|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 3:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 10:34 pm |
 |
Strid3r 9Y0 |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
thewizards написа: Съгласен съм с Omega Red. За мен малко отива и към маниполация самото правило според мен може да се използва точно за това. Казваш на някого нещо и ако на него му се иска да е така той просто ще го приеме за истина.
Или ти самия трябва да го приемеш като нещо което ще те кара да си предпазлив.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Апр 06, 2008 11:02 pm |
 |
Omega Red |
|
 |
|
Lone Wolf твърде много забиваш в думичката "глупав" . Тя е метафора, защото не става въпрос за "кой знае колко е 2+2". Става за въпрос как и кога един "умен" или "тъп" ще постъпи глупаво, нарушавайки горното правило.
thewizards право в целта  Бях забравил тази част. Една от причинте това правило да е първо и да е най-важното е точно заради манипулативния ефект. Този които знае какво искат хората и от какво ги е страх, има голяма власт над тях.
dantemp ако прочетеш книгата, ще разбереш. Иначе коментираш нашите коментари ... което е наливане в каца без дъно
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|