пейн си ги трепе, тъй че предполагам Хината ще я виждаме само във флашбеци нататък (въпреки че не ми се иска пък).
А и да това май се превърна в шонена дето измряха най-много от "добрите" за който се сещам.

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 11:22 am 

Е сега ако умрат и 2-ма от тримата ми любии персонажи в мангата ( Какаши, Хината , Рок Лий) .... ще ми стане супер гадно :(
Е изпълни си обещанието Киши .... да покаже Наруто с ПОНЕ 6 опашки
Само не ми е ясно как един смешен GOD realm , чиито кукловод е смлян ще спре kyuubi-то

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 11:46 am 
Аватар

Олее дано да се гитне... още преди Shippuuden чаках тозви момент в който Хината ще умре... данода не се разочаровам...
Иначе сега ще е инт да видим разликата от 4 tails и 6 t. :]

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 12:02 pm 
Аватар

Ем не знам според мене ще е мега тъпо ако Pain победи Наруто с 6 опашки в това състояние.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 12:31 pm 
Аватар

Хината падна толкова лесно защото беше вече изморена ... не защото е толкова слаба :roll: Иначе ако Пейн успее да отблъсне дори 1 атака на 6те опашки .... леле това ще бъде най-тъпото нещо в мангата след Саске :pokey:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 12:34 pm 
Аватар

Ей най-после доживях да видя как Хината признава на Наруто,че го обича.Наруто във Six Tails Form просто къртеше отвсякъде.Усещам,че със Пейн пак ще си раздават мощните тупалки

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 12:41 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Няма начин...не се е гътнала още.... :lol:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Обаче чаптъра цепеше мивки...как изведнъж избруталя Нару...е сега се надявам да му нашока канчето :death:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 1:09 pm 
Аватар

Едва ли Хината е мъртва и много ми е интересно как Пейн ще победи Наруто с 6 опашки ..
Ако се страхуваше от лисицата , по-бързо би свършил с Наруто за да не се транфоримира , вместо да му приказва щуротии , сякаш нарочно искаше да се покаже :roll:

Сега искам отборът Гай да се натъкнат на кожата и костите :lol: Много ще го бият :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 1:33 pm 
Аватар

Дано да не е мъртва Хината, но не съм съгласна Сакура да умре. Сега ще трябва да лекува Нару след 6 опашки. Най-после Хината да каже, че го обича, дано и Гай тийм да вземе да се включи... Иначе нямам търпение да видя силата на Кюби и ако Пейн победи (което ще е супер абсурдно де) направо чакайте известие, че Киши е убит от лудо, афектирано момиче. :D Но само дано русото да може да владее силата на лисо, че както е ядосан ще вземе да потроши не само Пейн ами и всичко в радиус...

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 2:38 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ееееееееееееееееееееее Хината си спечели още повече фенове след тоя чаптър :lol:
Новата форма на лисицата ме кефиии ноо ми пропадна теорията с това в Наруто да са запечатани само 5те зли опашки, а в жабата-скрол 4те добри, които да му дадат контрол върху лисицата по-късно :?
Иначе сега имаме енергия (5опашки) + скелет (1 опашка), остават мускулна тъкан(? опашки) и козинка :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 2:48 pm 
Аватар

Апффф, какво толкова неможете да повярвате че Пейн може да победи?
Та той е лидер-а на организацията, която си лови опашати зверове за закуска, обед, вечеря, или за да си запълнят времето.Когато Наруто дигне 9 опашки, тогава вече бих почнал да се притеснявам за Пейн ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 3:02 pm 

Дори Пейн може да бъде победен просто не се знае кой ще издържи по-дълго време сега - Пейн използва доста Шинра-тенсей срещу опопнентите си - включително и срещу доста по-големите от него жаби. Наруто пък от друга страна нямаше контрол върху 4 опашки какво ли остава за 6, но ако си спомняте от битката с Орочимару атаките на лисицата бяха от разстояние, а и може да си удължава ръцете/краката, както си иска, така че този 5 секунден интервал, които има след всеки Шинра-тенсей може и да е достатъчен, за да го убият. Да не забравяме, че даже мечът на Оро не можа да прониже "демоничната-обвивка" т.е. чакрата на лисицата, така че какво остава за "ножлето" на Пейн.

Интересно ми е друго, както видяхме в чаптъра не дадоха директно да нанизват Хината следователно има потенциал да са я наръгали на някое не толкова критично място. Лично аз се чудя защо Пейн започна да ръга Наруто с черните железа - вкараваше си чакрата в него - може би и наръга Хината, за да може да проворика лисицата да се покаже на бял свят, за да може да използва по някакъв начин забитите в Наруто метални прътове или пък вече влятата в него чакра. Силно невероятно де все пак знаем, че каквото и да се докосне до чакрата на лисицата става на пепел :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 27, 2009 4:03 pm 

Леле... След последните 2 страници на мангата бях направо така - О_О... 6 опашки? WTF!...

Ок... Наруто извади половин дузина опашки... Обаче дали ще победи?...
Пейн дори и не трепна при тази гледка... Въобще не му направи впечатление... Такава би била реакцията само на някой, който е напълно уверен в силите си, че може да се справи с положението...

Бе ще видим другия чаптер какво ще стане...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 26 [ 381 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]