Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 12 [ 169 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сериали: Heroes
МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 10:25 pm 
Аватар

Още един такъв гаф преди два или колкото бяха там епизода: Мат и Дафне гледат една негова рисунка как ги хващат (технически). Когато го залавят и тя е там. А в следващия епизод я показват как отива при Андо и се тревожи, че Мат не се е прибрал. Е тва ако не е гаф, аз съм домат. =))

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 10:33 pm 
Аватар

Като чета мнения в такива теми се радвам, че не гледам такива сериали... :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 10:38 pm 
Аватар
Цар Алко

Епизода не беше кой знае какво този път, но има още доста хляб в този сериал, накрая рисунката на пода някак си даде шансове за много добри епизоди. Този го броя за междинен, да покажат на зрителите кой, защо и как.

snookie написа:
Като чета мнения в такива теми се радвам, че не гледам такива сериали...

Ти си от страната на губещите. Ако си мислиш, че е безцелно пуцане на супер сили, дълбоко се лъжеш.

Karibdus написа:
640509-040147 написа:
Dypeshnik написа:
На мене ми е интересно как Питър може да има способността да лети като не е докоснал брат си....
все още пази умението откак го взе покрай самолетната катастрофа.
не е трудно да се сетиш, стига да си внимавал. просто не го е заменил с нещо друго.

да бе да ... нали той заледи стената на самолета и й еба мамето :lol:
докосна брат си точно когато уж отидоха да се срещнат и така успя да избяга, след това никой не е докосвал. Това умение сега като е блеглец е идеално за него, засега.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 10:43 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
snookie написа:

Ти си от страната на губещите. Ако си мислиш, че е безцелно пуцане на супер сили, дълбоко се лъжеш.

И все пак Хаус ми е достатъчен :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 24, 2009 11:17 pm 
Аватар

trigun написа:
Още един такъв гаф преди два или колкото бяха там епизода: Мат и Дафне гледат една негова рисунка как ги хващат (технически). Когато го залавят и тя е там. А в следващия епизод я показват как отива при Андо и се тревожи, че Мат не се е прибрал. Е тва ако не е гаф, аз съм домат. =))

чеки бе това там небеше ли Клер... не Дафни х) :lol:

spiralkinda написа:
Епизода не беше кой знае какво този път, но има още доста хляб в този сериал, накрая рисунката на пода някак си даде шансове за много добри епизоди. Този го броя за междинен, да покажат на зрителите кой, защо и как.

snookie написа:

Karibdus написа:
640509-040147 написа:
Dypeshnik написа:
На мене ми е интересно как Питър може да има способността да лети като не е докоснал брат си....
все още пази умението откак го взе покрай самолетната катастрофа.
не е трудно да се сетиш, стига да си внимавал. просто не го е заменил с нещо друго.

да бе да ... нали той заледи стената на самолета и й еба мамето :lol:
докосна брат си точно когато уж отидоха да се срещнат и така успя да избяга, след това никой не е докосвал. Това умение сега като е блеглец е идеално за него, засега.

Невидимост ФТВ !!!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 7:42 am 
Аватар

Ъъ обърквация :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 11:21 am 
Аватар

@spiralkinda прав си грешката е моя,когато залоявяват "Ледената Кралица" и Питър тогава дършеже на мушка брат си е по-точно го използваше като щит за да не го хванът и избягва по този начин.
Едно не мога да разбера за Паркман,вече е с 2 способности,1-вата е вродената от баща му и изобщо не я развива.Аз до колкото помня баща му доста добре се ползваше с нея.Можеше последния епизод,ако я владееше на добро ниво,да не го хванат.SWAT екипа отива близко до него и той ги изпраща в "друго измерение".
2-рата му способност,изглежда я получи при просветлението си от "индианеца"(не знам как да го нарека).Жалко,че се гътна той,можеше да даде още 1 способност и на Хиро,щото на него сега му е малко тъжнично,че не може да пречупва времевата линия и да се връща назад във времето.
Като хванаха Суреш(тоя доктора,който и той има способности вече,бившия Lizard Man)малко ми убягва мисълта как не можа да скъса веригите като не беше на упоен???
Стария баща на Клер(забравих му името)е вамислил някаква схема с майката на 2-мата братя.Също така не мога да разбера защо Паркман му трябваха толкова много усилия за да пробие през неговия мозък,той няма даже способнист.Добре трениран ама стига бе чак толкова,че да отнема късче по късче....или вината е на Паркман,слаб е???
А тоя лидера на операциите е егати скинърът...

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 4:20 pm 
Аватар

В посоченият от Dypeshnik сайт енциклопедия за Heroes (http://heroes.wikia.com/wiki/Heroes_Wiki) са посочили че Питър е имал умението на Хайтянина. Аз не помня такова нещо, пък и е абсолютно нелогично (дори ако допуснем че нещо е повлияло на спомените ми).

P.S. Или може би още не се е случило?

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 5:22 pm 
Аватар

Karibdus, може и Клеър да е било. Толкоз вече им правя разлика, сори. Явно съм домат. :lol:
А пък това Питър да има силите на хайтянина... и окей, ама ако ще гътва Сайлър. Иначе срещу ловците едва ли ще му свърши работа, освен ако Дъ Хънтър(шефа на операцията) не се окаже някакъв супер изрод, дето и Сайлър да не може да го гътне(това едва ли ще го видим скоро - по-кораво копеленце в тоя сериал от Гейбриъл :D ).

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 6:16 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
@spiralkinda прав си грешката е моя,когато залоявяват "Ледената Кралица" и Питър тогава дършеже на мушка брат си е по-точно го използваше като щит за да не го хванът и избягва по този начин.
Едно не мога да разбера за Паркман,вече е с 2 способности,1-вата е вродената от баща му и изобщо не я развива.Аз до колкото помня баща му доста добре се ползваше с нея.Можеше последния епизод,ако я владееше на добро ниво,да не го хванат.SWAT екипа отива близко до него и той ги изпраща в "друго измерение".
2-рата му способност,изглежда я получи при просветлението си от "индианеца"(не знам как да го нарека).Жалко,че се гътна той,можеше да даде още 1 способност и на Хиро,щото на него сега му е малко тъжнично,че не може да пречупва времевата линия и да се връща назад във времето.
Като хванаха Суреш(тоя доктора,който и той има способности вече,бившия Lizard Man)малко ми убягва мисълта как не можа да скъса веригите като не беше на упоен???
Стария баща на Клер(забравих му името)е вамислил някаква схема с майката на 2-мата братя.Също така не мога да разбера защо Паркман му трябваха толкова много усилия за да пробие през неговия мозък,той няма даже способнист.Добре трениран ама стига бе чак толкова,че да отнема късче по късче....или вината е на Паркман,слаб е???
А тоя лидера на операциите е егати скинърът...

то и преди ... бащата на Питър като му взе силите ... би трябвало да е взел и силата на Сайлър :lol: обаче не :lol: абе има ли бъгове :? сайлър даже има 1 сила където може да стреля с пръстите си >< като с пищови ... обаче не я ползва ... те сиг и режисйорите вече са забравили какви сили са дали на Сайлър в скрипта :lol: аниуей ... тоя генерала много ме нерви незнам за скинар ама ... ми маже яко на луд учен от нациската армия ... или така известния Д-р Менгеме :lol: баси психопата ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 7:40 pm 
Аватар
Silent Assassin

Karibdus написа:
то и преди ... бащата на Питър като му взе силите ... би трябвало да е взел и силата на Сайлър :lol: обаче не :lol:

май забравяш, че Питър не знаеше как да използва умението му и за това беше неактивно до няколко епизода преди случката. чак като Сайлър му показа, тогава и Питър започна да разбира и да иска да реже глави.
баща му не е активирал умението в себе си.

Сезон 4, епизод 2
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 10:55 pm 
Аватар

@Karibdus умението на Сайлър е "гладът" и интересът към способностите на другите,той ги намира за интригуващи загадки,който иска да реши.Питър не може да вземе способността на Сайлър,защото тя не е от същата натура като другите.Сайлър и бащата на Питър(не се сещам името) са уникални и двама имам чувството,че са еволюирал тип,единия буквално "изпиваше" способностите на другите при един допир,след това ги прилагаше в действие като негови,Сайлър "еволюира"(ако мога така да го нарека)да взема способностите на другите без да им режи главите,не мога да го обясня,но се сещам за момента с мълниеносницата(ако ме разбирате за коя говоря),Сайлър взе способността й без да я наранява,точно обратното тя него доста го опържи,от двете страни.

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 11:08 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
@Karibdus умението на Сайлър е "гладът" и интересът към способностите на другите,той ги намира за интригуващи загадки,който иска да реши.Питър не може да вземе способността на Сайлър,защото тя не е от същата натура като другите.Сайлър и бащата на Питър(не се сещам името) са уникални и двама имам чувството,че са еволюирал тип,единия буквално "изпиваше" способностите на другите при един допир,след това ги прилагаше в действие като негови,Сайлър "еволюира"(ако мога така да го нарека)да взема способностите на другите без да им режи главите,не мога да го обясня,но се сещам за момента с мълниеносницата(ако ме разбирате за коя говоря),Сайлър взе способността й без да я наранява,точно обратното тя него доста го опържи,от двете страни.

в край на сметка ... и изреза темето ... :lol: силата на Сайлър не мисля че е само гладът ... а за на Питър силата ... тя вече е мега шит :? зако така го преебаха нз ... за Хиро да не говорим :( много искам да си върне силата ... ама вече 2-ри еп не го споменават :rant:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 25, 2009 11:19 pm 
Аватар

Хиро е като малко дете търсещо си близалката,която е загубил. :lol:

В края на крайщата искам да разбера какво крой френската префънсунка с бащата на Клеър,доведения да сме по-точни.

Нейтън егати предателя дето излезе лови собствения си "вид",а лалугерската къртица с летището на главата дали ще се светне,че шефа му е един от тях.Човек от разузнаването е все пак,гледам пише се за гаднярчето,което има зъб на всички със сили.Много го схемират,а той като заблудена овца за момента.

МнениеПубликувано на: Чет Фев 26, 2009 12:28 am 
Аватар

Умението на Гейбриъл (Сайлър) е да разбира как "нещата" работят. Гладът е само следствие, тъй като умението явно води до пристрастяване да знаеш повече, да можеш повече, да имаш повече.

Номерът е в това да успееш да се осъзнаеш и разбереш, че всъщност това не е най-важното. Че суетата е врагът отвътре. Този който постоянно се манипулира от ежедневните цветни реклами предлагащи величие и охолен живот. Същият глад, който ни е превърнал в консуматори, забравили че всъщност човешките чувства и взаимоотношения са богатството. Това е начинът да станеш съпричастен към някого, и да го почувстваш отвъд света на видимото. Това е и начинът за Гейбриъл да придобие нечия сила без користно да я желае.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 12 [ 169 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]